Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Nasılsınız kızlaaar yenı arkadaşlıklar sohbet cok güzel olur ben ızmırdeyım kv lerde normalde erzıncandayım aılem Ank var mı bırıleri

2bucuk yasnda butun cocuklar camiye gidince bnde gtcem diyo oynicak yasiti yok ama camide ablalari sewiyor oynuyor. karar dgstrdik gitmylim ddm orda oglene kadar basnda durmm lazim
anladm canm olsun ya ccocugada degsklk.. benm oglumda cok sklyr ama dısarı cıkılacak gibi değil aksam iş cıkısı dolandırıyorum biraz.. serin yerlerde aksam babamız geldikten sonra yorgun olmassa cay bahcesine gidiyoruz orda atıyor enerjisini cıkarmassam durmuyor hiç oda haklı bütün gün sıkılıyor evde.

arada kndi kndime diyom binlar cocuk mu diye arkadas yokk disarisi aksamlari blki bizim burda parkta yokk oyle ot gibi yasayip gdiyolar

arada kndi kndime diyom binlar cocuk mu diye arkadas yokk disarisi aksamlari blki bizim burda parkta yokk oyle ot gibi yasayip gdiyolar
allahtan ben oglumu o şekilde köreltmiyorum her fırsatta cıkartıyoruz.. sende öle yap annesi bak hhavalarda güzel artık aksamları tam gezme havası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…