- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Nasıl yıprandığımı bir anlatsam ah o lanet vajinusmus ömrümden ömür götürdü.Doktor bana demistiki adet oluyosan herzamn umut vardir. Sanastres yapma demicem cunku insan kendine söz geciremiyor.bugun kontrolum var rahim kalinligina bakacaklar öyle heyecanliyim ki. 10 gun gecmek bilmedi. Bende senin gibi dusunurdum hep olmicak tutmicak ama bir mucize oldu ogrendigim zaman çok sasirmistim. Oyuzden umutsuz olma tedaviye başla. Inan beni en çok yoran beklemeler oldu.
Adet döneminde bakılıyodu dimi yumurtaya ultrasonlaHerşeyde bir hayır vardır demekki zamanı gelmemiş henüz..Ben de bugün hastanedeydim yumurtaların boyutlarına bakıldı iyi gidiyor dedi Perşembe yine gideceğim.Bakalim ne zaman opu olacak
Adetin ikinci veya üçüncü günü başlıyor bakmaya her iki veya üç günde çağırıp yumurtaları ölçüyor yarın benim on birinci günüm ignelerde ve yine kontrolüm var. Çok heyecanlıyım bakalım hayırlısı olsunAdet döneminde bakılıyodu dimi yumurtaya ultrasonla
Rahim inceligi sorunu buyuk sorun adette gidecem dupaston 10 gun kullan birak dedi.adet olabilmem icin. Adetin 6.gunu prp yaptiracak. Sonra incede olsa yinede transver edecek. Insallah yine cok ince cikmaz. Ultrasonda da net goremiyor rahimin ucunda kivrilma varmis oyuzden net bir olcum alamiyor aslinda.Nasıl yıprandığımı bir anlatsam ah o lanet vajinusmus ömrümden ömür götürdü.
İnş hepimiz için hala umut vardır rabbim bizi kapısından boş çevirmesin.
Transferin iptal olmuş üzüldüm inş en takın zamanda bebişine kavuşursun.
Ben daha gidemedim doktora.
Doktorların önerilerini tedavi planını bu konudaki bildiklerimizi paylaşırsak birbirimize faydamız olur.
Kıyaslama yama imkanımızda olur.
Burdaki hanımlar sayesinde çok şey öğrendim
hangi doktorduAslinda şu yonden doktoruma biraz kizginim histeroskobime kendisi girmedi.ben ayni zmanda yumurta toplattim. Yumurtalari toplayan yapti kendisini telefonla aradilar sonra rahimde bisey yok dediler. Oysaki bu kivrilma ozmanda vardi. Belki histeroskobide duzeltilebilirdi. Caresiz kaldim artik yoruldum. Evdeyken doktora soracak bir suru sorum oluyor ama ordayken stresten unutuyorum.
Mehmet bilgehangi doktordu
alaninda cokiyi diyorlar oylehatayi nedenyapmisMehmet bilge
Evet alaninda iyi. Yogunlarda çok. Ama opu islemiyle ayni anda olunca yumurtalarimi toplayan doktora yaptirdi. Ya nebilim bende anlamadim.alaninda cokiyi diyorlar oylehatayi nedenyapmis
Hayırlısı olsun hakkimizda herşey zoryaEvet alaninda iyi. Yogunlarda çok. Ama opu islemiyle ayni anda olunca yumurtalarimi toplayan doktora yaptirdi. Ya nebilim bende anlamadim.
Bende üzüldüm doktorun yaptığı hataya.Rahim inceligi sorunu buyuk sorun adette gidecem dupaston 10 gun kullan birak dedi.adet olabilmem icin. Adetin 6.gunu prp yaptiracak. Sonra incede olsa yinede transver edecek. Insallah yine cok ince cikmaz. Ultrasonda da net goremiyor rahimin ucunda kivrilma varmis oyuzden net bir olcum alamiyor aslinda.
Ne demek oBenim uzun protokol bu arada tedavi planım.
aynen okadar paraveriyorsun istediğin cevabı bile alamiyorsunBende üzüldüm doktorun yaptığı hataya.
Bi bilseler bizim için nekadar önemli olduğunu.
Onlar için sadece müşteriyiz
Evet evde insanın beynini kemiren sorular bitmiyo ama oraya gidince donup kalıyosun zaten onlarda sepetleyip göndermenin peşinde malesef
Çok acımasızlar allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.aynen okadar paraveriyorsun istediğin cevabı bile alamiyorsun
valla ben vajinal mnatar vardi mehmet bilgyey onunicin gittim neyse yokdedi yumurtaliklarima bakti sorun yokdedi ama bilemedim.ben daha 1yilolmadi suan tupbebek düşünmüyorum ama sanki tayfunun ismini dahacok duydumÇok acımasızlar allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.
Parasınıda geçtim canımızı emanet ediyoruz.
Ben hangisine gitsem bilemedim mehmet bilgeyemi tayfunamı
Yani adetten önceki 21.gun yumurta baskılayıcı ignelere başlıyorsun sonraki adetin ikinci veya üçüncü günü yumurta geliştirici ignelere başlanıyor.Bu planın adı uzun protokol canım.Ne demek o
Anladım canım inş son denemen olur. Rabbim yüzümüze gülsün ben kendi adıma çok umutsuz çok korkuluyumYani adetten önceki 21.gun yumurta baskılayıcı ignelere başlıyorsun sonraki adetin ikinci veya üçüncü günü yumurta geliştirici ignelere başlanıyor.Bu planın adı uzun protokol canım.
Vajinal mantarı kıyıda kenarda kalmış doktorlarda çözüyo anladım çok emin değilsin.valla ben vajinal mnatar vardi mehmet bilgyey onunicin gittim neyse yokdedi yumurtaliklarima bakti sorun yokdedi ama bilemedim.ben daha 1yilolmadi suan tupbebek düşünmüyorum ama sanki tayfunun ismini dahacok duydum
İnşallah ya bugün yine kontrolüm vardı yumurtalar gelisiyormus hala cumartesi tekrar gideceğim hayırlısı artık ..Sen de umutsuz olma Allah'tan ümit kesilmez hiç korkma başla bir yerdenAnladım canım inş son denemen olur. Rabbim yüzümüze gülsün ben kendi adıma çok umutsuz çok korkuluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?