Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şampuan konusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
İstediğim şampuanı bir türlü bulamıyorum. Uzun zamandır şekillendirici kullanmıyorum,saçıma bakım yaptırdım biraz kısalttım. Otacının şampuanını beğendim şimdiye kadar sadece ama ona da işte bu diyemedim. Saçlarım hafif dalgalı,ben istiyorum ki su gibi aksın parlasın.Bunu da düzleştirmeden maşalamadan elde etmek istiyorum.Aşağıda resmini koyduğum şampuanı kullanan var mı? Brezilya fönünden sonra kullanılması mı uygun yoksa keratinle ilgili işlem görmemiş saçı da düzleştiriyor mu çok merak ediyorum.Başka öneriler de varsa süper olur :)

organix-brazilian-keratin-therapy-shampoo-385-ml---brezilya-keratin-sampuan.webp

ben bu ıslere hıc bu kadar para ayıramam ya :D
şuan profıl resmıme bakmayın o bır gun bır gece uyumadan ruzgar yemıs karısık bır sac ama ben elıdor kullanıyorum , ipek sac kremi aktardan aldıgım bır kac yağ sarımsak ılede arada bısıler yapıyorum.
ama düzlestırıcı ve ne bilim fönsüz genede düzgün bir sac elde edileceğine inanmıyorum

Ben aktardan alıyorum doğal şampuan çok memnunum
Ama o market sampuanlarina göre biraz pahalı
İçine biraz bal badem yağı camterebenti yagi koyuyorum
Hem bakim hem elektriklenmeyi önlüyor üstelik hızlı uzuyor
2 ayda bi ucundan kesiyorum

Tavsiye ediyorum

Yalnız camterebenti yağını kullanacaksanız dogal sampuanlarda kullanın

çam terebentin kıllanma yapıyor mu?

Tavsiye ediyorum

çam terebentin kıllanma yapıyor mu?

ben bu ıslere hıc bu kadar para ayıramam ya :KK70:
şuan profıl resmıme bakmayın o bır gun bır gece uyumadan ruzgar yemıs karısık bır sac ama ben elıdor kullanıyorum , ipek sac kremi aktardan aldıgım bır kac yağ sarımsak ılede arada bısıler yapıyorum.
ama düzlestırıcı ve ne bilim fönsüz genede düzgün bir sac elde edileceğine inanmıyorum
Yok kuzum ben de öyle derdim ama fönsüz maşasız da çok güzel saç oluyor. Saçıma keratin yüklediler geçen ay ve o zamandan beri gözle görülür değişiklik var.Bunu yapan şampuanlar,kremler de vardır ama bulamıyorum. Elidor bende kepek yapmıştı.Hepsini denedim neredeyse.

ben pantene kullanıyorum..içine 5-6 damla badem yağı akıtıyorum okadar...ne alırsan al çoğunun içeriği aynı...o yüzden çokta para vermene gerek yok..

Hiçbir şampuan reklamında ki gibi saçımız yıkayınca dalgalı fön çekmiyor maalesef.
Şampuandan ziyade bakım yaparak daha güzel yapabilirsiniz saçlarınızı.

Tavsiye ediyorum

Şampuanın ismi nedir? Ben çam terebentin yağını normalde suyla karıştırıp fısfıslı şişeyle saçıma sıkıyorum ama şampuana koymamıştım hiç. Miktarı ne kadar acaba?

Bende elidor kullanıyorum pembe kutulu olanı acayip güzel bir kokusu var . Ayrıca 3 sene önce boya faciasindan sonra saclarimi sürekli kestiriyorum .ve bu süreçte saçima fon masa vs hiç bir şey uygulamadır 3 senede 3 kere falan yapmışmidir. Doğal olarak hen kendi saç rengim uzadi gi için hemde 3 senedir işi görmediği için dalgalı saclarim fonsuz masasiz çok güzel idare ediyor . Yani ama ben 3 sene boyunca fon masa uygulasaydim mümkün değildi beni idare etmesi. Isı saçları mafediyor . Bir süre sonra fon suz masasiz gezmiyor hale getiriyor .

Bende otacı kullanıyorum ama bence en iyisi bi dermatoloğa gidip saç derine göre bi şampuan kullanmak
Konu sahini keratin yüklemesini nasıl yapıyorlar yani brezilya fönü gibi değil, değil mi?çünkü çok zararlıymış brezilya fönü

Bende otacı kullanıyorum ama bence en iyisi bi dermatoloğa gidip saç derine göre bi şampuan kullanmak
Konu sahini keratin yüklemesini nasıl yapıyorlar yani brezilya fönü gibi değil, değil mi?çünkü çok zararlıymış brezilya fönü
Brzilya fönü zararlı evet, ama keratin bakımı normal bir bakım. Isıyla alakalı bir işlem yapılmıyor

Baya abartmışlar sanki,bu kadar etki etmez:KK48:

bence dee uçmuş biraz sankiii :KK55:

ama baya video var organix ürünleri hakkında.
videoda anlatılanın tam adı;
Organix Brazilian Keratin Therapy 30 Day Smoothing Treatment

abartı bazıları. ama bence çok uçuk değilse fiyatları deneyin gitsin :))

bence dee uçmuş biraz sankiii :KK55:

ama baya video var organix ürünleri hakkında.
videoda anlatılanın tam adı;
Organix Brazilian Keratin Therapy 30 Day Smoothing Treatment

abartı bazıları. ama bence çok uçuk değilse fiyatları deneyin gitsin :))
Gratiste görmüştüm dün,30 liraydı. Bir kerelik alıp deneyeyim dedim. O kadar değişik şey denedim ki kel kalmam inş. :D

Ay yok yaa inanmıyorum ben fazla abartılmış bence birde kzın saçları fönlü yani bariz belli önleri kusursuz duruyor kuaförden çıkmış gibi :KK48:
Organixin coconut milk şampuanıyla saç kremini kullanmıştım zamanında hiç memnun kalmamıştım.. Okadar paraya değmediğini düşünüyorum açıkcası. Herhangi bi şampuanın içine çam terebentin badem yağı ve hint yağı dökersek şampuan aktarlarda satılan doğal şampuanlardan daha iyi geliyor saça.. doğal içerikli şampuanlardan bi otacıdan memnun kaldım ben ama bu temiz içerikli ürünlerde uzun süre kullanılınca saçı matlaştırıyor şekil almasını zorlaştırıyor.. En iyisi dediğim gibi herhangi bi şampuan içine bikaç yağ damlatıp bu şekilde bakım yapmak daha mantıklı.. Ayrıca herkese söylüyorum haftada bir hindistancevizi yağı ile bakım yapın saçınıza inanılmaz güzelleştiriyor saçı :KK19:

ya hindistan cevizi bakımı bende yapmak istiyorum ancak en çok ilgi lifeco katı olanı onu da aktarlarda bulamıyorum nettten alış veriş yapmayı da sevmiyorum yani güvenemiyorumm..:KK1: şimdilik şampuanıma çamterebentin ve biberiye yağı kattım iyi geliyor

ya hindistan cevizi bakımı bende yapmak istiyorum ancak en çok ilgi lifeco katı olanı onu da aktarlarda bulamıyorum nettten alış veriş yapmayı da sevmiyorum yani güvenemiyorumm..:KK1: şimdilik şampuanıma çamterebentin ve biberiye yağı kattım iyi geliyor
Valla ben mecidefendinin kini kullanıyorum şuan aktarlarda da varmış ama ben kendi sitesinden almıştım gayet de memnunum canım lifeconun da kendi sitesi var gayet güvenilir oradan alabilirsin istersen.

Back
X