- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi denizderya07
-
-yavşak bu mutfağın hali ne" dedi? Pizza yermisin? dedim" hayır salak" diye cevap verdi
Ya ağzı bozuktu evet ama bana karşı hakaret içerikli hiç konuşmamıştı, 2 hafta kalacaktım, çünkü babam henüz iyilememişti. Onada gelmeden önce yazdım 2 hafta kalabilir miyim diye tabiki kanka ne demek falan demişti... ama gelince de kanka değil aptal salak gerizekalı yavşak diye konuştuBenim anlamadığım ağzı bozuk olan insan mesajda veya aramalarda kendini belli etmezmiydi?
Birşeylerdenmi rahatsiz oldu acaba? 6 gün zor dayanabildim dediniz, rahatsiz olmasaydın kaç gun kalacaktınız ki?
Ben olsam arkadasligimizi gözden geçirirdim
Komik olan ne ?Besleme gibi hissetmek
Hayır hiç duymadım oyüzden şaşkınım ya duysam.zaten gitmezdim evine...Nekadar samimi olursam olayım asla bir arkadaşıma böyle iğrenç şeyler söylemem nede söyletmem. Yazışırken vs böyle laflar kullandımı öncesinde ? Böylesiyle arkadaş kalınmaz.
Bu millet kafayı yemiş artık şaşırdı iyice.. Hem de bir kadının ağızına yakışır mı ya o kelimeler keko, yavşak falanMerhaba uzun yıllardır tanıdığım çok yakın 7 24 sürekli yazıştığım bir bayan arkadaşım vardı.
Birbirimizden uzak şehirlerde olduğumuz için 2 senede veya senede bir yüzyüze görüşme imkanımız olurdu.
Kendisi 2 defa evime gelip misafirim oldu elimden geldiğince en iyi şekilde ağırladım kıracak birşey de yapmadım. En son onun bulunduğu şehirde babam ameliyat oldu bende gitmek zorunda kaldım gittiğimde ise bu arkadaşta kaldım. Ilk defa onun evine misafir olmuştum.
Ilk gün gayet normaldi ama sonraki günler konuşurken normal muabbet esnasında sürekli "gerizekalı, yavşak, keko, salak, aptal" gibi hakaret içerikli sözler kullandı.
Mutfağını temizliyordum içeri girdi "-yavşak bu mutfağın hali ne" dedi? Pizza yermisin? dedim" hayır salak" diye cevap verdi her lafında bir hakaret vardı. Çok şaşırdım, tepki de veremedim. Kendimi besleme gibi hissedip büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak 6 gün dayanabildim ve o evden çıkıp memlekete döndüm.
Sonra hakaretlerine kırıldığımı neden böyle davrandığını anlamadığımı belirten mesaj attım, bir özür bekledim ama samimiyetten şakasına söylediğini sanki sevgilimi elimden almış gibi tavır koyduğumu söyleyip üste çıktı...
Samimiyetten hakaret edilir mi bu durum çok mu normal, yakın arkadaşınız size bu şekilde söyler mi? Çok şaşkınım ve üzgünüm...
Birdaha görüşme olsun bitsin. O onun seviyesizliği.Hayır hiç duymadım oyüzden şaşkınım ya duysam.zaten gitmezdim evine...
Birincisi agzima geleni söyler samimiyetten yani bozulma derdim sonrada öyle bir seviyesizle asla birdaha kontaga girmezdim arkadaşım dengesiz birisiyle isiniz ne dir acaba yavsak nedir ya kavgada soylenmez ki soylenince olay cirkinlesirMerhaba uzun yıllardır tanıdığım çok yakın 7 24 sürekli yazıştığım bir bayan arkadaşım vardı.
Birbirimizden uzak şehirlerde olduğumuz için 2 senede veya senede bir yüzyüze görüşme imkanımız olurdu.
Kendisi 2 defa evime gelip misafirim oldu elimden geldiğince en iyi şekilde ağırladım kıracak birşey de yapmadım. En son onun bulunduğu şehirde babam ameliyat oldu bende gitmek zorunda kaldım gittiğimde ise bu arkadaşta kaldım. Ilk defa onun evine misafir olmuştum.
Ilk gün gayet normaldi ama sonraki günler konuşurken normal muabbet esnasında sürekli "gerizekalı, yavşak, keko, salak, aptal" gibi hakaret içerikli sözler kullandı.
Mutfağını temizliyordum içeri girdi "-yavşak bu mutfağın hali ne" dedi? Pizza yermisin? dedim" hayır salak" diye cevap verdi her lafında bir hakaret vardı. Çok şaşırdım, tepki de veremedim. Kendimi besleme gibi hissedip büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak 6 gün dayanabildim ve o evden çıkıp memlekete döndüm.
Sonra hakaretlerine kırıldığımı neden böyle davrandığını anlamadığımı belirten mesaj attım, bir özür bekledim ama samimiyetten şakasına söylediğini sanki sevgilimi elimden almış gibi tavır koyduğumu söyleyip üste çıktı...
Samimiyetten hakaret edilir mi bu durum çok mu normal, yakın arkadaşınız size bu şekilde söyler mi? Çok şaşkınım ve üzgünüm...
Merhaba uzun yıllardır tanıdığım çok yakın 7 24 sürekli yazıştığım bir bayan arkadaşım vardı.
*Uzatmiyorum olacaktı.Bazen samimi olduğum veya olmadığım insanlar mesajlarında banada yazabiliyorlar böyle şeyler. Ve ben direk bozuyorum düzgün konuş diye. Karşı taraf hemen bı toparlanıp tribe bağlıyor. Bende uzatıyorum konuşmayı.
Arkadaşınla öyle bi muhabbetin yoksa öyle konuşması saçma olmuş tabi bide ilk defa eve gitmişsin komiğime de gitti ama kırmak için söylememiştir benceMerhaba uzun yıllardır tanıdığım çok yakın 7 24 sürekli yazıştığım bir bayan arkadaşım vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?