kKaç gündür girmiyorum bi allahın kulu adımi anmamis. Sağolun yani ölsem gitsem
otu bisey yk onsaAllahKaç gündür girmiyorum bi allahın kulu adımi anmamis. Sağolun yani ölsem gitsem
kiiiiz ne oluyorBundan sonra da görüşmek nasip olur inşallah allah a emanetsiniz
ee ben ne oldunu bilmiyormym kv ile fink atıyorsn kızımYa sus belki isim gücüm var belki basima bi iş geldi belki kötüyüm
anladm canm evet haklsn o işler genelde cok agır oluyor ama napacak işte ekmek parası..insaat demircisi yani soguk demirci
Olabilir bende senin ne halt ettiğini herşeyini biliyorum ama gelmediğin gün bi adını anıyordum en azındanee ben ne oldunu bilmiyormym kv ile fink atıyorsn kızım
anooww sen bana trip mi atıonOlabilir bende senin ne halt ettiğini herşeyini biliyorum ama gelmediğin gün bi adını anıyordum en azından
bi cewp bile vermiyonKonuşmuyorum sizinle ben gidiyorum by
tiriplice müdürü bakma sen bunabi cewp bile vermiyon
cokk kızdıım coooook . ay bu sıte nedn bıldırımlerı yollamıyor bakmsam yorumu gormıcemtiriplice müdürü bakma sen buna
sen gelmiosun die yokmuş oda gelmiormuşş..nemesis İkizim nerdesin ya
Yatiyorum ikizim :) bi oyle yatiyorum bi boyle yatiyorum..nemesis İkizim nerdesin ya
hayır yani herkeze iltifat bana neden böle yani gercekten hiç anlam veremiyormgünaydın kızlarcım..
günaydın ikizim :)
günaydın sayın kazulet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?