Samsun LİMAN HASTANESİ

Ben Taşkın Beyden randevu aldım şimdilik.
Deneye yanıla doktor seçiyorum:KK48:
Mükerrem Beye gidiyordum aslında ama son randevuda çok korkuttu beni. Eşim de bir daha gitmem diye tutturdu.
Ben de Mükerrem Beye gidiyorum,şu an 24.haftadayım.Nasıl bi sorun yaşadınız merak ettim.Ben de ilk başlarda memnun değğildim,sormazsan fazla bi şey söylemiyor; bebeği kontrol edip gönderiyordu.Son aylarda epey ilgilenmeye başladı.Bakalım devam ediyorum ama neden korkuttu sizi merak ettim.İnsan doktoruna güvenmek istiyor.

Ben de Mükerrem Beye gidiyorum,şu an 24.haftadayım.Nasıl bi sorun yaşadınız merak ettim.Ben de ilk başlarda memnun değğildim,sormazsan fazla bi şey söylemiyor; bebeği kontrol edip gönderiyordu.Son aylarda epey ilgilenmeye başladı.Bakalım devam ediyorum ama neden korkuttu sizi merak ettim.İnsan doktoruna güvenmek istiyor.
İlk gebeliğim kimyasal gebelikti ama nedeni araştırılmadı.
Mükerrem bey ilk randevuya gittiğimde bana hiç soru sormadan hiç bir test sonucum çıkmadan düşük tehlikem varmış gibi ezbere konuştu.
Bu seferde düşük yaparsan bir daha ki gebeliğinde karnından iğne yaparsın kendine dedi. Beta hcg sonucumu bile bilmeden söyledi bunları.
Benim ilk randevum du çok heyecanlıydım o odadan öyle bir çıktım ki anlatamam.
O üzüntüyle bile bebeğime bir şey olabilirdi.
O gün içimiz rahat etmedi başka doktora gittik ve Mükerrem Beyin göremediği kesemizi gördük.
Eşimde ben bir daha o doktora gitmem dedi ben de limandan vazgeçmek istemedim Taşkın Beyden cumartesi günü için randevu aldım.
Bakalım nasıl geçecek?

İlk gebeliğim kimyasal gebelikti ama nedeni araştırılmadı.
Mükerrem bey ilk randevuya gittiğimde bana hiç soru sormadan hiç bir test sonucum çıkmadan düşük tehlikem varmış gibi ezbere konuştu.
Bu seferde düşük yaparsan bir daha ki gebeliğinde karnından iğne yaparsın kendine dedi. Beta hcg sonucumu bile bilmeden söyledi bunları.
Benim ilk randevum du çok heyecanlıydım o odadan öyle bir çıktım ki anlatamam.
O üzüntüyle bile bebeğime bir şey olabilirdi.
O gün içimiz rahat etmedi başka doktora gittik ve Mükerrem Beyin göremediği kesemizi gördük.
Eşimde ben bir daha o doktora gitmem dedi ben de limandan vazgeçmek istemedim Taşkın Beyden cumartesi günü için randevu aldım.
Bakalım nasıl geçecek?
İnşalah Taşkın beyden memnun kalırsın.Kötü bir anı olmuş senin için.Ultrasonundan ben de memnun değilim.Özel hastanede her doktorun odasında 3 boyutlu olması gerek bence.Gidiyoruz çocuğu doğru düzgün göremeden geliyoruz.Ama ben istediğimde ulaşıyorum,bir de tam tersi çok rahat davranıyor.Güven veriyor.Hakkımızda hayırlısı olsun,inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız bebişlerimizi.

İnşalah Taşkın Beyden memnun kalırsın.Kötü bir anı olmuş senin için.Ultrasonundan ben de memnun değilim.Özel hastanede her doktorun odasında 3 boyutlu olması gerek bence.Gidiyoruz çocuğu doğru düzgün göremeden geliyoruz.Ama ben istediğimde ulaşıyorum,bir de tam tersi çok rahat davranıyor.Güven veriyor.Hakkımızda hayırlısı olsun,inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Büyük Anadolunun cihazlari daha iyi karşinda kocaman ekran var.
Ama hastane çok kalabalik

7 aydır mükerrem beye gidiyorum.Bence çok rahat,tecrubeli bir doktor.Ama günü gününü tutmayabiliyor...Bizim de bebiş hala dönmedi,döner dedi ama haftadan haftaya dönme ihtimali azalıyormuş...

7 aydır mükerrem beye gidiyorum.Bence çok rahat,tecrubeli bir doktor.Ama günü gününü tutmayabiliyor...Bizim de bebiş hala dönmedi,döner dedi ama haftadan haftaya dönme ihtimali azalıyormuş...
Arkadaşıma 32. hafta da dönmedi sezaryen olursun dediler 36. haftada döndü bebeği.
Telaş yapmayın.

Ben Nur hanıma gidiyorum çok memnunum çok bilgili arkadaşlar.
Arkadaşlar 3 boyutluya gircem baska bi doktor bakiyormus sanırım. CD veriyorlarmis. Kaç dk sürüyor bilgi verebilir misiniz?

Ben Nur hanıma gidiyorum çok memnunum çok bilgili arkadaşlar.
Arkadaşlar 3 boyutluya gircem baska bi doktor bakiyormus sanırım. CD veriyorlarmis. Kaç dk sürüyor bilgi verebilir misiniz?

Ortalama 20dk sürüyor.Radyoloji uzmanı bebeğin bütün iç organlarını inceliyor ve doktora göstermeniz için rapor veriyor.cd de videolar halinde bebeğinizin görüntüleri oluyor.güzel bir hatıra Hoppa

Teşekkür ederim bilgilerin için canım. Bir şey daha öğrenmek istiyorum karindan mi bakılıyor.

Selam hafta sonu kontrolümüz vardı. Doktorumuz tarafından 3 lü testi isteyip istemediğimiz bize soruldu. bizde gerekliyse yapalım ama aminosentez düşünmediğimizi söyledik. o zaman yaptırmayın dendi.herhangi bir kan tahlili de yapmadan direk demir ve omega verdi. İlk çoçuğum da doktor direk yaptırmıştı.her gittiğimizde kan değerlerime bakılıyordu. Siz Bilirsiniz şeklinde olunca çok kafamıza takıldı (Ben Bilsem doktora ne gerek sorusu geliyor aklıma) Arkadaşlar sizede böyle soruldumu ve bide her gittiğinizde kan değerlerinize bakılmıyor mu?

Selam hafta sonu kontrolümüz vardı. Doktorumuz tarafından 3 lü testi isteyip istemediğimiz bize soruldu. bizde gerekliyse yapalım ama aminosentez düşünmediğimizi söyledik. o zaman yaptırmayın dendi.herhangi bir kan tahlili de yapmadan direk demir ve omega verdi. İlk çoçuğum da doktor direk yaptırmıştı.her gittiğimizde kan değerlerime bakılıyordu. Siz Bilirsiniz şeklinde olunca çok kafamıza takıldı (Ben Bilsem doktora ne gerek sorusu geliyor aklıma) Arkadaşlar sizede böyle soruldumu ve bide her gittiğinizde kan değerlerinize bakılmıyor mu?

Merhabalar,bize 2li testte 3lü testte yapıldı mükerrem bey tarafından.doktorunuz kim?ayrıcada her gidişimizde kan tahlilleri yineleniyor.detaylı ultrasonunda yapılmış olması lazım.hatırladığım kadarıyla 16.haftadaydı.kan tahliline bakmadan neden kan ilacı yazdı ki? Bana biraz tuhaf geldi açıkçası.

Merhabalar,bize 2li testte 3lü testte yapıldı mükerrem bey tarafından.doktorunuz kim?ayrıcada her gidişimizde kan tahlilleri yineleniyor.detaylı ultrasonunda yapılmış olması lazım.hatırladığım kadarıyla 16.haftadaydı.kan tahliline bakmadan neden kan ilacı yazdı ki? Bana biraz tuhaf geldi açıkçası.
Doktorum ülkü hanım. cumartesi 17. haftalıktım. Özellikle kan tahlilli ve idrar yapmaması beni de çok rahatsız etti. (20. hafta 4 ultrason yapcak .)3 lü testi sordu mu size yaptırmak istiyor musunuz diye direkt yolladımı. Onu çok merak ediyorum.

Doktorum ülkü hanım. cumartesi 17. haftalıktım. Özellikle kan tahlilli ve idrar yapmaması beni de çok rahatsız etti. (20. hafta 4 ultrason yapcak .)3 lü testi sordu mu size yaptırmak istiyor musunuz diye direkt yolladımı. Onu çok merak ediyorum.

Sormadı bize direk yolladı.bence yaptırın 2li de bişey çıkmadıysa genelde çıkmıomuş ama,insanın içi daha rahat ediyor.

canım ne kadar ödedin peki.birde randevu aldın mı ayrıca.

Valla nekadar ödediğimi hiç hatırlamıyorum ama 80-100 gibi bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyosam.tahlillerle birlikte giriş aldığımız için toptan ödemiştik.randevu alıyorsun evet doktorun sekreteri yönlendiriyor.

Arkadaşlar liman hastanesinin odaları hakkında bilginiz var mı.?
Deniz manzaralı odalarından hangisi daha güzel ve geniş bilgisi olanlar var mı?

Arkadaşlar liman hastanesinin odaları hakkında bilginiz var mı.?
Deniz manzaralı odalarından hangisi daha güzel ve geniş bilgisi olanlar var mı?

Bilgisi olan varsa çok iyi olur,ayrıca doğum fiyatları nekdar onunla ilgilide bir bilginiz varmı?

Dün Doğum ücretleri hakkında bilgi aldık,1750tl epidural normal doğum ücrtei 1gece yatış dahil.odalar tek kişilikmiş.ön odalar yani deniz manzralı olanlar 150tl fark varmış ve biraz daha büyükmüş.

Back
X