samsun eşarp,şal bulma sorunsalı

hamincera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
361
61
118
Ordu
kızlar belki sorun değil ama birde buradan sesimi duyurayım.ben 1 ay kadar öncesinde kapandım.ama bu alanda çok yeni olduğumdan bazı şeyler beni zorluyor.msela tesettürlülere yönelik kıyafetleri nereden bulacağımı bilmiyorum. ve en önemlisi eşarp ve şal satan mağazaları bulamıyorum.küçük birde bebeğim var çalışıyorum yani öyle dükkan dükkan gezecek zamanımda yok.internetten alayım desem renk ton konusunda kararasız kalıyorum .özellikle şal konusu armanda şal arıyorum samsunda .kapalı olup benim sesimi duyup bu konuyu okuyan arkadaşlardan yardım bekliyorum samsun merkezdeki dükkanlar olabilir

Kapalı değilim annem kapalı.Samsun'da değilim ama bu tür kıyafetle bizim burda pasajlarda küçük dükkanlarda filan bulunuyor.Hatta bazıları daha büyük magazalar.
Eğer tesettürlü tandıdıgınız varsa ona sorabilirsiniz.

Neden tek tip bir kıyafet istiyorsunuz ki? Türbanlılar illa aynı şeyleri mi giymek zorunda? Bildiğim kadarıyla kapatman gereken yerleri kapatman yeterli. Yani normal mağazalardan alışveriş yapabilirsin. Benim bir arkadaşım kapalı ama o kadar güzel giyiniyor ki.. Özellikle yazın uzun yüksek belli etek üzerine de gömlek filan giyiyor. Her neyse yani illa türbanlılar için kıyafet satan bi yerden alman gerekmez bence.

mecidiyede ve fsm de bi sürü mağaza var samsunda çok kolay aslında bulmak

Son düzenleme:
Back
X