Ben tüp bebek icin görüşmeye gittim muayne etti beni bende vajinal darlik olduğunu söyledi.Daha iyi incelemek için anestezi li muane yaptı ve ameliyat olmamı söyledi.Geçen hafta ameliyat oldum bakalım. Ama Şafak bey çok titizlikle yapıyor işini hastasını tanıyor ilgili bir doktor.Şafak bey de süreç nasıl ilaçlar falan? Ben de en son ona gitmiştim çok sakin ve adım adım ilerleyen bir doktor bana çok yanaşmadı hemen tüp bebek icin 6 ay bekle dediSiz de nasıl bir yol izledi ?
DR.MUHTEREM AKDENİZ MEDICAL PARK HASTANESİBende Ankara'da yaptırdım ama samsun da yaptırsam neresi olurdu diye arastiriyorum
Merhaba ben de Şafak beye gitmek istiyorum. Pahalı mı acaba ? Memnun musunuz siz.Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına bende Şafak beyle başladim bu serüvene hayırlısı bakalım.
Tedaviniz nasıl gidiyor hangi aşamaya geldiniz ?Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına bende Şafak beyle başladim bu serüvene hayırlısı bakalım.
Pazartesi günü opu yapıldı 12 tane yumurta toplandı 8 tanesi olgun olduğunu söylediler şuan 5 tanesi döllenmiş 2 tanesininde durumu bugün belli olacak bakalım inşallah sonunda güzel olur.Tedaviniz nasıl gidiyor hangi aşamaya geldiniz ?
Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hastaneye toplam ne kadar ödediniz birde her muayenede ücret alıyormuydu ercan bey
Merhaba, teşekkür ederim.Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hastaneye toplam ne kadar ödediniz birde her muayenede ücret alıyormuydu ercan bey
Rapor çıkartmadım dediniz yaştan dolayı ben çıkartıcam ama banada aynı fiyat demişlerdi nasıl oluyor kiMerhaba, teşekkür ederim.
MP tüp bebek merkezine 9500 TL ödedim. Ilaçlar ile birlikte 15 bin TL'yi buldu.
Ercan Bey'e aylık ödeme yapılıyor. Her muayenede almıyor.
M MadameMarieCurie sanirim 2020 fiyatından yararlandı. Ben de geçen carsamba tayfun hocada başladım. Medicalpark toplam 11.000 TL alıyor. İlaclarim şimdilik 2.500 civarı tuttu ama bir hafta daha devam edecek yine ilaç alacağım. Raporlu fiyatları hiç bilmiyorum ama persembe kontrole gideceğim unutmazsam sizin için sorarım.Rapor çıkartmadım dediniz yaştan dolayı ben çıkartıcam ama banada aynı fiyat demişlerdi nasıl oluyor ki
Sizi tedavi başlangıcınızdan beri takip ediyorum. Şimdi 11 hafta olmuş bile. Umarım sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Sizin adınıza çok seviniyorum. Darısı basımıza insallahMerhaba, teşekkür ederim.
MP tüp bebek merkezine 9500 TL ödedim. Ilaçlar ile birlikte 15 bin TL'yi buldu.
Ercan Bey'e aylık ödeme yapılıyor. Her muayenede almıyor.
Aa çok sevinirim gerçekten bende orda yaptırmayı düşünüyordum dr konusunda kararsızım ercan bey de kafama takıldı bilmiyorum siz memnunmusunuz tayfun beydenM MadameMarieCurie sanirim 2020 fiyatından yararlandı. Ben de geçen carsamba tayfun hocada başladım. Medicalpark toplam 11.000 TL alıyor. İlaclarim şimdilik 2.500 civarı tuttu ama bir hafta daha devam edecek yine ilaç alacağım. Raporlu fiyatları hiç bilmiyorum ama persembe kontrole gideceğim unutmazsam sizin için sorarım.
Şöyleki her gittiğimde en az yarım saat bekliyorum, aşırı kalabalık oluyor ama odaya girip de tayfun hocayı görünce ben güven duygusunu alıyorum ondan bütün bekleme stresim son buluyor :) her insan farklıdır ben öyle aşırı sinirlenen tahammülsüz bir insan değilim. Ama anladigim bütün tüp bebek merkezleri aşırı yoğun. Yalnız değilizAa çok sevinirim gerçekten bende orda yaptırmayı düşünüyordum dr konusunda kararsızım ercan bey de kafama takıldı bilmiyorum siz memnunmusunuz tayfun beyden
Muayene ücretleri 11.000 e dahil mi veriyormusunuz ekstra muayene ücretiŞöyleki her gittiğimde en az yarım saat bekliyorum, aşırı kalabalık oluyor ama odaya girip de tayfun hocayı görünce ben güven duygusunu alıyorum ondan bütün bekleme stresim son buluyor :) her insan farklıdır ben öyle aşırı sinirlenen tahammülsüz bir insan değilim. Ama anladigim bütün tüp bebek merkezleri aşırı yoğun. Yalnız değiliz
tayfun hocayı her gitmemde toplam 2 dk görüyorum. Ama koskoca profesör isini biliyordur ille benle oturup uzun uzun sohbet etmesine gerek yok diyorum sormak istediklerimi soruyorum cevaplıyor çok Babacan bir adam ben çok sevdim. Onlar zaten ekip yumurta toplamaya da sanırım muhterem hoca giriyor. Mehmet hoca icin olumsuz yorumlar okudum daha önce başka bir sebeple ona da muayeneye gitmiştim sonuçta hepsi doktor benim icinErcan hocayı da çok duydum bütün arkadaşlarım doğumlarını ona yaptırdı çok iyiymis. Ancak ben merkezin kendi doktoruna gitmeyi tercih ettim bir aksaklık vs yaşamayayım diye. Ha zaten yaşamazdım da bu da benm gereksiz anksiyetem oldu
11.000 TL nin içinde hersey dahil, ilac hariç tabi. Mesela ben tedaviye başlamadan 1 ay önce gitmiştim. 450 TL muayene ücreti ödedim. Tüp Bebek’e başladığınızda bu ücreti düşeceğiz dediler. Gerçekten de düştüler. 2000 TL kontrollerde aldılar tahlil vs adı altında. Yumurta toplamaya 5050 TL alacaklar. 3500 TL de transferde alacaklar. Toplam 11.000 TL başka bir para vermiyorsunuz hastaneye.Muayene ücretleri 11.000 e dahil mi veriyormusunuz ekstra muayene ücreti
Sizi tedavi başlangıcınızdan beri takip ediyorum. Şimdi 11 hafta olmuş bile. Umarım sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Sizin adınıza çok seviniyorum. Darısı basımıza insallah
Çok teşekkür ediyorum ya yardımlarınız için sizi takip ediyor olacağım bu süreçte, inşallah güzel sonuçlar alırsınız dualarım hep sizinle bu süreçte11.000 TL nin içinde hersey dahil, ilac hariç tabi. Mesela ben tedaviye başlamadan 1 ay önce gitmiştim. 450 TL muayene ücreti ödedim. Tüp Bebek’e başladığınızda bu ücreti düşeceğiz dediler. Gerçekten de düştüler. 2000 TL kontrollerde aldılar tahlil vs adı altında. Yumurta toplamaya 5050 TL alacaklar. 3500 TL de transferde alacaklar. Toplam 11.000 TL başka bir para vermiyorsunuz hastaneye.
Çok tesekkur ederim güzel dilekleriniz içinÇok teşekkür ediyorum ya yardımlarınız için sizi takip ediyor olacağım bu süreçte, inşallah güzel sonuçlar alırsınız dualarım hep sizinle bu süreçte
Çok teşekkür ederim gittinizmi bugün tekrar kontroleÇok tesekkur ederim güzel dilekleriniz içinumarım siz ve buradaki tüm isteyen arkadaşlarımız tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Evet şimdi çıktım. Bir tarafta bir tane 15, iki tane13 var 5 tane de AF dedi o nedemekseÇok teşekkür ederim gittinizmi bugün tekrar kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?