- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
ay tesekkur edeeim hemsom ins. biara cocugun odssina yapcam ama koca balonla yapcam :))Kiz ne guzel olmis o oyle effferim
gunaydiiiin bebis :)Günaydınnnn kkk kuşları
naparsnz bakemgunaydiiiin bebis :)
duş aldim kahvalti yapip cocugu camiye goturcm oyun yeri zannediyornaparsnz bakem
ah kuzum benm ya (= oyun arkadası varmı bari camide napıyorsn genelde senn bebiş kac yasndaydıduş aldim kahvalti yapip cocugu camiye goturcm oyun yeri zannediyor
2bucuk yasnda butun cocuklar camiye gidince bnde gtcem diyo oynicak yasiti yok ama camide ablalari sewiyor oynuyor. karar dgstrdik gitmylim ddm orda oglene kadar basnda durmm lazimah kuzum benm ya (= oyun arkadası varmı bari camide napıyorsn genelde senn bebiş kac yasndaydı
anladm canm olsun ya ccocugada degsklk.. benm oglumda cok sklyr ama dısarı cıkılacak gibi değil aksam iş cıkısı dolandırıyorum biraz.. serin yerlerde aksam babamız geldikten sonra yorgun olmassa cay bahcesine gidiyoruz orda atıyor enerjisini cıkarmassam durmuyor hiç oda haklı bütün gün sıkılıyor evde.2bucuk yasnda butun cocuklar camiye gidince bnde gtcem diyo oynicak yasiti yok ama camide ablalari sewiyor oynuyor. karar dgstrdik gitmylim ddm orda oglene kadar basnda durmm lazim
arada kndi kndime diyom binlar cocuk mu diye arkadas yokk disarisi aksamlari blki bizim burda parkta yokk oyle ot gibi yasayip gdiyolaranladm canm olsun ya ccocugada degsklk.. benm oglumda cok sklyr ama dısarı cıkılacak gibi değil aksam iş cıkısı dolandırıyorum biraz.. serin yerlerde aksam babamız geldikten sonra yorgun olmassa cay bahcesine gidiyoruz orda atıyor enerjisini cıkarmassam durmuyor hiç oda haklı bütün gün sıkılıyor evde.
allahtan ben oglumu o şekilde köreltmiyorum her fırsatta cıkartıyoruz.. sende öle yap annesi bak hhavalarda güzel artık aksamları tam gezme havası oluyorarada kndi kndime diyom binlar cocuk mu diye arkadas yokk disarisi aksamlari blki bizim burda parkta yokk oyle ot gibi yasayip gdiyolar
asıl sen suclusun tamam mı kac gündür ihmal ettn bizleriKaç gündür girmiyorum bi allahın kulu adımi anmamis. Sağolun yani ölsem gitsem
aksam sokakta oynuyor kocanin bizi gezdircek hali yok :/allahtan ben oglumu o şekilde köreltmiyorum her fırsatta cıkartıyoruz.. sende öle yap annesi bak hhavalarda güzel artık aksamları tam gezme havası oluyor
hiç mi bir gününü ayıracak hali yok yahu bu adamınnaksam sokakta oynuyor kocanin bizi gezdircek hali yok :/
bos kaldgi gun gunduz gezyoz . cnm isi cok agir aksama kadar gunesin altinda adamin derisi soyuluyor sicsktan yanmis gecede hemen yatyrhiç mi bir gününü ayıracak hali yok yahu bu adamınn
anladm canm ne iş yapıyorda bu kadar agır peki işi ?bos kaldgi gun gunduz gezyoz . cnm isi cok agir aksama kadar gunesin altinda adamin derisi soyuluyor sicsktan yanmis gecede hemen yatyr
insaat demircisi yani soguk demircianladm canm ne iş yapıyorda bu kadar agır peki işi ?
Ya sus belki isim gücüm var belki basima bi iş geldi belki kötüyümasıl sen suclusun tamam mı kac gündür ihmal ettn bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?