Merhabalar canım. Bende Sinoptayım ve tayfun hocaya gidiyorum. Ben oldukça memnunum canım. İlgi bir hoca. İlk denemem negatif olmuştu ama ikincide tuttu. Ultrason bekliyorum şimdi.Samsun Medical Park Tayfun hocada tüp bebek tedavisi gören oldu mu? süreç nasıl sürdü ben tayinden önce elazığ medical parkta yaptırmıştım. Sinopa tayin olunca samsuna başladık.
Çok sevindim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inş bizde iki hafta oldu başladım gonalf ve turnosol verdi bu cumartesi tekrar gitcem. 3 kere olmayınca insan artık iyi bir doktor arıyor biz görüşmeye gittik hemen başladı kan testi hormon felan eşime test birşey olmadı diğer doktor ilk zaman baya ilaç vermişti şaşırdım. Sonradan dedim vardır bir bildiği inş bu sefer olurMerhabalar canım. Bende Sinoptayım ve tayfun hocaya gidiyorum. Ben oldukça memnunum canım. İlgi bir hoca. İlk denemem negatif olmuştu ama ikincide tuttu. Ultrason bekliyorum şimdi.
Çok sevindim. Bize de öyle olmuştu. Sperm tahliline baktı. Tekrar istemedi. Benimde muayenem iyiydi. Kist falan olsa ya da yumurta görülmese idi testler gerekirdi dedi. Test aldıkları sonuç bekleyenler de vardı gördüğüm. Gerekmiyorsa boşuna almıyorlar. Gerekenlerden alıyorlar. Önceki tedavimde her gittiğimde kan vermiştim. Burada gerekirse aldılar. Daha rahattı. Bende tedaviye başlayacağım inşallah önümüzdeki ay. Önceki tedavimden biliyorum. Bu ikinci olacak. İnşallah bu da tutar. İlkinde herşey yolunda idi ve tuttu.Çok sevindim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inş bizde iki hafta oldu başladım gonalf ve turnosol verdi bu cumartesi tekrar gitcem. 3 kere olmayınca insan artık iyi bir doktor arıyor biz görüşmeye gittik hemen başladı kan testi hormon felan eşime test birşey olmadı diğer doktor ilk zaman baya ilaç vermişti şaşırdım. Sonradan dedim vardır bir bildiği inş bu sefer olur
Sizin sonuç belli oldu muSamsun Medical Park Tayfun hocada tüp bebek tedavisi gören oldu mu? süreç nasıl sürdü ben tayinden önce elazığ medical parkta yaptırmıştım. Sinopa tayin olunca samsuna başladık.
Allah bağışlasın yaren hanım kaç yumurta toplandı sizden dondurulmuş mu taze mi transfer ettirdinizBenim bir çocuğum oldu. Şimdi yine Tayfun Alper hocama gideceğim. Ondan Allah razı olsun. Hergün dualarımda. Sonsuz güvendiğim tek doktor. Fiyat sordum yakınlarda gideceğim. 9000tl ve ilaçlar. Hatta sgk anlaşmaları yeni olmuş. O zaman 6000tl miş. Ama benim bir çocuğum olduğundan yararlanamıyorum.
Allah bağışlasın yaren hanım kaç yumurta toplandı sizden dondurulmuş mu taze mi transfer ettirdinizBenim bir çocuğum oldu. Şimdi yine Tayfun Alper hocama gideceğim. Ondan Allah razı olsun. Hergün dualarımda. Sonsuz güvendiğim tek doktor. Fiyat sordum yakınlarda gideceğim. 9000tl ve ilaçlar. Hatta sgk anlaşmaları yeni olmuş. O zaman 6000tl miş. Ama benim bir çocuğum olduğundan yararlanamıyorum.
6 yumurtam toplandı. 5 i döllendi. Genetiğe yollandı. 2 si sağlıklı geldi. Dondurulmuş transfer yapıldı. Çok şükür oldu.Allah bağışlasın yaren hanım kaç yumurta toplandı sizden dondurulmuş mu taze mi transfer ettirdiniz
Bizde Mehmet hocayı çok yakından tanıyoruz ilgisi güleryüzü samimiyeti ..
Çok memnunuz tüm personel de çok güleryüzlü ilgili
Karadeniz bölgesi için güvenip gidilecek tek klinik samsun medikal park bence
Mehmet hocam çok yoğun çok hastası var ama ona rağmen herkes birimize zaman ayırıyor tek tek anlatıyor tüm ekipten Allah razı olsun ..
Menopoza girmeden son bir defa denesemmi bilemedim.. Yaşım çok ileri..Benim bir çocuğum oldu. Şimdi yine Tayfun Alper hocama gideceğim. Ondan Allah razı olsun. Hergün dualarımda. Sonsuz güvendiğim tek doktor. Fiyat sordum yakınlarda gideceğim. 9000tl ve ilaçlar. Hatta sgk anlaşmaları yeni olmuş. O zaman 6000tl miş. Ama benim bir çocuğum olduğundan yararlanamıyorum.
Merhaba. Ben de Sinop’ta yaşıyorum. Daha önce fakültede tedavi gördüm, kızım var. Ağustosta tayfun hocaya gittim, hamileyim.Samsun Medical Park Tayfun hocada tüp bebek tedavisi gören oldu mu? süreç nasıl sürdü ben tayinden önce elazığ medical parkta yaptırmıştım. Sinopa tayin olunca samsuna başladık.
Daha gitmediyseniz b12, d vitamini ve folik asit kullanmaya başlayın. Onlar istediği seviyeye gelene kadar tedaviye başlamıyor. Daha doğrusu benim sebepsiz kısırlık. Doğal gebeliğim oldu. O yüzden vitaminlere bu kadar baktı sanırımSamsun Medical Park Tayfun hocada tüp bebek tedavisi gören oldu mu? süreç nasıl sürdü ben tayinden önce elazığ medical parkta yaptırmıştım. Sinopa tayin olunca samsuna başladık.
ne güzel çok sevindim Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş transferden sonra ne yaptın sanırım bu doktor yatırmıyormus çok merak ettimMerhabalar canım. Bende Sinoptayım ve tayfun hocaya gidiyorum. Ben oldukça memnunum canım. İlgi bir hoca. İlk denemem negatif olmuştu ama ikincide tuttu. Ultrason bekliyorum şimdi.
inş bu sefer de hayırlısı ile kavuşursun canımBenim bir çocuğum oldu. Şimdi yine Tayfun Alper hocama gideceğim. Ondan Allah razı olsun. Hergün dualarımda. Sonsuz güvendiğim tek doktor. Fiyat sordum yakınlarda gideceğim. 9000tl ve ilaçlar. Hatta sgk anlaşmaları yeni olmuş. O zaman 6000tl miş. Ama benim bir çocuğum olduğundan yararlanamıyorum.
muhterem hoca da iyi yumurta toplamaya o girmişti benimde inş hayırlı sonuclar olur sizindeBende Tayfun hocada tedavi görüyorum. Gerçekten çok güven veren kendine güvenen bir doktor. Henüz olumlu sonuç alamadım ama hocamın elinden geleni yaptığını biliyorum. Kendimi güvende hissediyorum.
Ayrıca merkez çalışanları gayet ilgili, güler yüzlü. Muhterem hocam da keza çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan. Hele Firdevs hemşire. İşini öyle sağlam yapıyor ki.
Hepsinden Allah razı olsun. Umarım onların emeği ile bende bebek sahibi olurum.
hiç bana vitamin kullan demedi folik asit varda kullanmadım bu seferDaha gitmediyseniz b12, d vitamini ve folik asit kullanmaya başlayın. Onlar istediği seviyeye gelene kadar tedaviye başlamıyor. Daha doğrusu benim sebepsiz kısırlık. Doğal gebeliğim oldu. O yüzden vitaminlere bu kadar baktı sanırım
aynen bizde 2 yıldır baya para harcadık toplasan araba alınır ama insanın hiç gözünde değil yeterki evladım olsun diyor insanMerhaba. Ben de Sinop’ta yaşıyorum. Daha önce fakültede tedavi gördüm, kızım var. Ağustosta tayfun hocaya gittim, hamileyim.
Rapor çıkarabiliyosanız biraz daha uyguna geliyor. Rapor için ne lazım telefonda ayrıntılı anlatıyorlar ama en az 10 bin lirayı gözden çıkarmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?