- 13 Haziran 2025
- 66
- 10
- 3
- 22
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
Yarım saat odada uzandım sonra eve geldik canım videoya çekip attılarsana baktım ama gitmişsin az yatsaydın keşke sende. Bana bi gevşeme geldi ya uyumuşum 1 saat eve gelince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat odada uzandım sonra eve geldik canım videoya çekip attılarsana baktım ama gitmişsin az yatsaydın keşke sende. Bana bi gevşeme geldi ya uyumuşum 1 saat eve gelince
Nasıl gidiyor canım transfer sonrası bir değişiklik farkediyor musunYarım saat odada uzandım sonra eve geldik canım videoya çekip attılarsana baktım ama gitmişsin az yatsaydın keşke sende. Bana bi gevşeme geldi ya uyumuşum 1 saat eve gelince
Dün sabah belim ağrımaya başladı sadece aşkım ama o da ilaçlardan sanırımNasıl gidiyor canım transfer sonrası bir değişiklik farkediyor musun
Bel ağrısı öncesinde de vardı bende de benim adet sancısı ya da kramp gibi kasıklarımda ve karnımda hissediyorum ilkinde de böyle olduydu sebebini bilemiyorum ama neden psikolojik mi ilaçlardan mıDün sabah belim ağrımaya başladı sadece aşkım ama o da ilaçlardan sanırımsende var mı bişeyler kuzum
Şişlik var mı peki kuzum ? Benim karnım şiş gibi transferden sonra başladı. Yazmayı unuttumBel ağrısı öncesinde de vardı bende de benim adet sancısı ya da kramp gibi kasıklarımda ve karnımda hissediyorum ilkinde de böyle olduydu sebebini bilemiyorum ama neden psikolojik mi ilaçlardan mı
Şişlik var mı peki kuzum ? Benim karnım şiş gibi transferden sonra başladı. Yazmayı unuttum
Tayfun Alper hocadan memnun musunuz acaba? 3. Kez tüp bebek deneyeceğiz diğerleri başka iehirlerde oldu ve yeni bir doktora başlamanın tedirginliğini takip ediyprsunuzdur. Önerir misiniz Tayfun hocayı?