Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Sorun çözüldü mü bari??
yok hipom cözülen birşey yok ama sunu söyleyim.. görümcemn annesini bırakp buraya gelmesinden sonra eşim iyice buz gibi oldu öfke dolu oldu ona karsı zaten bana yapılanlardan sonra oda konuşumoyrdu görümcem ile.. ben hatrlyormsn size soruyordum onlar geldnde napmalym gitmelimym gtmememlimym soncta kv kp evinde.. gitmseden onlar var arada vs görümcen geldikten sonra eşimin dediği gtmeyeceğim bakalım görüşmeyecem napacak ! dedi yazık üzülüyorum 3 günlük yalan dünya buraya geldiği 3 ay evime bile gelemiyor degdimi dior..

Hatırladım cnm.. ne bilim ya.. annesini bırakması çok kötü ama acaba eltinle mi sorun oldu? Ders ni vermek istedi ona.. onlarda parası ile bakıcı tutsun. . Sen kaç aydır ne çekiyorsun burda? Bakıcı için. . Sen hiç takma kafana.. herkes görsün birbirinin gerçek yüzünü de yaslan arkaya. . Evine yansıtma. .

Bilmiyorum ki hipom bende anlamadm ,işin aslını bilen yok su an kv tek basına bakamıorms bakıc ıtutamıolar borc ödüyolar zaten eltim asgarü ücretle calışıyor ehh istanbul gibi bir yerde 1000 tl bakıcı .. eltimin anneside gelmiyorms.. ekin harmn var eylülde gelirm ancak die.. görümcemde annesnn tek bas edemeyeceğini bildi halde cıktı geldi işler sarpa sardı.. ben yansıtmıyorumda eşim yanstıyor bakalım neler olacak bekliyorum merakla..

Bilmiyorum ki hipom bende anlamadm ,işin aslını bilen yok su an kv tek basına bakamıorms bakıc ıtutamıolar borc ödüyolar zaten eltim asgarü ücretle calışıyor ehh istanbul gibi bir yerde 1000 tl bakıcı .. eltimin anneside gelmiyorms.. ekin harmn var eylülde gelirm ancak die.. görümcemde annesnn tek bas edemeyeceğini bildi halde cıktı geldi işler sarpa sardı.. ben yansıtmıyorumda eşim yanstıyor bakalım neler olacak bekliyorum merakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…