Samsun Medical Parkta TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

anladim birde tupbebekten once asilam deniyorlarmi direkt tupbebegemi geçiyorlar ben önce aşılama talep edebiliyir muyum
Ben asilama oldum fakultede 1 kere yaptim.sonra bana vakit kaybi gibi geldi. Direk tup bebege baslamadigim icin pisman oldum

Ben asilama oldum fakultede 1 kere yaptim.sonra bana vakit kaybi gibi geldi. Direk tup bebege baslamadigim icin pisman oldum
benim dayımın kizi fKultede tupyaptirdi ve önce 3keee asilma yapmışlar sonra tube gecmisler

benim dayımın kizi fKultede tupyaptirdi ve önce 3keee asilma yapmışlar sonra tube gecmisler
ben suan normal doktora gidyirum o normal yoldan olur dedi bana ama yaza kadar mühlet verdim olmazsa tube gececem suan klomenle tedavi görüyorum

Nasibte varsa gelecek istede nebilim doktorlar bana.umutlu konusyor ama sonuc yok bende anlamadim yani heray yumurtam olusyor ama dollenme olmuyor tupdede olmazsa diye korkuyorum

Nasibte varsa gelecek istede nebilim doktorlar bana.umutlu konusyor ama sonuc yok bende anlamadim yani heray yumurtam olusyor ama dollenme olmuyor tupdede olmazsa diye korkuyorum
Bende korkuyordum. Cikolata kisti rahim inceydi.ama ilk tedavimde tutmustu.hiç umudum yoktu. Oyle hissetmen normal.1 sene olmayinca doktora gittim. Herseyim normaldi.kistim bile yoktu.klomenle basladik senin gibi sonrasinda birsuru sikinti cikti. Oyuzden yaza kadar olmassa daha fazla erteleme.

aynen ertelemem daha yazin rahatca 2aytatilim var yaparim inşallah

Benim tramsverim iptal oldu histeroskobi yapılacak sonra dinlendirme önümde transver için 3 aylık bir süreç var.

Merhaba arkadaşlar ben de medikal parksa tüp bebek tedavisi görüyorum Tokattan gidiş geliş yapıyoruz 6 yumurtam toplandı 6 si da dollendi ve donduruldu bu ay transfer edilecek Bakalım çok heyecanlı ve umutluyum dr Yaşar tayfun alper memnunum ben inşallah güzel haberler alırız Allah yüzümüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…