Samsun LİMAN HASTANESİ

Tane5501

Bal böceklerim❤️
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
354
31
323
Kızlar yeni açılan hastaneye giden varmı.zaten anaklinikteki doktorlar ama hangisi daha iyi ben sadece mükerrem beye gitmiştim bi kere çok iyiydi ama erkek doktorlar doğuma giriyor mu onu bilmiyorum.ben vanda yaşıyorum kısmetse doğumu orda yapacağım da bilen varsa yardım edebilirmi

ben de çok merak ediyorum liman hastanesine giden var mı nur Öztürk mükerrem erol iyi diyorlar muayene ücretleri doğum ücretleri ne kadar acaba :18:

ben de çok merak ediyorum liman hastanesine giden var mı nur Öztürk mükerrem erol iyi diyorlar muayene ücretleri doğum ücretleri ne kadar acaba :18:

Merhaba bnde liman hastanesinde İpek Bolata gittim iyi gibi ama biraz soğuk geldi sanki. Sorunca cvplıyo sıcak birisi değil gibi geldi. Bnde dr aryorum var mı tavsiyeleriniz ?

Merhaba bnde liman hastanesinde İpek Bolata gittim iyi gibi ama biraz soğuk geldi sanki. Sorunca cvplıyo sıcak birisi değil gibi geldi. Bnde dr aryorum var mı tavsiyeleriniz ?

samsun da kadın doğum uzmanına giden yok her halde kimse cevap yazmıyor :(((( liman hastanesinde muayene ücreti ne kadar acaba ben nur Öztürk yada mükerrem erol gitmeyi düşünüyorum ama yine de kararsızım :50:

samsun da kadın doğum uzmanına giden yok her halde kimse cevap yazmıyor :(((( liman hastanesinde muayene ücreti ne kadar acaba ben nur Öztürk yada mükerrem erol gitmeyi düşünüyorum ama yine de kararsızım :50:

canım ben bir kere mükerrem beye gitmiştim çok beyefendi ve iyi bi doktordu tabi o zaman hamilelik durumum yoktu ama sgk için muayene ücreti 20 lira civarıydı eskiden cok oldu gideli ama yeni hastanede nasıl hiç bilmiyorum.geçen bi arkadasa sordum epidural normal doğum yaptı 1500 civarı falan vermiş

canım ben bir kere mükerrem beye gitmiştim çok beyefendi ve iyi bi doktordu tabi o zaman hamilelik durumum yoktu ama sgk için muayene ücreti 20 lira civarıydı eskiden cok oldu gideli ama yeni hastanede nasıl hiç bilmiyorum.geçen bi arkadasa sordum epidural normal doğum yaptı 1500 civarı falan vermiş

hmm tşk ederm ama ben bayan doktor arıyorum :-( var mı bayan dr ?

çok teşekkür ederim o zaman kararımı verdim mükerrem erol a gidicem İNŞAALLAH :emir_bebek:

ben nur hanıma gidiyorum kesinlikle çok memnunum biraz kendini begenmiş tavırları var ama kesinlikle çok iyi bir doktor çok bilgili
benm tanıdıklarım ve birkaç akrabam nur hanıma gitti gidiyor hatta.
özellikle doğum esnasında acayip yardımcı ve sevecen yaklaşıyor, insanı rahatlatıyormuş.

şimdi 40 lira muayene ücreti
ben de nur hanıma gidiyorum
epidural normal doğum deniz manzaralı odada 1 gece kalma dahil 1500 lira
arka odada 1 gece kalma dahil 1375 lira
epidural sezeryan deniz manzaralı odada 2 gece kalma dahil 1500 lira
arka odada 2 gece kalma dahil 1200 lira

doğum fiyatları da bunlar :49::49::49::49::49::49:

Kızlar yeni açılan hastaneye giden varmı.zaten anaklinikteki doktorlar ama hangisi daha iyi ben sadece mükerrem beye gitmiştim bi kere çok iyiydi ama erkek doktorlar doğuma giriyor mu onu bilmiyorum.ben vanda yaşıyorum kısmetse doğumu orda yapacağım da bilen varsa yardım edebilirmi

doğum fiyatları da bunlar

doğum fiyatları da bunlar

çok teşekkür ederim şuan 5 haftalık hamileyim en kısa sürede gidicem :nazar:

çok teşekkür ederim şuan 5 haftalık hamileyim en kısa sürede gidicem :nazar:

bence bu hafta ya da öbür hafta muhakkak git geçirme sakın zaten nur hanım yoğun randevu almak zor. bir de içmen gereken vitaminler var biran önce başlamalısın hem bebeğin gelişimi hem de tutunması için.
rica ederim bu arada hayırlı olsun :3::3::3::3:

Arkadaşlar yoğun araştırmalar sonucu bir ay önce liman hastanesinde taşkın beyle epdural normal doğum yaptım herşey o kadr iyiydi ki hastanede personeli hijyeni odaları.. saymakla bitiremem doktoruma o kadr teşekkür ediyorum ki böyle güleryüzlü pozitif vicdanlı profesyonel bir doktor görmemiştim gitmeyi düşünen bir dakika bile düşünmesin samsun da bu kalitede başka hastane yok emin olabilirsiniz

Arkadaşlar yoğun araştırmalar sonucu bir ay önce liman hastanesinde taşkın beyle epdural normal doğum yaptım herşey o kadr iyiydi ki hastanede personeli hijyeni odaları.. saymakla bitiremem doktoruma o kadr teşekkür ediyorum ki böyle güleryüzlü pozitif vicdanlı profesyonel bir doktor görmemiştim gitmeyi düşünen bir dakika bile düşünmesin samsun da bu kalitede başka hastane yok emin olabilirsiniz
fiyatları hatırlıyor musunuz ? yazabilir misiniz?

Arkadaşlar ben de nur hanima gitmeyi düşünüyorum. Memnun kalır miyim sizce? Bi kaç doktora gittim.hicbirinden tam olarak memnun olmadım.

Slm. Bende 7 haftalık hamileyim. İlk bebeğim ana klinikte dünyaya gelmişti.O zaman memnun kalmıştım. Şimdi 2. hamileliğim liman hastanesinde ülkü hanıma başladım. İnş. bebeğim ve benim için hayırlı olur.
Fiyatlar konusunda bilgi verdiğiniz içinde teşekkür ederim.

Slm. Bende 7 haftalık hamileyim. İlk bebeğim ana klinikte dünyaya gelmişti.O zaman memnun kalmıştım. Şimdi 2. hamileliğim liman hastanesinde ülkü hanıma başladım. İnş. bebeğim ve benim için hayırlı olur.
Fiyatlar konusunda bilgi verdiğiniz içinde teşekkür ederim.
merhaba bende ilk hamileliğimi 2011 de ülkü hanımda yaptım şimdi yine hamileyim.bi sefer anadolu hastanesine zehra hanıma gittim.arkadaşların tavsiyesi üzerine ama anadolu hastanesi çok kalabalık zehra hanım bu hafta medical parka geçecekmiş ama kararsız kaldım.sanırım tekrar ülkü hanıma gidicem.sen memnunsun değilmi ülkü hanımdan.ben memnundum sadece doğumdan sonra uzun süre üç yıl bel ağrısı yaşadım birde üç ay kuyruk sokumundaki ağrıdan rahat oturamadım.o yüzden değiştirmek istedim.sende de böyle sıkıntılar oldu mu.ne çok soru sordum değilmi?

Back
X