- Konu Sahibi aysekapadokya
-
teşekkürler verdiğin bilgi için yanlız bende il dışından gelecem benim ilk doğumum sezeryan oldu doğum sonrası çok fazla sorun yaşadım bu arada iki çocuğum arasında 25 ay fark olacak hala ameliyat yerimde sıkıntı var birde büyük ihtimal doğuma kadar çalışıp son hafta izin almayı düşünüyorum yani kısacası mükerrem bey odasına girince ilgileniyormu sorduğun sorulara cevap alabiliyormusun kaç dakika vakit ayırıyor merak ediyorum benim bulunduğum ilde özel hastanede doktor biran önce başından savmak için elinden geleni yapıyor soracaklarımıda soramadan çıkıyorum.
teşekkürler verdiğiniz cevap için bi kaç sorum daha olacaktı muayene ücreti ne kadar alıyorlar sezeryan doğum ücretleri ne kadar birde anestezi doktarları iyimi merak ediyorum büyük ihtimal anakliniğe gidicem .
neden doğum için ana kliniği tercih edip dünyanın parasını veriyosunuz ben ilk başta ana kliniğe gittim düşük yaptım kürtaj oldum parça bırakmışlar tekrar kürtaj oldum o zaman bile oraya gidip doğum hastanesinde doğum yapmaktı tekrar hamile kaldım gökhan öcala gittim doğumda doğumumuda orda yaptım normal doğumdu gayet güzel geçti geçen ana klinikte 4500 kg çocuğu normal doğurtmuşlar kadıncağızın canı çıkmış doğurana kadar bebeğin kg sini doğru ölçememişler ben 36+5 de doğurdum 1 hafta önceki doktor kontrolunde bebeğimin kgsini 3100 gr dediler 3030 gr doğdu heryerde doktorun iyisi kötüsü var riskli bi gebe olsanız doğurtmıcak ana klinik ya doğuma yada fakülteye sevkedecek neden bu riski göze alıyosunuz ki doğum hastanesi adı üstünde bence herkesten heryerden daha tecrübeliler ve makineleri herkesten da iyi ben kesinlikle doğum hastanesi taraftarıyım
Üzerinden baya zaman geçmiş ama.şu aralar bende doktor arayisindayim.6 haftalık hamileyim.ilk çocuğumda ülkü başara gitmiştim genel olarak memnundum ama daha ilgili bi doktora gitmek istiyorum.anadolu hastanesi zehra hanim nasıl sizce veya başka hastane de olabilir tavsiyelerinize ihtiyacım var.bu arada bayan doktor arıyorum ve epidural normal doğum olsun istiyorum.
cok tesekkür ederim cevabınız için bende en son zehra hanıma gitmeye karar verdim.samsunun ilçesindeyim sömestır tatilini bekliycem artık gitmek için.bende 5 haftalık hamileyim.ben çevremden araştırdığım kadarıyla bir seçim yaptım ve kadın doğum hast. dr erol yazar a gittim. bir kere muayene oldm. hem ben hem eşim sevdik doktoru.dinliyor,anlatıyor,soruyor,yüzü gülüyor. ille de bayan diyorsanız anadolu hast. de dr zehra yılmaz var. iki arkadaşımın doktoruydu,memnunlardı
cok tesekkür ederim cevabınız için bende en son zehra hanıma gitmeye karar verdim.samsunun ilçesindeyim sömestır tatilini bekliycem artık gitmek için.
merhaba,tabiki yardımcı olurum da özele mi gideceksin kadın doğuma mı?Merhabalr bende 5 haftalik hamileyim. Samsuna esimin isi icin geldik. Bayan doktor ariyorum. Bana da yardimci olur musunuz?
Aslinda kadin dogum istiyorum ilk onceligim orasi . ancak ozelin fiyatlari hakkinda da pek bilgim yok.merhaba,tabiki yardımcı olurum da özele mi gideceksin kadın doğuma mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?