Samsun LİMAN HASTANESİ

Selam benim doğumumu 2009 Aysun Kabasakal yaptırmıştı. Malesef aysun hanım şehir dışına gittiği için bende başka doktor arayışına girdim . Ben doğumdan sonra pek sorun yaşamadım. Ama anaklinikte yapıp çok baş ağrısı çeken arkadaşım vardı. Ülkü hanımı da aysun hanım yokken bir iki kere gitmiştim. Şu ana için çok ilgili bir doktor gibi görünüyor direk cep numarasını verdi her an ulaşıyorum. Ama bende ülkü hanım tarafından doğum yaptırılan bayanlardan bilgi almak isterim.. ( Doğumdan önce Medicalparkta Nagihan hanıma gittim ama çok sıra bekliyorsun,sıradan dolayı rahatsız olmuştum .limanda sekreter dışarda oturuyor ve muayeneye girmeden senin kan grubu dahil bilgilerini alıyor ve çok fazla beklemiyorsun bu çok hoşuma gitti.)
0

Merhaba. Nagihan hanim nasildi yada hakkinda neler duydunuz. Bende ona gidiyorum ama nasil bi doktor oldugu hakkinda hicbir fikrim yok.

Mükerrem Beyi tavsiye ediyorum.İlgili bir doktor.Doğumdan sonrada spinal sezeryan olmama rağmen çok kolay atlattım.

Ülkü hanıma gidiyorum bende en son gittiğimde çok kaba davranmıştı spinal yada epidural olmadan normal doğum yapmak istiyorum sancıyı çekerek yapıyolarmı acaba limanda bilgisi olan varmı

Falkon cum hamilesin ve samsundasın öyle mi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Merhaba kızlar. 2014 yılındaki doğum fiyatları yazıyor. Şimdi ne kadar oldu acaba bilginiz var mı? Özellikle sezaryen ?

Mükerrem beye gitmeye başladım. Sezaryen 2.200 liraymis deniz manzaralı odada
Memnun musunuz? Ben naziye hanima gidiyordum o izindeymis mehmet ahmet canbaza gittim. Keseyi görmedi daha. Karindan bakti. Medicalpark pahali olsa da memnunum ama kadin dogumda herkes limanin doktorlarini öneriyor ozellikle taşkın, mukerrem ve alaattin beyleri

Mükerrem beyde doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
doğumunuz ve sonrası nasıldı? doktor bey sezeryan yanlısı mı değil mi?

Sezaryen yanlısı değil. Tam tersi benim normal Doğum yapmam mümkün olmadığı halde bana ısrar etti, sezaryen yapmayalım diye. O yüzden mükerrem beyi bıraktım. Çünkü ben açık miyom ameliyatı oldum ve beş ayrı yerden milyonlar alındı. Normal doğum sancısı çekersem ameliyat yerlerim patlayabilirdi.

Mükerrem bey iyi bir doktor ama herkesin anlaşabileceği bir insan değil :) Normal doğum yanlısı. Hamile kalmam onun sayesinde oldu. Fakat hamile kalınca ona devam etmedim ilk randevudaki tavrından dolayı. Ama pişmanım keşke devam etseymişim. Büyük ihtimalle normal doğum yapabilirdim o zaman.

şimdi 40 lira muayene ücreti
ben de nur hanıma gidiyorum
epidural normal doğum deniz manzaralı odada 1 gece kalma dahil 1500 lira
arka odada 1 gece kalma dahil 1375 lira
epidural sezeryan deniz manzaralı odada 2 gece kalma dahil 1500 lira
arka odada 2 gece kalma dahil 1200 lira

doğum fiyatları da bunlar :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Mesaj üzerinden yıllar geçmiş ama hala buralaradaysan size sormak istediğim bir şeyler var :KK73:

Ağustos’ta doğumum olcak sezeryan da mükerrem bey nasıl? Liman hastanesi nasıl bilen var mı?

Ağustos’ta doğumum olcak sezeryan da mükerrem bey nasıl? Liman hastanesi nasıl bilen var mı?
Ben de ekim doğumu olacak Allah nasip ederse. Ben liman hastanesinde Nur hanıma gidiyorum. Hastaneyi bilemeyeceğim ama doktorumdan memnunum aslında.

Back
X