Samsun Medical Parkta TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Nasıl yıprandığımı bir anlatsam ah o lanet vajinusmus ömrümden ömür götürdü.
İnş hepimiz için hala umut vardır rabbim bizi kapısından boş çevirmesin.
Transferin iptal olmuş üzüldüm inş en takın zamanda bebişine kavuşursun.
Ben daha gidemedim doktora.
Doktorların önerilerini tedavi planını bu konudaki bildiklerimizi paylaşırsak birbirimize faydamız olur.
Kıyaslama yama imkanımızda olur.
Burdaki hanımlar sayesinde çok şey öğrendim

Herşeyde bir hayır vardır demekki zamanı gelmemiş henüz..Ben de bugün hastanedeydim yumurtaların boyutlarına bakıldı iyi gidiyor dedi Perşembe yine gideceğim.Bakalim ne zaman opu olacak
Adet döneminde bakılıyodu dimi yumurtaya ultrasonla

Adet döneminde bakılıyodu dimi yumurtaya ultrasonla
Adetin ikinci veya üçüncü günü başlıyor bakmaya her iki veya üç günde çağırıp yumurtaları ölçüyor yarın benim on birinci günüm ignelerde ve yine kontrolüm var. Çok heyecanlıyım bakalım hayırlısı olsun

Rahim inceligi sorunu buyuk sorun adette gidecem dupaston 10 gun kullan birak dedi.adet olabilmem icin. Adetin 6.gunu prp yaptiracak. Sonra incede olsa yinede transver edecek. Insallah yine cok ince cikmaz. Ultrasonda da net goremiyor rahimin ucunda kivrilma varmis oyuzden net bir olcum alamiyor aslinda.

Aslinda şu yonden doktoruma biraz kizginim histeroskobime kendisi girmedi.ben ayni zmanda yumurta toplattim. Yumurtalari toplayan yapti kendisini telefonla aradilar sonra rahimde bisey yok dediler. Oysaki bu kivrilma ozmanda vardi. Belki histeroskobide duzeltilebilirdi. Caresiz kaldim artik yoruldum. Evdeyken doktora soracak bir suru sorum oluyor ama ordayken stresten unutuyorum.

hangi doktordu

Bende üzüldüm doktorun yaptığı hataya.
Bi bilseler bizim için nekadar önemli olduğunu.
Onlar için sadece müşteriyiz
Evet evde insanın beynini kemiren sorular bitmiyo ama oraya gidince donup kalıyosun zaten onlarda sepetleyip göndermenin peşinde malesef

aynen okadar paraveriyorsun istediğin cevabı bile alamiyorsun

Çok acımasızlar allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.
Parasınıda geçtim canımızı emanet ediyoruz.
Ben hangisine gitsem bilemedim mehmet bilgeyemi tayfunamı
valla ben vajinal mnatar vardi mehmet bilgyey onunicin gittim neyse yokdedi yumurtaliklarima bakti sorun yokdedi ama bilemedim.ben daha 1yilolmadi suan tupbebek düşünmüyorum ama sanki tayfunun ismini dahacok duydum

Yani adetten önceki 21.gun yumurta baskılayıcı ignelere başlıyorsun sonraki adetin ikinci veya üçüncü günü yumurta geliştirici ignelere başlanıyor.Bu planın adı uzun protokol canım.
Anladım canım inş son denemen olur. Rabbim yüzümüze gülsün ben kendi adıma çok umutsuz çok korkuluyum

valla ben vajinal mnatar vardi mehmet bilgyey onunicin gittim neyse yokdedi yumurtaliklarima bakti sorun yokdedi ama bilemedim.ben daha 1yilolmadi suan tupbebek düşünmüyorum ama sanki tayfunun ismini dahacok duydum
Vajinal mantarı kıyıda kenarda kalmış doktorlarda çözüyo anladım çok emin değilsin.
Yaklaşımı nasıl peki

Anladım canım inş son denemen olur. Rabbim yüzümüze gülsün ben kendi adıma çok umutsuz çok korkuluyum
İnşallah ya bugün yine kontrolüm vardı yumurtalar gelisiyormus hala cumartesi tekrar gideceğim hayırlısı artık ..Sen de umutsuz olma Allah'tan ümit kesilmez hiç korkma başla bir yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…