- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
inşallah olmazz dikkat et kendine inan çk sevindim bende :)Allahim halen inanamıyorum kızlar sokdayim ınş bi aksilik olmazsa değer yukselir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah olmazz dikkat et kendine inan çk sevindim bende :)Allahim halen inanamıyorum kızlar sokdayim ınş bi aksilik olmazsa değer yukselir
hayatım tabi ki iyi zaten 5 in üstü gebe anlamına geliomuş ama önemli olan artışı iki günde bir iki katı artması gerekmiş. ama istersen doktorunu ara bence seni daha iyi bilgilendirirGününe göre degerim nasıl kizlae
Bende çok sevindim darısı bütün kizlarainşallah olmazz dikkat et kendine inan çk sevindim bende :)
Gününden önce yaptım ya kızar dıe aramiuom yanındakihemsiresine yazdim net den o yazar bana ınş.hayatım tabi ki iyi zaten 5 in üstü gebe anlamına geliomuş ama önemli olan artışı iki günde bir iki katı artması gerekmiş. ama istersen doktorunu ara bence seni daha iyi bilgilendirir
benim 12 gün 76 çıkmştı :)Gününden önce yaptım ya kızar dıe aramiuom yanındakihemsiresine yazdim net den o yazar bana ınş.
Çok sevindim insan uzun zaman bekleyonce inanamıyor boylebenim 12 gün 76 çıkmştı :)
benim sevincim yarıda kaldı maalesef doktor muanesi akşamına düşük yaptım inşallah sen saglıklı bir şekilde alırsın kucagınaÇok sevindim insan uzun zaman bekleyonce inanamıyor boyle
Çok sevindim insan uzun zaman bekleyoncbenim 12 gün 76 çıkmştı :)
benim sevincim yarıda kaldı maalesef doktor muanesi akşamına düşük yaptım inşallah se yaa neden olmuş cnm
[QUOTE="kakarakubara, post: 39543328, member: 354575"cnm ben 10.günüm bugün degerim 170 çıktı nasıl sence normal test gunu pazartesiydibenim sevincim yarıda kaldı maalesef doktor muanesi akşamına düşük yaptım inşallah sen saglıklı bir şekilde alırsın kucagına
Kızlar yardım edin bugün 10.günüm dayanamayıp kan yaptırdım normal günüm pazartesi de dayanamayıp yaptım degerim 169 çıktı hamilemiyim napyim yardım edin kafam durdu
Canım büyük bir ihtimalle seninki ikiz.Hadi bakalım Burcucum hayırlısıyla değerlerin kat kat artar.
Ay inşallah dün firdevs hemsireye yazdım degerim böyle dıe hocaya da söyledi hamilesin gözün aydın dedi sen pazarteside yaptir değerin.artması lazım dedi ikiz mi acaba değerden belli oluyomu dedim o ultrasonda belli.olur dedi değerin artarsa dedi ultrason günü veririz dediCanım büyük bir ihtimalle seninki ikiz.Hadi bakalım Burcucum hayırlısıyla değerlerin kat kat artar.
hayırlı olsun canım inşallak kat kat artar ...Ay inşallah dün firdevs hemsireye yazdım degerim böyle dıe hocaya da söyledi hamilesin gözün aydın dedi sen pazarteside yaptir değerin.artması lazım dedi ikiz mi acaba değerden belli oluyomu dedim o ultrasonda belli.olur dedi değerin artarsa dedi ultrason günü veririz dedi
Inş cnm ınşhayırlı olsun canım inşallak kat kat artar ...
Valla canım 4 tane yaptım inanamadım çünkü ve hepsi çift çizgi çıktıCnm ınş hamilesindir iyi düşün iyi olsun ve sen kaç tane yapmışsın hepsine 2cizgi çıktıysa doğrudur inşallah da oylesindir
O zaman sende hamissin:)Valla canım 4 tane yaptım inanamadım çünkü ve hepsi çift çizgi çıktı