- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
yimeeeee ben onlara gozum gibu bakiyom ben bile yemicem kiyamamYerim senin domatesleriniis guc kosturmaca
ewet xanim saksida dometesim varDomateslerine mi
Ohh ne güzel. Kardeşimde ekmis salatalık domates patlıcan:))ewet xanim saksida dometesim var
Vaaay oylemi pekiGöndermem gelde ye=)) gelmem dersen mutfak sana 2 adım git sende döktür
Napcan peki tursusunumu kurcanyimeeeee ben onlara gozum gibu bakiyom ben bile yemicem kiyamam
benim salatalik olduya ama cilegim var iki kucuk saksi :) ♡♡Ohh ne güzel. Kardeşimde ekmis salatalık domates patlıcan:))
Öyle . Gelirsen yersin gel=))Vaaay oylemi peki
ben oyle yetistrdigim seyleri kolay kolay yiyemem bizimkiler yerse yer gecen sene patlican kuruttm hala duruyorNapcan peki tursusunumu kurcan
Istemem artikÖyle . Gelirsen yersin gel=))
Kiz Allah seni niye yapiyosun yaben oyle yetistrdigim seyleri kolay kolay yiyemem bizimkiler yerse yer gecen sene patlican kuruttm hala duruyor
Kız gel diyorum ışte sizi görmek için nankörlük etmeIstemem artik
Tünaydin canım:) kaynanamlarla alışverişe gitcez sen ne yapıyorsun bakalımKizlar tunaydinnn napionuzzz bakem :))
Oooooo gelin kaynana dusman catlatacaginiz ha :))) bnde napiim uzanmisim ole pervanem bna pervane okuyo serin serin oturuom :))Tünaydin canım:) kaynanamlarla alışverişe gitcez sen ne yapıyorsun bakalım
Canim napim ya, oglanla ugrasiyorum. Diger arkadaslarimda sagolsun etiketliyolar ama giremez oldum hic. Sen napiyosun? Keyifler nasil?Ashie Kız ne yapıyorsun böcükümm
ne vaaa beee ne vaaaahu huu kızlarr
kimse yok lan sıcak bi yandan cok sıkılıyorum panpacmNoliii len niye canlar sikkin bakem
ne vaaa beee ne vaaaa
bizde klima var püfür püfür esiyor valla. şimdide yukarı ofise çıktım açtım klimayı uzattım ayaklarım kestireceğim birazkimse yok lan sıcak bi yandan cok sıkılıyorum panpacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?