Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah şekerim. bende verdim bakalım sonuç bekliyorumKızlar yine kan verdim ınş.degerim dusmemistir
Cnm sen naptin yumurtaların ne alemdehayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar inşallah..
Inş cnm hakkımızda hayirlisiişallah şekerim. bende verdim bakalım sonuç bekliyorum
aramalarını bekliyorum..blast olmasını istiyorlar ama fire verirsek beklenmiyecek...Cnm sen naptin yumurtaların ne alemde
Hadi hayırlısı kaç tane toplandı kaçıncı günküaramalarını bekliyorum..blast olmasını istiyorlar ama fire verirsek beklenmiyecek...
7 toplandı 4 ü döllendi blast olmasını istediler bugün 3. gün...Hadi hayırlısı kaç tane toplandı kaçıncı günkü
Hadi inşallah7 toplandı 4 ü döllendi blast olmasını istediler bugün 3. gün...
Canım çok ama çok sevindim.Allahım isteyen tüm herkese bu sonuçları almayı nasip etsin.Bende mart ayında Allahın izniyle ikinci tüp bebek denemesine başlıyorum Tayfun hocayla.Kızlar 568 çıktı degerim
Darısı başına cnmCanım çok ama çok sevindim.Allahım isteyen tüm herkese bu sonuçları almayı nasip etsin.Bende mart ayında Allahın izniyle ikinci tüp bebek denemesine başlıyorum Tayfun hocayla.
hayırlı olsun canım ..Allah tamamına erdirsiiiiin inşallah...
Çok saol cnm darısı herkeseyanlış yere yazdımmı ne
Allah söyletti
![]()
yanlış yere yazdımmı ne
Allah söyletti
![]()
canım çok sevindim adına.Allah kucağına almayı nasip etsin. Inşallah dreamrüya'dan da ve tabi en kısa zamanda diğer arkadaşlardan da güzel haberlerini alırız:-Kızlar 568 çıktı degerim
amin canım inşallaaah...Olsun canım benim Allahım bizede yaşatsin bu güzel duyguyu.