- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
insancıl ama tupbebek olmadifi icin cokda iplemedi ama tupbebek olunca baska olabailirVajinal mantarı kıyıda kenarda kalmış doktorlarda çözüyo anladım çok emin değilsin.
Yaklaşımı nasıl peki
Mehmetbey gece muayensi var gece gitmistik ve yogun aynen birton hasta ozeldegilde devlet gibiolmus oradaMehmet bey yaklasimi evet insancil. Ama çok yogunlar. Cabuk cabuk bakip hemen diger bekleyen insanlara gidiyolar. Eger bu konuda biseyler sormak istiyorsaniz muane esnasinda hemen sormalisiniz. Ozmanda gergin bekleyisten akliniza gelmiyor. Sadece son muanemde kalinlasma yine olmadigi icin uzun uzun inceledi.1 senedir ilk defa bukadar detayli bakti bana. Tayfun oranin bölum baskani sanirim. Onun hastalari daha kalabalik. Bir kac defa mehmet bilge olmayinca onada muane olmustum. Ben ikisi arasinda aciklama konusunda pek bi fark gormedim. Dediginiz gibi onlarin icin hersey olagan ama bizim icin çok onemli. Ama onlarda çok yogun hak veriyorum uzun uzun anlatsalar diger hastalar cok bekler.
Yoğun olunca vakit ayıramıyosa gözünden kaçırdığı şeylerde olabilir. Randevu sayısına ona göre ayarlamaları lazım para kaçırırlarmı hiç. Bu durum hiç hoşuma gitmedi benim il dışı nasıldır acabaMehmet bey yaklasimi evet insancil. Ama çok yogunlar. Cabuk cabuk bakip hemen diger bekleyen insanlara gidiyolar. Eger bu konuda biseyler sormak istiyorsaniz muane esnasinda hemen sormalisiniz. Ozmanda gergin bekleyisten akliniza gelmiyor. Sadece son muanemde kalinlasma yine olmadigi icin uzun uzun inceledi.1 senedir ilk defa bukadar detayli bakti bana. Tayfun oranin bölum baskani sanirim. Onun hastalari daha kalabalik. Bir kac defa mehmet bilge olmayinca onada muane olmustum. Ben ikisi arasinda aciklama konusunda pek bi fark gormedim. Dediginiz gibi onlarin icin hersey olagan ama bizim icin çok onemli. Ama onlarda çok yogun hak veriyorum uzun uzun anlatsalar diger hastalar cok bekler.
Bana prp uygulandı.yarin kontrolüm var.transver olup olmayacağına karar verilecek.Kızlar son durum.nedir naptiniz
prp.ne cnm zor surecmiBana prp uygulandı.yarin kontrolüm var.transver olup olmayacağına karar verilecek.
Rahim kalinlasmiyor diye yapildi.kanim alindi. Kendi kanimdan ilac yapildi.tekrar rahime verildi. Rahim canlansin diye. Ayni tup bebek gibi uygulaniyor.emriyo yerine sivi enjekte ediliyor. Zor degil ama insan geriliyor ister istemez.transvere karar verilirse bugun cumartesi yine ayni sekilde islemim olacak.prp.ne cnm zor surecmi
hakkinda hayırlısı olsun cnmRahim kalinlasmiyor diye yapildi.kanim alindi. Kendi kanimdan ilac yapildi.tekrar rahime verildi. Rahim canlansin diye. Ayni tup bebek gibi uygulaniyor.emriyo yerine sivi enjekte ediliyor. Zor degil ama insan geriliyor ister istemez.transvere karar verilirse bugun cumartesi yine ayni sekilde islemim olacak.
bende yaza kadar olmazsa tup bebege baslicm oyzuden şimdiden kime gitsem onu arastiiryorumBenim 4 yildir olmuyor 3 yil hep tup bebekten kactim istemedim. Psikolojim kabul etmedi ugrasmayi. Ama isin icne girince kafamda buyuttugum kadar degilmis.simdi keske hemen yaptirsaydim diyorum. Aslinda bu 4 yilda cok sey yasadim.hepsi unutulup gidiyor.eger tup bebek dedilerse hiç bekleme derim. Bende de cikolata kisti var yumurtalarim kalitesiz.ama buna ragmen hamile kaldim. Insallah sende kalirsin.
Insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini alirizhakkinda hayırlısı olsun cnm
Karar verdbildin mi.bende yaza kadar olmazsa tup bebege baslicm oyzuden şimdiden kime gitsem onu arastiiryorum
vereemedim medicalpark suan revasta ama bilemiuorum mehmetbeyemi tayfunbeyemi karar veremedim birde medicanada safakbeyi duydum kararsizim yani boyle araştırıyorum birde maddi olarak nekadar mal oluyor arkadasim fakulte diyor ama oda yogundur diye istemedimKarar verdbildin mi.
8000 hastanenin aldigi ücret.ilaclarla 10 bini gecebilir.8000 tl yi asama asama aliyor. Ilk once belli bir miktar sonra yumurta toplamada aliyor.sonra transverde.şafak beyi hiç duymadim tup bebek merkezinde tayfun bey ve mehmet bey var. Odalari orda şafak beyi bilmiyorum.vereemedim medicalpark suan revasta ama bilemiuorum mehmetbeyemi tayfunbeyemi karar veremedim birde medicanada safakbeyi duydum kararsizim yani boyle araştırıyorum birde maddi olarak nekadar mal oluyor arkadasim fakulte diyor ama oda yogundur diye istemedim
sagay bey medicanada eside embriyologmis berabeer casliiyorlsrmis8000 hastanenin aldigi ücret.ilaclarla 10 bini gecebilir.8000 tl yi asama asama aliyor. Ilk once belli bir miktar sonra yumurta toplamada aliyor.sonra transverde.şafak beyi hiç duymadim tup bebek merkezinde tayfun bey ve mehmet bey var. Odalari orda şafak beyi bilmiyorum.
Şey sorcm yasi geçen kadinlar 2tane transfer istiyormuş istegi baz alyorlarmi yoksa kendileirmi karar veriyrosagay bey medicanada eside embriyologmis berabeer casliiyorlsrmis
Siz mehmetbeye gidiyrosunuz demi
Bende diyorum duymadim.evet ben mehmet beye gidiyorum. Bana hep medikal parki tavsiye ettiler. Hep ordaki doktorlari duydumsagay bey medicanada eside embriyologmis berabeer casliiyorlsrmis
Siz mehmetbeye gidiyrosunuz demi
Ben iki istemistim.yasimdan dolayi kabul ettiler. Hiç itiraz etmediŞey sorcm yasi geçen kadinlar 2tane transfer istiyormuş istegi baz alyorlarmi yoksa kendileirmi karar veriyro
Mehmetbey bayağı ünlü annem ona polipvardi rahminde ona aldirmis cok memnundu herks rahmini almakisteeken rahme zarrar vermeden almisBende diyorum duymadim.evet ben mehmet beye gidiyorum. Bana hep medikal parki tavsiye ettiler. Hep ordaki doktorlari duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?