Samimiyetten hakaret edilir mi?

Benim anlamadığım ağzı bozuk olan insan mesajda veya aramalarda kendini belli etmezmiydi?
Birşeylerdenmi rahatsiz oldu acaba? 6 gün zor dayanabildim dediniz, rahatsiz olmasaydınız kaç gün kalacaktınız ki?
Ben olsam arkadasligimizi gözden geçirirdim

Nekadar samimi olursam olayım asla bir arkadaşıma böyle iğrenç şeyler söylemem nede söyletmem. Yazışırken vs böyle laflar kullandımı öncesinde ? Böylesiyle arkadaş kalınmaz.

Benim anlamadığım ağzı bozuk olan insan mesajda veya aramalarda kendini belli etmezmiydi?
Birşeylerdenmi rahatsiz oldu acaba? 6 gün zor dayanabildim dediniz, rahatsiz olmasaydın kaç gun kalacaktınız ki?
Ben olsam arkadasligimizi gözden geçirirdim
Ya ağzı bozuktu evet ama bana karşı hakaret içerikli hiç konuşmamıştı, 2 hafta kalacaktım, çünkü babam henüz iyilememişti. Onada gelmeden önce yazdım 2 hafta kalabilir miyim diye tabiki kanka ne demek falan demişti... ama gelince de kanka değil aptal salak gerizekalı yavşak diye konuştu

Bu nasıl bi uslüp böyle ya allah aşkına
En yakın arkadaşım bana salak bile dese sohbeti keserim . Benle bu şekilde konuşacak insanları hayatımda tutmam kimse kusura bakmasın .
Ne kadar basit kelimeler bunlar, bi kadın ağzına yavşak keko vs kelimeleri nasıl yakıştırabiliyor anlamış değilim
Ayrıca kardeşlerim ve ailelerimiz hariç evime kimseyi yatılı misafir olarak kabul etmem , kendim de gidip kimsede kalmam .Herkeste bunu bilir. Ailemde bile 3 gün kalınca sıkıntı basıyor .

Nekadar samimi olursam olayım asla bir arkadaşıma böyle iğrenç şeyler söylemem nede söyletmem. Yazışırken vs böyle laflar kullandımı öncesinde ? Böylesiyle arkadaş kalınmaz.
Hayır hiç duymadım oyüzden şaşkınım ya duysam.zaten gitmezdim evine...

Merhaba uzun yıllardır tanıdığım çok yakın 7 24 sürekli yazıştığım bir bayan arkadaşım vardı.
Birbirimizden uzak şehirlerde olduğumuz için 2 senede veya senede bir yüzyüze görüşme imkanımız olurdu.

Kendisi 2 defa evime gelip misafirim oldu elimden geldiğince en iyi şekilde ağırladım kıracak birşey de yapmadım. En son onun bulunduğu şehirde babam ameliyat oldu bende gitmek zorunda kaldım gittiğimde ise bu arkadaşta kaldım. Ilk defa onun evine misafir olmuştum.

Ilk gün gayet normaldi ama sonraki günler konuşurken normal muabbet esnasında sürekli "gerizekalı, yavşak, keko, salak, aptal" gibi hakaret içerikli sözler kullandı.

Mutfağını temizliyordum içeri girdi "-yavşak bu mutfağın hali ne" dedi? Pizza yermisin? dedim" hayır salak" diye cevap verdi her lafında bir hakaret vardı. Çok şaşırdım, tepki de veremedim. Kendimi besleme gibi hissedip büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak 6 gün dayanabildim ve o evden çıkıp memlekete döndüm.

Sonra hakaretlerine kırıldığımı neden böyle davrandığını anlamadığımı belirten mesaj attım, bir özür bekledim ama samimiyetten şakasına söylediğini sanki sevgilimi elimden almış gibi tavır koyduğumu söyleyip üste çıktı...

Samimiyetten hakaret edilir mi bu durum çok mu normal, yakın arkadaşınız size bu şekilde söyler mi? Çok şaşkınım ve üzgünüm...
Bu millet kafayı yemiş artık şaşırdı iyice.. Hem de bir kadının ağızına yakışır mı ya o kelimeler keko, yavşak falan🙄 daha da görüşmeyin bence o şuursuzla..

Bazen samimi olduğum veya olmadığım insanlar mesajlarında banada yazabiliyorlar böyle şeyler. Ve ben direk bozuyorum düzgün konuş diye. Karşı taraf hemen bı toparlanıp tribe bağlıyor. Bende uzatıyorum konuşmayı.

Merhaba uzun yıllardır tanıdığım çok yakın 7 24 sürekli yazıştığım bir bayan arkadaşım vardı.
Birbirimizden uzak şehirlerde olduğumuz için 2 senede veya senede bir yüzyüze görüşme imkanımız olurdu.

Kendisi 2 defa evime gelip misafirim oldu elimden geldiğince en iyi şekilde ağırladım kıracak birşey de yapmadım. En son onun bulunduğu şehirde babam ameliyat oldu bende gitmek zorunda kaldım gittiğimde ise bu arkadaşta kaldım. Ilk defa onun evine misafir olmuştum.

Ilk gün gayet normaldi ama sonraki günler konuşurken normal muabbet esnasında sürekli "gerizekalı, yavşak, keko, salak, aptal" gibi hakaret içerikli sözler kullandı.

Mutfağını temizliyordum içeri girdi "-yavşak bu mutfağın hali ne" dedi? Pizza yermisin? dedim" hayır salak" diye cevap verdi her lafında bir hakaret vardı. Çok şaşırdım, tepki de veremedim. Kendimi besleme gibi hissedip büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak 6 gün dayanabildim ve o evden çıkıp memlekete döndüm.

Sonra hakaretlerine kırıldığımı neden böyle davrandığını anlamadığımı belirten mesaj attım, bir özür bekledim ama samimiyetten şakasına söylediğini sanki sevgilimi elimden almış gibi tavır koyduğumu söyleyip üste çıktı...

Samimiyetten hakaret edilir mi bu durum çok mu normal, yakın arkadaşınız size bu şekilde söyler mi? Çok şaşkınım ve üzgünüm...
Birincisi agzima geleni söyler samimiyetten yani bozulma derdim sonrada öyle bir seviyesizle asla birdaha kontaga girmezdim arkadaşım dengesiz birisiyle isiniz ne dir acaba yavsak nedir ya kavgada soylenmez ki soylenince olay cirkinlesir

:oha: :oha:

terbiyesizlik.

ben hiç hoşlanmam bu tarz hakaretlerin şaka olarak kullanılmasından. bana bu kadar sık ve kolay kullanılması basitlik olarak geliyor.

herkes en yakın arkadaşına arada salak falan der,ama onu gülerek dersin karşındaki de alınmaz zaten, ama bu bambaşka bir şey.

en başından beri rahatsız olmuşsunuz,keşke 6 gün kalmasaymışsınız. anladığım kadarıyla arkadaşlığınız 6 gün onun evinde kalmanızı kaldırabilecek kadar yakın değilmiş.

size ''evimi açtım,katlanacaksın,patron benim'' imasında bulunmuş.

yerinizde olsam bi daha görüşmezdim.

arkadaş dediğin zor günde belli olur.

ben çok samimi olmadığım arkadaşımın evinde değil 6 gün,1 gün bile yatılı kalmam. evinde kaldığım arkadaşım da bana misafir ve sığıntı muamelesi yapmaz zaten,evimde gibi hissederim.

dediğim gibi bence zannettiğiniz kadar yakın değilsiniz o kişiyle.

Bazen samimi olduğum veya olmadığım insanlar mesajlarında banada yazabiliyorlar böyle şeyler. Ve ben direk bozuyorum düzgün konuş diye. Karşı taraf hemen bı toparlanıp tribe bağlıyor. Bende uzatıyorum konuşmayı.
*Uzatmiyorum olacaktı.

Evinizde kalmanızı istememiş. Bu hakaretlerle kirilip erken gideceğinizi bilmiş.
Sonra da kendisine ne pislik kadinmis dedirtmemek icin, samimiyetten böyle yaptım diyerek sizi suclu duruma düşürmüş ki susup utanmanız icin.

Benim anlamadigim, madem rahatsız olacakti kalmanızdan, bahane uydurup evine almasaymış, bundan bin kat iyi olurdu.

Bazıları samimiyet adı altında b...çıkarıyorlar resmen
Amannn kes iletişimi
Terbiyesiz birşey belli
Kafadan hastadır belki

Sok oldum, gercek mi bu?
Arada „salak“ gibi bir kelime kullanilabilir, yalniz verdiginiz örnekte hic olmamis, cok yersiz.

Peki yillardir tanidiginiz arkadasiniz önceleri hic böyle konusmuyormuydu? Evinde agirladigi kisilere mahsus mu bu?

Özet olarak, tepkinizi anliyorum, cok haklisiniz. Bence o özür dilemeden konusmayin. Zaten size deger verse sizi öyle terslemezdi mesajinda.

Arkadaşınla öyle bi muhabbetin yoksa öyle konuşması saçma olmuş tabi bide ilk defa eve gitmişsin komiğime de gitti ama kırmak için söylememiştir bence

Back
X