burcu cum nasılsınÇok tsk ederim cnm cevap verdiğin için moral oldu benimde yok çünkü ınş bende güzel sonuclarimi alırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcu cum nasılsınÇok tsk ederim cnm cevap verdiğin için moral oldu benimde yok çünkü ınş bende güzel sonuclarimi alırım
İyiyim canim bende bi belirti falan yok bugun e2 ve pregoston tahlilim vrdi dusuk olursa kullandigim fitili igneye cevirecekti cok sukur degerler iyi cikti igneye gerek yok dedi burdaki doktor hormon degerlerini istemek icin mecbur bthcg de istedim dedi ve teste gore hamile gorunuyorsun dedi o ani anlatamam size ama daha transfer yapali 3 gun oldu dedim sen yine de umutlanma ama normal tahlil gunu yapariz dedi degeri 9.kusur cikti bu degere gore dedi sizlerde de oyle seyer olmusmuydu kizlar e2 ye bakinca da size bthgc ne gore hamiesun diyen oldumuburcu cum nasılsın
kacıncı gundu cnmmm ? bbthg 9 ıseee hamılesın demektır hormon testı ısternırken bthg ıstenıormu bılmıorum cnmmm ama doktor oyle dedıyde oyledır , hadı bakalımm inş. cnmm cok sevındım senın adınaaaaİy
İyiyim canim bende bi belirti falan yok bugun e2 ve pregoston tahlilim vrdi dusuk olursa kullandigim fitili igneye cevirecekti cok sukur degerler iyi cikti igneye gerek yok dedi burdaki doktor hormon degerlerini istemek icin mecbur bthcg de istedim dedi ve teste gore hamile gorunuyorsun dedi o ani anlatamam size ama daha transfer yapali 3 gun oldu dedim sen yine de umutlanma ama normal tahlil gunu yapariz dedi degeri 9.kusur cikti bu degere gore dedi sizlerde de oyle seyer olmusmuydu kizlar e2 ye bakinca da size bthgc ne gore hamiesun diyen oldumu
Ay bu çok güzel hbr işallah test gününde de bu haberi pekiştirirsinİy
İyiyim canim bende bi belirti falan yok bugun e2 ve pregoston tahlilim vrdi dusuk olursa kullandigim fitili igneye cevirecekti cok sukur degerler iyi cikti igneye gerek yok dedi burdaki doktor hormon degerlerini istemek icin mecbur bthcg de istedim dedi ve teste gore hamile gorunuyorsun dedi o ani anlatamam size ama daha transfer yapali 3 gun oldu dedim sen yine de umutlanma ama normal tahlil gunu yapariz dedi degeri 9.kusur cikti bu degere gore dedi sizlerde de oyle seyer olmusmuydu kizlar e2 ye bakinca da size bthgc ne gore hamiesun diyen oldumu
Canım benimde e2 1440 ve progesteron 56.26 cikmisti benden o gun betahcg testi istenmemisti degerlerin guzel igneye gerek yok denmisti.Canim inşallah degerlerin katlana katlana gelirde hepimize umut olursunİy
Canım 5. Günüm daha transferin tokatdaki doktor tek e 2 tahlili istiyemiyoz mec bur gebelikde isticem dedi değerin yüksek gebe gorunuyon ama gününde gel yine yapalım dedi bilmiyorum kikacıncı gundu cnmmm ? bbthg 9 ıseee hamılesın demektır hormon testı ısternırken bthg ıstenıormu bılmıorum cnmmm ama doktor oyle dedıyde oyledır , hadı bakalımm inş. cnmm cok sevındım senın adınaaaa![]()
Inş cnm insCanım benimde e2 1440 ve progesteron 56.26 cikmisti benden o gun betahcg testi istenmemisti degerlerin guzel igneye gerek yok denmisti.Canim inşallah degerlerin katlana katlana gelirde hepimize umut olursun
Kaç yumurta gelişti naptin cnm ben bekliyorum halen pazartesi test günüm ben cuma günü yapsam cikarmi acabamuayene günü geldi artık opu günüde belli olur...
valla bende istanbulda yaptırmaktan yanayım ama burda hiç diillse ilk tedavimi yapmak istiyorum çünkü görünürde çok büyük sorunlarımız yok. işallah ilk denemede burda tutarda istanbula gezmeye giderimkızlar selam bu ay başlayacaktık ama maalesef dişim kırıldıgından diş tedavisine başladık tedavimiz kaldı dün genel kontrol amaçlı medicanada hatice hanıma gittim bana dediği burda iyi doktor yok tedavini ankarada yaptır dünden beri kafam çok karışık bi yanım burda yaptırmak istiyor diğer yanım Ankaraya git diyor ne yapacam bilmiyorum
benim ikinci olacak ilki medicanada ender telli ile oldu dşükle sonçlandı hoş şuan hastane o adamı kovmuşvalla bende istanbulda yaptırmaktan yanayım ama burda hiç diillse ilk tedavimi yapmak istiyorum çünkü görünürde çok büyük sorunlarımız yok. işallah ilk denemede burda tutarda istanbula gezmeye giderim![]()
yapıcak bişi varmı mutluluğunu yaşa. maşallah işteKızlar yardım edin bugün 10.günüm dayanamayıp kan yaptırdım normal günüm pazartesi de dayanamayıp yaptım degerim 169 çıktı hamilemiyim napyim yardım edin kafam durdu
Gününe göre degerim nasıl kizlaeyapıcak bişi varmı mutluluğunu yaşa. maşallah işte
pazartesi bidaha tekrarlarsın testini sonra doktorunu ararsın
Gözün aydın darısı başımıza
rabbim tamamına erdirsin cnm bebiş geliyoo :)Gününe göre degerim nasıl kizlae
Allahim halen inanamıyorum kızlar sokdayim ınş bi aksilik olmazsa değer yukselirrabbim tamamına erdirsin cnm bebiş geliyoo :)