Samimiyetsizlik

Hepinizin mesajlarını tek tek okudum alıntı yapınca cevaplarım karman corman oluyor o yüzden toplu cevap vereyim.
Öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, buraya ne zaman yazsam tecrübeli ablalarimdan arkadaşlarımdan fikir almak beni rahatlatıyor.
Karar verdim sessiz kalacağım mecbur olduğum ortamlarda. çünkü onlar gibi samimiyetsiz olduğum zamanlarda tepeme bindiler bu yüzden ne lafa ne söze karismayip tartışma gerilim vs yaratmadan kendi aile huzuruma ve hedeflerime odaklanacagim . Umarım basarabilirim :)

Herşey zamanla oluyo canım seni okadar iyi anlıyorum ki evliligimizin ilk yıllarında esimde çok aileciydi inan kendi darbeyi yedikce ailesinden nefret eder oldu mecburiyetlikten görüşüyoruz şimdi iki haftada bı diyim Allah kurtarsın senide biran önce

Benim gibi yap.
Bildiğin rol yapıyorum.
Ve naptınız neettinz den başka hiç birşey paylaşmıyorum.sadece havadan sudan konuşuyorum.çok sevio gibi yapıom.anne sen bırak ben hallederim bulaşıkları diom.eğreti eğreti yapıveriom.hem kocam mutlu hem benim kafa raat.mesela bi dedikodu açıyo , hemen ağzına tıkıom hiç uzatmıyom.he öle mi vah vah diom.devamını getirmeden çay içcenmi die soruom.kısaca anlıyo ama elle tutulur bi delili olmadığı içinde sorun çıkaramıyo.kocan için görüşmeye mecbursun.uzak tutmak senin elinde.

Merhaba arkadaşlar.
Konumu derinlemesine anlatacak gücüm yok . Eşimin ailesi beni sevmiyor biliyorum, duygularımız karşılıklı zaten. Bir araya gelmek istemiyorum ama gelmeyince eşim üzülüyor. Arkamdan o kadar dedikodumu yapıyorlar kulağıma geliyor ama bir araya gelince adeta melek gibiler. Eşime elle tutulur bir bahane gösterip bağları koparamiyorum. Ben çok sıkıldım bu aileden hatta nefret ediyorum. Nerede yanlış yapıyorum ? İyi bir insan olayım derken benliğimi kaybettim, kendimi taniyamiyorum. Onlar gibi olmak istemiyorum. Boşanmayı düşündüm evet ama eşim beni seviyor, kızımızı seviyor ama ailesine toz konduramiyor adeta ana kuzusu. Ben bu insanlardan kırmadan incitmeden nasıl uzaklasacagim :(
Aynı aile bende de var
Ben eşime benim hakkımda dediklerini duydum
Eşim eskiden hep ailesinden utanırdı ben üzülmeyeyim diye telefon açtıklarında uzaklaşır konuşurdu

Annesi Babası hep benle ilgili olumsuz seyler söylerlerdi
Birgünn eşim bunlara çok fena patladı
O günden beri bana karşı melek oldular
3 sene falan oldu bu olay

Bir araya gelince aşırı iyi davranıyorlar
Eskiden telde beni eşime kötüleyen aile şuanda sürekli beni eşime övüyor

Ben de kendilerinden eşek gibi nefret ediyorum ama elden birşey gelmiyor
Ben ne kadar mesafeli davransam da kv inadına çok samimiymısız gbi davranıyor

Benim şansım Allah’a şükür ayrı şehirde olmamız
Ve eşimin bana ailemi ara sor diye baskı yapmayası
Sen aynı şehirde misin bilmiyorum ama bu sebepten eşinle aranı soğutma

Sen de eşin yanında ilken onlara normal ol