bunu ben de cok merak ediyorum. ben de ikisi arasinda kaldim
şubatın ilk haftası Halit Bey'e ameliyat olacağım çok iyi bir doktormuş kendisi. bakalım nasıl olacak :)
tabiki :)Umarim istedigin gibi olur:)) Eger mumkun olursa banada nasil oldugunu nasil gectigini anlata bilirmisin?
Tesekkur ederimtabiki :)
ben oldum caglayan beye ameliyatimi. simdilik bi sorun yok tamponlar dun cikti. tamponlar cikana kadsr biraz sıkıntı oluyo ama tanponlar ciktigi andan itibren hayata yeniden geliyosun resmen. alcim haftaya ctesi cikacak. umarim guzel bi burnum olur a
Gecmis olsun canim.ben oldum caglayan beye ameliyatimi. simdilik bi sorun yok tamponlar dun cikti. tamponlar cikana kadsr biraz sıkıntı oluyo ama tanponlar ciktigi andan itibren hayata yeniden geliyosun resmen. alcim haftaya ctesi cikacak. umarim guzel bi burnum olur a
evet gosterdi. Caglayan bey fbm de suan. fiyati benim.solemem pek dogrubolmaz sanirim. onunla gorusurseniz daha iyi bilgi verebilir. daha burnumu göremedim. ama bende meraktan catliyorum
ben halit beye ameliyat olmuştum çok memnunum gerçekten :) ameliyat sürecimi anlattığım bi konum da var okumak istersenizUmarim istedigin gibi olur:)). Burun fiyatini ben zaten biliyorum ama sadece Halit Urgan ve Caglayan beyin hasta yorumlarini merak ediyorumOna gore bende bu yaz tatilinde olmak istiyorum.
ben halit beye ameliyat olmuştum çok memnunum gerçekten :) ameliyat sürecimi anlattığım bi konum da var okumak isterseniz
valla burnum hakkinda ben de suan bise bilmiyorum ama ameliyat sureci gayet iyi sancisiz agrisiz gecti. sisme morarma tabi ki oldu. resmen yüzümüzün ortasında kazı calismasi yapiliyo :)) ama gercekten ne dayanilmicak kadar bir agrim oldu ne de yolunda gitmedik birsey. tamponlar alindiktan sonra resmen hayata gerindonuyosun zaten. tamponlar biraz rahatsiz edici iste. onun disinda suan hersey guzel. bugun 1 hafta oldu. cuma alcim cikacak
Umarim gercekten istedigin gibi olur. Tamponlari cikardigi zaman agri hissediyormuydun? Bazi tanidiklarim tamponlarin cikarilirken canlarini agrittiklarini soyluyorlardi. Merak ettim simdi
Icim rahatladi ozaman cok tesekkur ederim:)acı değil de icin bi hoş oluyo diyelim zaten o an tampon çıkınca nefes doluyo burnuna ve ohh be diyosun. tampon cikarken asla korkulmamali bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?