hay allah yine mi olmadıheytttt geldmmm leyynn
benden kurtulusunuz yok boşa ugrasmayn dımtıss dımtısshay allah yine mi olmadıhoş geldin
buldum birtane muzlu hem oglana yapacam hemde biz yeriz sen neli yapmstneee ikisinden de biraz biraz yaparım ben kızçeler :))
marmelat buldun muu? Geçen yaptım ben magnolya çok süper oldu
buldum birtane muzlu hem oglana yapacam hemde biz yeriz sen neli yapmstn
olurrrrrr :)eee ikisinden de biraz biraz yaparım ben kızçeler :))
marmelat buldun muu? Geçen yaptım ben magnolya çok süper oldu
fark ettik lanet insanbenden kurtulusunuz yok boşa ugrasmayn dımtıss dımtıss
bende muzlu dneyecem ilk oglusma cilek agır gelebilir biraz ablası tabi fırsat bulrsam yapacam inşallah kararlıyımBen 4 kup çilek yapmıştım, 2 de muzlu. Eşim muzlu daha güzel olmuş dedi. Muz o muhallebimsi şeyle çok yakışıyor gerçekten. Ama çileğin de görseli güzel :))
ah canm benmolurrrrrr :)
fark ettik lanet insan
pahalı olmasınbende muzlu dneyecem ilk oglusma cilek agır gelebilir biraz ablası tabi fırsat bulrsam yapacam inşallah kararlıyımbebe bisküvisi ilede oluyormş bebe bisküvüsi kullanacam ben
bende muzlu dneyecem ilk oglusma cilek agır gelebilir biraz ablası tabi fırsat bulrsam yapacam inşallah kararlıyımbebe bisküvisi ilede oluyormş bebe bisküvüsi kullanacam ben
oglumun canı sagolsn işin içinde o oldumu akan sular dururpahalı olmasın
sen mi dedin kız bunuoglumun canı sagolsn işin içinde o oldumu akan sular durur
owww bu muhallebide nefs görünüor elleirne saglık tatlmm ımmevet ben burçakla yapmıştım, bebe şeysi de aynı işlevi görür.
Bir de çilekli muhallebi yapmıştım.
Eki Görüntüle 2011572
owww bu muhallebide nefs görünüor elleirne saglık tatlmm ımmbenm yapmaya pek fırsatm olmuor iş güc ev cocuk derkene
cocuk oldktan sonra görüşelim senlene sandın kızıımmmm, matematik mühendisi olduğum kadar da ev hanımıyımdır :))
ladyde kazulet olduğu kadar annedirne sandın kızıımmmm, matematik mühendisi olduğum kadar da ev hanımıyımdır :))
cocuk oldktan sonra görüşelim senle
kız siz sahi bebiş istiyormsnz ?aaaay olsun da gör nooooooolur allahım, dinimiz amin :)))
ladyde kazulet olduğu kadar annedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?