Ben tüp bebek için Şafak Hatırnaza gitmiştimSamsun da Tüp Bebek için doktor önerisi olan var mı acaba?
Öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilaçla dediğiniz nasıl oluyor acaba kusura bakmayın çok bir bilgim yok bu konularda o yüzden soruyorum. Şafak beyin adını buradan duydum genelde herkes memnun kalmış ama kime sorsam Samsun'da Medical Park diyor.Ben tüp bebek için Şafak Hatırnaza gitmiştim
2 ay İlaçla deneyebiliriz dedi eğer istersen
Olur dedim bende
İlk denemede hamile kaldım Allah a şükür
Olmasaydı ona tüp bebek yaptıracaktım
Mesajla soru sorduğum zaman beni cevapsız bırakmıyor
Ben çok memnun kaldım doktor beyden
Tavsiye ederim
Adetin 2. günü muayene oldumÖncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilaçla dediğiniz nasıl oluyor acaba kusura bakmayın çok bir bilgim yok bu konularda o yüzden soruyorum. Şafak beyin adını buradan duydum genelde herkes memnun kalmış ama kime sorsam Samsun'da Medical Park diyor.
erh tedaviye başladınızmı bende medical parkta tüp bebek düşünüyorum biraz bilgi verirmisiniz dr fiyat vs.Selam arkadaşlar,
Ben bu hafta Medical Park ta tedaviye başlıyorum. Aslında hep İstanbul da yaptırmak istiyordum ama covid nedeni ile samsun da yaptırmaya karar verdim.
Merhaba,M
erh tedaviye başladınızmı bende medical parkta tüp bebek düşünüyorum biraz bilgi verirmisiniz dr fiyat vs.
Ben tüp bebek için Şafak Hatırnaza gitmiştim
2 ay İlaçla deneyebiliriz dedi eğer istersen
Olur dedim bende
İlk denemede hamile kaldım Allah a şükür
Olmasaydı ona tüp bebek yaptıracaktım
Mesajla soru sorduğum zaman beni cevapsız bırakmıyor
Ben çok memnun kaldım doktor beyden
Tavsiye ederim merhaba bence Samsunda gidilebilecek en iyi isim Medıcal Park Hastanesi Dr.Muhterem AKDENİZ..
MERHABA BENCE DE SAMSUNDA DR.MUHTEREM AKDENİZ..MEDICAL PARK HASTANESİNDEÖncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilaçla dediğiniz nasıl oluyor acaba kusura bakmayın çok bir bilgim yok bu konularda o yüzden soruyorum. Şafak beyin adını buradan duydum genelde herkes memnun kalmış ama kime sorsam Samsun'da Medical Park diyor.
Selam arkadaşlar,
Ben bu hafta Medical Park ta tedaviye başlıyorum. Aslında hep İstanbul da yaptırmak istiyordum ama covid nedeni ile samsun da yaptırmaya karar verdim.
Merhaba,Merhaba,
Tedaviye 2 hafta önce başladım. Kontrollerimi Ercan Demir yapıyor, çünkü Mehmet Bilge Çetinkaya biraz salla pati başladı, guvenemedim ona.
Yılbaşından önceki fiyatla başladık, 9 bin artı ilaçlar. Ilaçlarda 4500 gibi tutuyor
Merhaba,Merhaba,
Bildiğim kadarıyla Ercan Demir Ozel muayenehanesinde çalışıyor. Medicalpark ta tüp bebek tedavisine başlayıp kontrolleri nasıl Ercan beye yaptırıyorsunuz? Anlaşmaları mi var? Bende Ercan beyin iyi bir doktor olduğunu duymuştum. Eğer öyleyse bende bu şekilde düşünebilirim.
Yani ilk başta Ercan hocaya mi gidiyoruz o mu bizi yönlendiriyor medicalparka? Opu yu medicalparkta kendisi mi yapıyor? Benm ilk tüp bebek deneyimim olacak ve Ercan hoca bu konuda dikkatimi cekti biraz ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim.Merhaba,
Evet bütün kontrollerimi Ercan bey yaptı ve yapıyor. Ilaç doz ayarlaması, Opu, transfer bütün işlemleri çok dikkatli takip ederek yapıyor. MP tüp bebekteki doktorlarla sürekli konuşup haberlesiyor.
MP deki doktorlarda iyi ama çok yogunlar ve gözden kaçırdıkları çok şey oluyor. Başlangıçta bende öyle oldu mesela! 8 tane olan yulurtalarima, 5 tane dediler. Ayrıca hiç tahlil istemeden müneccim gibi ilaç doz ayarlamaya kalktılar:) En güzeli dışardan güvenilir bir doktora takip ettirmek!
Evet önce Ercan Bey' e gidin. O sizi yonlendirecek. Opu işlemi için MP ye geldi, diger hoca ile birlikte yaptılar. Pazartesi de tansferimi yapacak ins. Isterseniz adetten 1 hafta önce gidin, sizi muayne eder ve tahlilleri izi yaptırır. Sonra adetin 2.gunu başlarsınız tedaviye.Yani ilk başta Ercan hocaya mi gidiyoruz o mu bizi yönlendiriyor medicalparka? Opu yu medicalparkta kendisi mi yapıyor? Benm ilk tüp bebek deneyimim olacak ve Ercan hoca bu konuda dikkatimi cekti biraz ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim.
Bilgi icin çok teşekkür ederim. Umarım olumlu sonuç alırsınız. Bende pandemi olmasaydı Şişli memorial e gitmeyi düşünüyordum ama bu zamanda maalesef sehirdisi çok riskli. Medicana Şafak hocaya gittim bana 3-5 ay dene kendiliğinden olur dedi ama sanırım ben de Ercan hocayı düşüneceğim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Evet önce Ercan Bey' e gidin. O sizi yonlendirecek. Opu işlemi için MP ye geldi, diger hoca ile birlikte yaptılar. Pazartesi de tansferimi yapacak ins. Isterseniz adetten 1 hafta önce gidin, sizi muayne eder ve tahlilleri izi yaptırır. Sonra adetin 2.gunu başlarsınız tedaviye.
MP de ücretleri hep ayrı ayrı ödüyorsunuz. Mesela opu işlemi için 4500 verdik, pazartesi transfer oldu içinde 3000 yada 3500 vericez. Ercan Bey'e de 300 muayne parası veriyorsunuz.
Yaptırdınız mı bilmiyorum ama kesinlikle Medical Park Hastanesi Prof.Dr Mehmet Bilge Çetinkaya’yı önermiyorum. Diğerlerini bilmem ama tek dertleri para kazanmak başkada birşey değilSamsun da Tüp Bebek için doktor önerisi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?