- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Estagfurullah akil hocaligi yapmak ne haddime istedigin heran cift tecrubeye dayanarak yardim diyelim :))) ama ladyi dinlememe fikrin superAkil hocam cok saglam. Sen ne dersen yapcam_MAJESTE_ ne dersi tersini yapcam al sana fistik gibi cocuk
teşekkür ederim canım inşallah=))Ay bide hasta olursunuz da bosverInsaAllah sennide bebisin olur :)
(teşekkür ederim canım inşallah=))
bu emoji güluyor yanlis anlama tebessum emojisi koydum bu cikti
Kız yok niye yanlış anlayim=))bu emoji güluyor yanlis anlama tebessum emojisi koydum bu cikti
Kocisin yok mu bakiyomda buralarda takiliyonKız yok niye yanlış anlayim=))
Var yanımda oturuyor lobideyiz=))Kocisin yok mu bakiyomda buralarda takiliyon
Benim ki kac ton demir gidiyo onu hesapliyor :)Var yanımda oturuyor lobideyiz=))
Estagfurullah akil hocaligi yapmak ne haddime istedigin heran cift tecrubeye dayanarak yardim diyelim :))) ama ladyi dinlememe fikrin super
Simdi degerni anladim artik yerin bende cok baskaSiz daha benim kıymetimi bilmeyin tatilde bilenem aklımdasiniz geliyorum etiket yapıyoruz=)))
iyiyim canım tatil yapıyorum=)) tatildeyim:)
tatil bizi ayrı düşürdü=))
tatil güzel gidiyor eğlenceli :)
Benim yerimede eğlen kizzz :) valla o tatile benimde cok ihtyacim var eylul ekim gibi anca gideriz biz heralde . Tadini çıkarSiz daha benim kıymetimi bilmeyin tatilde bilenem aklımdasiniz geliyorum etiket yapıyoruz=)))
iyiyim canım tatil yapıyorum=)) tatildeyim:)
tatil bizi ayrı düşürdü=))
tatil güzel gidiyor eğlenceli :)
arkamdan konuşmaya utanmıonuz muuAkil hocam cok saglam. Sen ne dersen yapcam_MAJESTE_ ne dersi tersini yapcam al sana fistik gibi cocuk
evet canm tabi veriyoruz hayrına bakacak değil ya..Evet canim anne olmak cok ama cok zor. Ama hep boyle olmicaklar o yonden disunuyorum hep. Buyuduklerinde hatirlamicaz bile. Sabret. Zor ama gecicek biliyorum. Akrabanizada zamanla soylersin. Maas gibi bisey vericek misiniz ablaya?
arkamdan konuşmaya utanmıonuz muu
Günaydınn kızlar
hem benden kurtulmak kafa dinlemek istiorsn hemde karsıma cıkıorsn bu nasıl iştir yahuYooo hic utanmadim
Gunaydinnnn saada ladyyy
Ayrica gunaydinnn herkeseeee :)
Günaydınn kızlar
Gunaydin kizlarYooo hic utanmadim
Gunaydinnnn saada ladyyy
Ayrica gunaydinnn herkeseeee :)
GünaydınlarrGünaydınn ☺
yavaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?