Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Naberr çiçeem
Varmı dün bi vukuatın
amannn nasıl olayım iştee streslym cok.. oglusm öksürmeye baslams dünden ablası ya bakıcımız dikkat etmedi sanrm.. cok kötüydü sabah .. benm yüzüm bi gülmücek herhalde
dünden yokta bugun bir vukat yapmayı düşünüyorm şiit caktrmaa
senden naber hemşerim nasılsın bebiş napar

Geçmiş olsun canım üzülme havalar bir soğuk bir sıcak inşallah sadece öksürükle iyileşir.
Şükür iyi gece boyu 20 kez emmeye uyandı, 22.30da uyudu sabah 8.30da tamamen uyandı şimdi çizgi film izliyor Pepee
Hayırmı günün aksiyonu napcaksın

hem benden kurtulmak kafa dinlemek istiorsn hemde karsıma cıkıorsn bu nasıl iştir yahu
sende utanma yok zaten bol cene var

Korle yatan sasi kalkar bu aralar 24 saat tepemdesin demekki sana cektim

Gunaydin kizlar Ssindi kaciyorum gelicem sonra senin hamis takviminj sevsinler nemesis :)))

Benide sevsinler :))
Gunaydinnn :)

Lady gecen hani senin bebe bi ateslendiydi ya surup mutup kayda etmediydi. O zaman senin yuzunden mi hasta olduydu bu cocuk. Sen mi dikkat etmedin. Yahu cocuk bu hastalanacak tabi. Al benimde sumukler fora kac gundur nezleyim. Sacma sapan hava var bi soguk bi sicak bi yaz bi kis. Carpilmistir cocuk. Hemen ne bakiciya camur atiyosun. Azicik raad ol panpa artik. Bak ne guzel alisti cocuk bakiciya onla kalinca ugunmuyo falan. Be positive bro

benm oglan gibi desene oda allahtan dün benmki fazla uyanmadı zaten dün onu sallerken bayılmsm bildiğin uykusuzlkdan artık dusa bile giremedim ha nasıl hayat la bu depresyona giriorm sanrm kurtulmam lazm
kahvaltısını yaptımı senn oglan ?
depresyona giriyim diorm nasıl aksiyon ama

aman bana cekme len olan kocana olur vlaa manyakmsn sakin öle birşey yapma yol yakınken dön gel etme eyleme
terine dikkat etmedğini düşünüyorum benn onun ogluyla sürekli koputuyor evde terliyor sık sık dikkat etmesse hastalnır.. gecen ateşlendiğinde diş cıkardı ama
olamıyorum lan şimdi eşim arıyacak molaya cıkar birazdan tüm hıncımı ondan cıkaracam

Adam seni boşasa hayati kurtulacak haberi yok

Slm Nabeerr

yok beenmedim bu aksiyonu çok sıradan.
Sen bide çalışıyosun valla işin çok zor Allah kolaylık versin ben evdeyken bile duş alamıyorum lüküss hayatt bize duş wc falan
Yaptı keçi boynuz pekmezli bebe bisküvisi yedi teyzesi

enee sadece o kadarcık mı yedi kocaman cocuk
zaten lüksdü ben evdeykene 5 ddakikam vardı şimdi oda kalmadı kac gündür düş alamıyorum bi bilsennn bovşer bilme yada yanıma yanasmassn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…