Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canımÇok şükür bı skıntı çıkmadı smdi braz sancm var gaz sancısı GBi değişik regl olcakmis gbi
Canım sen naptin başladın mi tedaviye.Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canım
Evet cnm bu gün başlıyorum iğnelere hayırlısıyla inşCanım sen naptin başladın mi tedaviye.
Adetinin kaçıncı günü başlamiş oluyosunEvet cnm bu gün başlıyorum iğnelere hayırlısıyla inş
3 gün oluyo canım pazar 3 gibi oldum aslında ama günebakarsan 3 oluyoAdetinin kaçıncı günü başlamiş oluyosun
Yumurtalardan haber varmi.ya sizin adınıza çok heyecanlıyım allahın izniyle inşallah olacak.Altı tane toplandı cnm okuduklarını göre az geldi ama nasıl olcak blmiykrum
R reyyan2013 canım sana bir ey sormak istiyorum sen ilacı kaç doz yaptın kaç gün kullandın acaba. Bu arada nasıl oldun transfer günün yaklaştı mı
Canım kaç yumurtan oluştu.canım mehaba gonal f 225 kullandım ...9 gün kullandım sonra çatlatma...bugun adet oldumayın 8inde estrofem başlayıp 21inde ultrason bakılacak hersey normalse 25-26 nisan gibi tarnsfer olacak inşallah...sen ne yaptın
Canım çok iyi ben 35 yaşındayım. İkinci olmadı birturlu 3 sene oldu9 tane tane oluştu ama bu benim için mucize idi çünkü son iki tedavide 3 Falan oluştu kaç yasindasin dozu az
Oo yasin küçük canım ondan ben 38 yasindayimDoz size bakınca bana da az geldi ben 29 yaşındayım ama ilk muayenede 15 folükül gördü belki ondan düşük vermiştir cumartesi gittiğimde duruma göre arttırır belki
Sesin çıkmadı hiç ne yaptın.Çok şükür bı skıntı çıkmadı smdi braz sancm var gaz sancısı GBi değişik regl olcakmis gbi
A süper hadi inşallah. Kaç yumurtan dollendi dondurulmaya kaldimi. Kaç tane transver edecekler.Bugün transferim olacak onda ben de heyecanla bekliyorum
samsun tıp fakültesi davut güvn hocayı tavsiye ederim kenisi benim doktorum . 2nci transferimde şükürler olsun hamileyim5 yıldır evliyim sebepsiz deniyor ama sanmıyor. Beklediç hemde çok 1 yanlış tedavi 1 doğru tedavi aşılama yapıldı olmadı ama 2 ay toplayamadım kendimi lütfen samsunda bana umut olabilecek birileri olsun. Ne merkez ne de dr var şuan aklımda
benim doktorum davut hoca kesinlikle harika bir doktor hemşireleri falan aşırı iyiler.Bnde samsuna başlıycam omü de dawut hocaya gidicem. O da çok iyi bi doktor..
Amin kardeşim inşallah..benim doktorum davut hoca kesinlikle harika bir doktor hemşireleri falan aşırı iyiler.
rabbim kucağımızı boş bırakmaasın canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?