- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Bende o 2 aydan korkuyorum zaten cok sicak oluyor coooookbu sne bi yaz gelmck zaten iki ay sonra geri sonbahar gelecek len
Cokmu tatlissin senyani bir tatlılıktan ölmediğim kalmış daha napiim
Cokmu tatlissin sen
Oy oy oyyy bal kaymaksiz gitmez kaymak vaaami kaymakbal bal :)
Oy oy oyyy bal kaymaksiz gitmez kaymak vaaami kaymak
yahu su havalar bi düzelsnde vallahi sıcaktan gectm bu nedir yaBende o 2 aydan korkuyorum zaten cok sicak oluyor coooook
ucma sende ziyayani bir tatlılıktan ölmediğim kalmış daha napiim
ucma sende ziya
Neyse bali hele bi gorelde kaymak kolaybal benden o da sizden olsun
boğazında kalmasa bari :dkızlar ben ögle arasına cıkacagm birazdan görüşürüzz
ulan diyene bak maaş vermediğin zaman hatırlıyor musun 100 tl ver bi kadın tut çalışıyorsun çocuk huysuz yaptırmiyo bi kadın tut pırıl pırıl olsun için rahat eder ailenle zaman geçirirsin dedim de yine de tutmadin b.kun içinde yaşayacaksin cimrilikten.hadi ben evdeyim de yavaş yavaş yapıyorum =)ulan temzlikci tut sene ne ugrasıon
ulan diyene bak maaş vermediğin zaman hatırlıyor musun 100 tl ver bi kadın tut çalışıyorsun çocuk huysuz yaptırmiyo bi kadın tut pırıl pırıl olsun için rahat eder ailenle zaman geçirirsin dedim de yine de tutmadin b.kun içinde yaşayacaksin cimrilikten.hadi ben evdeyim de yavaş yavaş yapıyorum =)
Kız hemde ne cimriii :)) bi ara ona gidecektik
Bak yine aklima dustu tansiyonum firladiKız hemde ne cimriii :)) bi ara ona gidecektiknemesis le beraber. Ama yanımızda yiyecek falangötürecektik bize ne dedi biliyor musun. Gelip bana masraf çıkarmayin=)
Kız hemde ne cimriii :)) bi ara ona gidecektiknemesis le beraber. Ama yanımızda yiyecek falangötürecektik bize ne dedi biliyor musun. Gelip bana masraf çıkarmayin=)
Bak yine aklima dustu tansiyonum firladi
Bak yine aklima dustu tansiyonum firladi
Canım ikiziim üzülme sen bu kazulet bizi kaybettiği için üzülsünBak yine aklima dustu tansiyonum firladi
Öyle dedi diye gitmedik bizdeaboooooooooo. Allah seni naaapmasın kızz bu kadar cimri olunmaz bi çay koyaydın bariiD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?