Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şampuan konusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Valla ben mecidefendinin kini kullanıyorum şuan aktarlarda da varmış ama ben kendi sitesinden almıştım gayet de memnunum canım lifeconun da kendi sitesi var gayet güvenilir oradan alabilirsin istersen.
Çok teşekkür ederimm canım :))

Diğer türdeki şampuanlarını ve maskelerini dönem dönem kullandım ve hepsinden memnun kaldım. Özellikle hindistan cevizi kokulu bir maskesi enfesti. Muhakkak bu da güzel bir üründür.

Valla ben mecidefendinin kini kullanıyorum şuan aktarlarda da varmış ama ben kendi sitesinden almıştım gayet de memnunum canım lifeconun da kendi sitesi var gayet güvenilir oradan alabilirsin istersen.
Canım sana zahmet,linki atar mısın :)

Ciddi mi ? Ya ben onu brgeniyordum :KK43:

Konu sahibi ben haftada bir sut ve mayayi karistirip maske yapiyorum sacim duzlesiyor
Maya bildiğimiz yaş maya mı? :KK64:Miktarları,bekleme süresi nedir? Saça zarar vermiyor mu?

Aslı astarı varmıdır mecidefendinin merdiven altı üretime geçtiğinin? Kesin bilgi doğrultusunda bilgilendirelim bence herkesi..

Ben hindistancevizi yağını kullanıyorum gayet memnunum bi şikayetimde yok ;)

mecitefendinin en son 4 ay önce yağ karışımını aldım içinde küçük pütürcükler vardı aldığım aktara gidip söylediim içinde bu tarz şeyler olduğunu önemli bişi değil sıcak soğuk ortamdan kaynaklanabilir demişti ozman biras işgillenmiştim ben de ... doğruluk payı olabilir gibi geldi bana çünkü daha önceleri de kullanıyordum ve hiç böyle birşey görmemiştimm ama yine de bilemiyorum belki aktar haklı ama benim pekte içime sinmiyor sanki artıkk

Maya bildiğimiz yaş maya mı? :KK64:Miktarları,bekleme süresi nedir? Saça zarar vermiyor mu?
Olur mu maya cok besleyicidir
Her hafta yaparim....
yarim kahve fincanindan fazla mayaya sut katiyorum
akiskan bir macun haline gelene dek....ben kuru maya kullaniyorum

Kızlar Davines markasının şampuanları nasıl sizce? Kullananlar tavsiye eder mi?

Canım benim saçlarım şundan 2 sene öncesine kadar parlardı. Son 1 senedir maşa düzleştirici yüzünden yıprandı kabardı bakımsız mat duruyordu. Ne yapsam işe yaramadı argan yağlı özlü şampuanları çok kullandım ama faydasını göremedim. Son 1 bucuk aydır milshake li yoğun bakım nemlendirme kremini kullanıyorum her duştan sonra ve saçlarım kendini toparlamaya başladı. Zaten bunu kuaför bir arkadaşım önermişti. Kozmetik mağazalarından çok toptan Sagan mağazalarda bulabilirsin ben 18 liraya almıştım. Ve her gün uygulayabiliyorsun kuru ya da ıslak saç farketmez. Üstüne üstelik saçların gün içinde yumuşak ve süt kokuyor oh miss.. saçtsn saça farklılık gösterir elbet ama bir iki arkadaşımdan saçlarından gözünü alamıyorum yorumunu duyduktan sonra daha da çok sevdim ürünü :)

Kızlar Davines markasının şampuanları nasıl sizce? Kullananlar tavsiye eder mi?
Davines markası süperdir ama fiyatları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Dermatoloji doktoruma sormuştum özel olarak araştırıp haber vermişti kullanabilirsin içindeki ürünler yararlı demişti..ama eğerki yurt dışında tanıdığın varsa daha ucuza getirebilirsin.. zaten şampuanını geçtim maskeleri kremleri ağız uçuklatacak fiyatta.. saçtsn saça değişen çeşitleri var... ama değer mi dersen, saçlarına değer verip önemsiyorsan değer..derim:))

Canım benim saçlarım şundan 2 sene öncesine kadar parlardı. Son 1 senedir maşa düzleştirici yüzünden yıprandı kabardı bakımsız mat duruyordu. Ne yapsam işe yaramadı argan yağlı özlü şampuanları çok kullandım ama faydasını göremedim. Son 1 bucuk aydır milshake li yoğun bakım nemlendirme kremini kullanıyorum her duştan sonra ve saçlarım kendini toparlamaya başladı. Zaten bunu kuaför bir arkadaşım önermişti. Kozmetik mağazalarından çok toptan Sagan mağazalarda bulabilirsin ben 18 liraya almıştım. Ve her gün uygulayabiliyorsun kuru ya da ıslak saç farketmez. Üstüne üstelik saçların gün içinde yumuşak ve süt kokuyor oh miss.. saçtsn saça farklılık gösterir elbet ama bir iki arkadaşımdan saçlarından gözünü alamıyorum yorumunu duyduktan sonra daha da çok sevdim ürünü :)
Canım senden ricam görselini paylaşabilir misin,çok fazla ürünü var da yanlış olanı araştırmayayım :)

Davines markası süperdir ama fiyatları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Dermatoloji doktoruma sormuştum özel olarak araştırıp haber vermişti kullanabilirsin içindeki ürünler yararlı demişti..ama eğerki yurt dışında tanıdığın varsa daha ucuza getirebilirsin.. zaten şampuanını geçtim maskeleri kremleri ağız uçuklatacak fiyatta.. saçtsn saça değişen çeşitleri var... ama değer mi dersen, saçlarına değer verip önemsiyorsan değer..derim:))
İş yerinden bir arkadaşım kullanıyor davinessi. O yüzden merak ettim canım. Saçları parlak ve su gibi akıyor tam benim istediğim özellik yani ama sırf ona aldanarak almak istemiyorum. Arkadaşımın saçları omuzunda, kısa yani ve ince telli. Onun saçını süper gösteriyor maşallah ama benim saçım kalın telli uzun ve dalgalı.Belki bende aynı etkiyi yapmayacak.
Yani tam net emin olamıyorum alıp almamaya. Çok da çeşidi var,hangisi almalıyım bilmiyorum,keşke benim saç tipimde olup kullanan arkadaşlar yorum yazsa :(

İş yerinden bir arkadaşım kullanıyor davinessi. O yüzden merak ettim canım. Saçları parlak ve su gibi akıyor tam benim istediğim özellik yani ama sırf ona aldanarak almak istemiyorum. Arkadaşımın saçları omuzunda, kısa yani ve ince telli. Onun saçını süper gösteriyor maşallah ama benim saçım kalın telli uzun ve dalgalı.Belki bende aynı etkiyi yapmayacak.
Yani tam net emin olamıyorum alıp almamaya. Çok da çeşidi var,hangisi almalıyım bilmiyorum,keşke benim saç tipimde olup kullanan arkadaşlar yorum yazsa :KK43:
Yani tam net emin olamıyorum alıp almamaya. Çok da çeşidi var,hangisi almalıyım bilmiyorum,keşke benim saç tipimde olup kullanan arkadaşlar yorum yazsa :KK43:

Zaten saç tiplerine göre çeşitleri değişiyo markanın yanı bir çok çeşidi var. Bende en kısa zamanda almak istiyorum zamn ında çok araştırdım şampuan yanında destekleyici bi ürününü de almak gerekiyor ki tam anlamıyla etkisini göstersin. Ama yine de tek başına şampuanı denemeye değer. Arkadaşınız sadece şampuan mı kullanıyor peki yoksa krem ya da maskesini de kullanıyor mu

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-19-12-43-09.webp
    Screenshot_2015-10-19-12-43-09.webp
    16 KB · Görüntüleme: 124
Zaten saç tiplerine göre çeşitleri değişiyo markanın yanı bir çok çeşidi var. Bende en kısa zamanda almak istiyorum zamn ında çok araştırdım şampuan yanında destekleyici bi ürününü de almak gerekiyor ki tam anlamıyla etkisini göstersin. Ama yine de tek başına şampuanı denemeye değer. Arkadaşınız sadece şampuan mı kullanıyor peki yoksa krem ya da maskesini de kullanıyor mu
Hiç sormadım canım,aslında "saçın çok güzel ne kullanıyorsun" diye de sormamıştım çünkü ben onun kendi saç yapısı o şekilde sanıyordum.Allah vergisi sanıyordum yani ama geçen gün şampuan kargoyla geldi,ben de tesadüfen öğrenmiş oldum.İlk fırsatta soracağım ama.

Yorumunuz güzel fakat sürekli kullanmak gereken bir durum söz konusu... O bakımdan onarıcı değil de sadece bakım yapmış sayılır. Yani yıkadığınızda akar gider, ama aynı ürünü kullandığınız için tekrar bakım yapmış olunur. Bence kalıcı gerçek bir yapılanma ve onarım için keratin protein yüklemek şart. Çünkü keratin saın iç yapısındaki çatlakları çukurları ve hasarları dolgu yaparak kemik gibi kaynar ve bir daha suyla akmaz. Zaten doğal keratin olursa kesin çözüm olur. Ben geçen sene Katkısız Keratin yüklemiştim arkasından da Kerastesin Maskesini kullanmıştım bir de Likid Keratin Şampuanı denedim çok çok memnun kaldım, tavsiye ederim. Kuru saçları da yumuşatıyor.

Back
X