Işte bunu lafta olsa bile demedi bize cimri çok kırdı bizi... :)) olmadı sana geliriz=)))Siz bana gelin börekler açarım kızzzzz(Açmadı a101 hazır böreği fırına attı)
Işte bunu lafta olsa bile demedi bize cimri çok kırdı bizi... :)) olmadı sana geliriz=)))
Söylediklerimde eksik var fazlası yok inanki=)))
Söylediklerimde eksik var fazlası yok inanki=)))
Canım ikiziim üzülme sen bu kazulet bizi kaybettiği için üzülsün
evet sonsuzaşk bize ziyafet çekecekÖyle dedi diye gitmedik bizde @Sonsuzaskkk a gideceğiz=))
a101 olursa gelmem ben başka yerden olur ama. bim ve a101e karşıyım ben prensip olarakIşte bunu lafta olsa bile demedi bize cimri çok kırdı bizi... :)) olmadı sana geliriz=)))
eee sen çağırsaydın da marmelatı gösterseydin nasıl olurmuş madem
Evine misafir almak istemeyen yol parası veripte gelir mi hiç =)) araba çok yakar diyor=))eee sen çağırsaydın da marmelatı gösterseydin nasıl olurmuş madem
Evine misafir almak istemeyen yol parası veripte gelir mi hiç =)) araba çok yakar diyor=))
he ya demi nalet kazulet
evet sonsuzaşk bize ziyafet çekecek
a101 olursa gelmem ben başka yerden olur ama. bim ve a101e karşıyım ben prensip olarak
yol parası çok dedi uyuz
Kabul=)))yani bu marmelatta ne şeye geliyor ne de şeyehahahaha
a101 neymiş kızz ben elimle yaparım hiç sevmem hazır şeyler :) (yufkayı hazır alırım ama)
yani bu marmelatta ne şeye geliyor ne de şeyehahahaha
a101 neymiş kızz ben elimle yaparım hiç sevmem hazır şeyler :) (yufkayı hazır alırım ama)
aynen öyle aynen
tamam bende kabul ediyorum açık adres alalım
Gördüm ikiziiim
bu günleride gördük ya demek ki biz sevilmeyen insanlarız gelcez dediğimiz bu gece olmaz başım ağrıyor diyorGördüm ikiziiim(
mercimek yabaaaaa aaaaa :)))
yok kızzz ne hazırlık yapsam diye düşünüyorum :)))
kısır mı yapiim mercimek köfte mi falan öyle kafam karıştı
aaaaa aaaaa :)))
yok kızzz ne hazırlık yapsam diye düşünüyorum :)))
kısır mı yapiim mercimek köfte mi falan öyle kafam karıştı
ben kısır isterimmercimek yab
kısırı ben yapacağımben kısır isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?