çok teşekkür ederim tavsiye için ama ne yazık ki geç gördüm :/
medicana'da gül fındık'a gittim ve kesinlikle tavsiye ETMİYORUM! çok ilgisizdi, ağzında sakızla hasta görüşmesi yapıyor. yüzümü incelemedi bile ki cildim gerçekten kötü durumda. abim de doktor, antibiyotik tedavisine başlamam gerektiğini söyledi am akendi alanı olmadığından cildiyeye yönlendirdi. gül hanım ise bir krem verdi, bir de losyon. yüzümde ve göbek bölgemde tüylenme var. siyah noktalarım çok fazlalaştı, çıban şeklinde köklü sivilcelerim çıktı, gözeneklerim geniş geniş duruyor ve en kötüsü cildim pütür pütür, pürüzlü resmen. daha sonra dermokozmetik ürünler yazdı, kılcal damarlarım için d ehemen lazer yapmaya kalktı. ben istemedim, biraz düşüneyim dedim, ondan sonra tavrı değişti. hormon testi falan istedim, sonra yaparız bunları bir kullan da dedi. anlamıyorum yahu, hormonlardan kaynaklıysa verdiği dermokozmetik ürün nasıl tüylenmemi durdurabilir? neyse işte öyle böyle boşuna para ödedim. geldim.
medical'deki yüksel bey'e de yeğenimi ergenlik sivilceleri için götürüyoruz ve memnunuz da. ha bir sonuç alamadık, çocuğun yyüzü hala problemli ama en azından ilgileniyor, dinliyor, psikolojik olarak rahatlatıyor.
çok dolmuşum yahu, yazdım da yazdım :))