- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
sizin ilkmi ikinci çocuk muBen iki istemistim.yasimdan dolayi kabul ettiler. Hiç itiraz etmedi
Ilk kendiliginden olmustu 2.icin ugrasiyorum 5yil olacak nerdeysesizin ilkmi ikinci çocuk mu
anladim birde tupbebekten once asilam deniyorlarmi direkt tupbebegemi geçiyorlar ben önce aşılama talep edebiliyir muyumIlk kendiliginden olmustu 2.icin ugrasiyorum 5yil olacak nerdeyse
Ben asilama oldum fakultede 1 kere yaptim.sonra bana vakit kaybi gibi geldi. Direk tup bebege baslamadigim icin pisman oldumanladim birde tupbebekten once asilam deniyorlarmi direkt tupbebegemi geçiyorlar ben önce aşılama talep edebiliyir muyum
benim dayımın kizi fKultede tupyaptirdi ve önce 3keee asilma yapmışlar sonra tube gecmislerBen asilama oldum fakultede 1 kere yaptim.sonra bana vakit kaybi gibi geldi. Direk tup bebege baslamadigim icin pisman oldum
Belki rapor almak icin yapmislardir 3 kere. Yada yasi genc. Baska sikintisi yoktur.benim dayımın kizi fKultede tupyaptirdi ve önce 3keee asilma yapmışlar sonra tube gecmisler
ben suan normal doktora gidyirum o normal yoldan olur dedi bana ama yaza kadar mühlet verdim olmazsa tube gececem suan klomenle tedavi görüyorumbenim dayımın kizi fKultede tupyaptirdi ve önce 3keee asilma yapmışlar sonra tube gecmisler
Fakulteye gittigimde doktor bana sordu asilama mi yoksa direk tup mu ben asilama demistimBelki rapor almak icin yapmislardir 3 kere. Yada yasi genc. Baska sikintisi yoktur.
asilama yapamdn gecmiyoelar dedi ben zaten gidersem medicalparka gidecemBelki rapor almak icin yapmislardir 3 kere. Yada yasi genc. Baska sikintisi yoktur.
Nekadardir olmuyor.ben suan normal doktora gidyirum o normal yoldan olur dedi bana ama yaza kadar mühlet verdim olmazsa tube gececem suan klomenle tedavi görüyorum
tup daaha yuzdeligi fazla zatenFakulteye gittigimde doktor bana sordu asilama mi yoksa direk tup mu ben asilama demistim
Ya falultedeki doktorlarda iyi.ama ortami cok kalabalik. Onluk giyip siraya giriyosun beni çok germisti orasi.asilama yapamdn gecmiyoelar dedi ben zaten gidersem medicalparka gidecem
benim 6ayoldu yasim 32Nekadardir olmuyor.
Bende korkuyordum. Cikolata kisti rahim inceydi.ama ilk tedavimde tutmustu.hiç umudum yoktu. Oyle hissetmen normal.1 sene olmayinca doktora gittim. Herseyim normaldi.kistim bile yoktu.klomenle basladik senin gibi sonrasinda birsuru sikinti cikti. Oyuzden yaza kadar olmassa daha fazla erteleme.Nasibte varsa gelecek istede nebilim doktorlar bana.umutlu konusyor ama sonuc yok bende anlamadim yani heray yumurtam olusyor ama dollenme olmuyor tupdede olmazsa diye korkuyorum
aynen ertelemem daha yazin rahatca 2aytatilim var yaparim inşallahBende korkuyordum. Cikolata kisti rahim inceydi.ama ilk tedavimde tutmustu.hiç umudum yoktu. Oyle hissetmen normal.1 sene olmayinca doktora gittim. Herseyim normaldi.kistim bile yoktu.klomenle basladik senin gibi sonrasinda birsuru sikinti cikti. Oyuzden yaza kadar olmassa daha fazla erteleme.
nedenkiBenim tramsverim iptal oldu histeroskobi yapılacak sonra dinlendirme önümde transver için 3 aylık bir süreç var.
İnce rahim yüzünden.nedenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?