Samsunda Kadın Doğum Doktoru

Arkadaslar.gebelik için zehra hanıma gidiyorum.henüz birşey yok ama inşallah en kısa zamanda hamile kalirim. zehra hanımdan memnunum ben .muayenelerde ve diğer işlemlerde sakinleştiriyor.açıklayici konuşuyor.doğru uyarılarıyla da ona güvenmem gerektiğini hissettiriyor bana.fakat burada okuduğum şeyler gözümü korkuttu yaa çelişkiye kapıldım

Zeh
zehra hanında doğum yaptım 3 kasımda . cok memnun kaldim

Arkadaşlar merhaba her doktor başlarda çok iyidir hepsi güleryüzlüdür ama son anda hepsi işine geldiği gibi davranıyor doktora ulaşmaya çalışıp ulaşamayanlar sezeryan daha kolay boşver normal doğumu diyenler vs.. bazılarımız belki biraz daha şanslı olup doktorun iyi tarafına denk gelebilirler ama doktor her hastasına karşı tutarlı olmalı diye düşünüyorum. Yani demek istediğim bir doktora gdip bu dr cok iyi dememek lazımm. Rabbim hepimize kolay rahat doğumlar nasip etsin.umarım dediklerim yanlış anlaşılmadı.uyarı amaclı yazmak istedim

Pki farkli doktorlar tavsiye edecek arkadaslar var mi soylerlerse sevinirim.¿zaten ben bu isi anlamadim,devlet hastansinde sikinti oluyor dedik ozele gittik yani doktorunda hemsireninde zoraki bi tbssum var yuzlerinde.ama ne yapalim surekli doktor degistirmek de dogru degil.bi sure boyle gidecegiz .insallah olumsuz seyler yasamayiz.

Canım ben evlenmeden önce medical parkta Ahmet Mehmet Canbaz a gidiyordum Pko olduğu için bnde. Ben kendisinden cok memnundum allahtan etrafımdaki kişileri dinlemeyip doktora gitmişim, kontrollere gtmişim.Doğum kontrol ilacı kullandıgımdan etrafımdakiler ne gerek var bunun için doktora ilaç falan kullanma sakın...bisürü bisürü şeyler .Bende artık gizli gizli gidiyordum iyiki de gtmişim iyiki de doktorun dediklerine uymuşum.Doktor olarak da insani olarak da ben cok memnundum.Evlendikten bi süre sonra zaten ilacı bıraktım.Suan da 20 haftalık hamileyim.Hamileliğimin başlangıcında erkek doktor istemememden dolayı Zehra hanıma gidiyordum sonra vazgeçip bıraktım.açıkcası herhangi ters kötü bir tarafını asla görmedim yalan diyemem ama burda okuduklarım karışık olan aklımı iyice karıştırdı. İnşallah sende iyi bir doktorla karşılaşıp istediğin sonucu alırsın.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Amin canim Allah herkesin hakkinda hayirlisini nasip etsin simdilik memnunum doktorumdan.rabbim pisman etmesin.tez zamanda bize de bu duygulari tattirsin ins

merhaba hatunlar,bende 31 ağustos da kadın doğum hastanesinde normal doğum yaptım.zaten doktorum da ordaydı. çok şükür bebeğimde ben de iyiyiz. normal doğum düşünenler için önerebilirim.sezeryan olmadığımdan bir yorum yapamayacağım.

atakum medikal parkta nagihan hanıma giden varmı? hastane şartları doğumhane ve ebeler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

atakum medikal parkta nagihan hanıma giden varmı? hastane şartları doğumhane ve ebeler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ben kasım ayında doğum yaptım .doktoru zehra hanimdi. Epidural normal doğum yaptım . nagihan hanımı tanımıyorum maalesef .

ben tıpta handan çelik hanıma gittim açıkçası pek randıman alamadım . kendisine pek güvenmiyor , ben bekarım pko hastasıyım rahim dışına büyüyen miyomlarım var . en büyüğü 11 cm laparoskopik ameliyat istedim duydum ki 15 cm bile alan varmış laparoskopiyle . ama handan hanım laparoskopiyi geçtim açık ameliyatı da hazmettim dik kesik atarım göğüs altından yararım miyomu doğurturum filan dedi şimdi dik kesik mi var Allah aşkına , yan kesikle kiloluk çocuklar çıkarılıyo 11 cm lik miyom için yarı yarıya kendimi kestiremem ki sanki bütün organlarımı alıcakmış gibi hissettim zaten korkuyodum hep kötü oldum . memnun kalmadım artık fakültenin alet edavat imkanı mı yok kendisine güveni mi yok anlamadım ama boşa 122 tl muayene parası verdim. beklemek de cabası .

son zamanlarda Naziye Gürkan Sabah ya da Tolga Şişli ye gidip doğum yapan var mı acaba?
doğumunuz ve doğum sonrası süreciniz nasıl geçmişti memnun musunuz?

Alaattin Balcı'yı kesinlikle önermiyorum. Muayene sırasında telefonunu açmaktan çekinmedi, rahatsızlığım ile ilgili sorduğum her soruya azarlarcasına tepki verdi. Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.

Fakültede hangi doktor ebe ilgilendi sizinle üstünden zaman geçmiş ama belki hala duruyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…