Tüp Bebek Merkezleri SAMSUN TÜP BEBEEEEEKK

R reyyan2013 canım sana bir ey sormak istiyorum sen ilacı kaç doz yaptın kaç gün kullandın acaba. Bu arada nasıl oldun transfer günün yaklaştı mı

R reyyan2013 canım sana bir ey sormak istiyorum sen ilacı kaç doz yaptın kaç gün kullandın acaba. Bu arada nasıl oldun transfer günün yaklaştı mı

canım mehaba gonal f 225 kullandım ...9 gün kullandım sonra çatlatma...bugun adet oldumayın 8inde estrofem başlayıp 21inde ultrason bakılacak hersey normalse 25-26 nisan gibi tarnsfer olacak inşallah...sen ne yaptın

Her şey yolunda gider inş canm. Ben bu gün 2. İğneyi yaptım 187.5 doz gonalf cumartesi gitcem ilk muaneye bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

canım mehaba gonal f 225 kullandım ...9 gün kullandım sonra çatlatma...bugun adet oldumayın 8inde estrofem başlayıp 21inde ultrason bakılacak hersey normalse 25-26 nisan gibi tarnsfer olacak inşallah...sen ne yaptın
Canım kaç yumurtan oluştu.

9 tane tane oluştu ama bu benim için mucize idi çünkü son iki tedavide 3 Falan oluştu kaç yasindasin dozu az

Doz size bakınca bana da az geldi ben 29 yaşındayım ama ilk muayenede 15 folükül gördü belki ondan düşük vermiştir cumartesi gittiğimde duruma göre arttırır belki

samsun tıp fakültesi davut güvn hocayı tavsiye ederim kenisi benim doktorum . 2nci transferimde şükürler olsun hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…