Samsun MedicalPark Yaşar Tayfun Alper

Dün sabah belim ağrımaya başladı sadece aşkım ama o da ilaçlardan sanırım 🫠 sende var mı bişeyler kuzum
Bel ağrısı öncesinde de vardı bende de benim adet sancısı ya da kramp gibi kasıklarımda ve karnımda hissediyorum ilkinde de böyle olduydu sebebini bilemiyorum ama neden psikolojik mi ilaçlardan mı

Bel ağrısı öncesinde de vardı bende de benim adet sancısı ya da kramp gibi kasıklarımda ve karnımda hissediyorum ilkinde de böyle olduydu sebebini bilemiyorum ama neden psikolojik mi ilaçlardan mı
Şişlik var mı peki kuzum ? Benim karnım şiş gibi transferden sonra başladı. Yazmayı unuttum

Şişlik yok canım bende yani varsa da anlayamıyorum ama ilaçlardan olabilir eğer karnın şişse ilk iki transferde kullandığım ilaçlarda bende de öyle olmuştu bu sefer olmadı hamile gibi yusyuvarlak duruyordu 😅

Tayfun Alper hocadan memnun musunuz acaba? 3. Kez tüp bebek deneyeceğiz diğerleri başka iehirlerde oldu ve yeni bir doktora başlamanın tedirginliğini takip ediyprsunuzdur. Önerir misiniz Tayfun hocayı?

Valla canım benimde 3. Transferim yarın test vericem ama hemşiresi ve kendisinin ilgisinden memnunum yani birçok kişide başarılı sonuç almış biriside bende Samsun’da araştırınca en iyi doktor olarak önerildi alanında

Back
X