OHH NE iyi kız vallahi bende o da yok cam actm ama yanıorm bi gram esmior arkadaş yabizde klima var püfür püfür esiyor valla. şimdide yukarı ofise çıktım açtım klimayı uzattım ayaklarım kestireceğim biraz
beter ol demişmiydimOHH NE iyi kız vallahi bende o da yok cam actm ama yanıorm bi gram esmior arkadaş ya
iyiyz kuzum şükür grdim kimseler yoktu buralarda galibaİyilik güzellik diyelim,sen nasılsın nasıl gidiyor bebisle
Iyi azizem ugrasiyoruz sicak coluk cocuk sen nasilsin bebisimiz nasil
iyiyiz biz de çok şükür ablası , bebiş de annesinin kucağına geleceği günü sayıyo parmacıklarıyla :)Iyi azizem ugrasiyoruz sicak coluk cocuk sen nasilsin bebisimiz nasil
Sevsinler onun kraker parmaklriniiyiyiz biz de çok şükür ablası , bebiş de annesinin kucağına geleceği günü sayıyo parmacıklarıyla :)
Ahh cnm nasıl olalım. . Küçüğün dişleri mahvetti bizi..
İyiyim bende çok şükür sıkıntı yok:)Canim napim ya, oglanla ugrasiyorum. Diger arkadaslarimda sagolsun etiketliyolar ama giremez oldum hic. Sen napiyosun? Keyifler nasil?
Yani evet önceki gibi çok yoğun değil ara ara =))iyiyz kuzum şükür grdim kimseler yoktu buralarda galiba
Heidi bugün benim doğum günüm biliyo musunİyiyim bende çok şükür sıkıntı yok:)
Yani evet önceki gibi çok yoğun değil ara ara =))
Ayy cidden miiHeidi bugün benim doğum günüm biliyo musun
Evet cnm..Ayy cidden mii
sen deme zaten sen iyi şeyler deyince bize nazar deyiyor işlerimiz rast gitmiyorGünaydnn diyeceğimde öglen oldu
terk ediorum sizi gelmeyecem iştesen deme zaten sen iyi şeyler deyince bize nazar deyiyor işlerimiz rast gitmiyor
Ya bi rahat edemedin.. yine bdv deki konunu kitlemişsin..terk ediorum sizi gelmeyecem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?