- 18 Temmuz 2015
- 200
- 197
- 103
- 34
- Konu Sahibi aysekapadokya
-
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim inşallah sana da tekrar bu mutluluğu yaşatır. Zehra doktorun artık değil yüzünü görmek adını bile duymak istemiyorum . Nasıl bu kadar vurdumduymaz ve ilgisiz olabiliyorlar. İlk zamanlarda tabi hastayı kaybetmemek için hepsi güleryüzlü çok iyi ama son anlarımızda asıl yardımcı olacak zamanlarda nedense ortalarda gözükmüyorlar . Allah ıslah etsin başka birsey demiyorum. Sen dualarını azaltma canım inşallah Rabbim sizi de mükafatlandıracaktır. Tek sığınağımız o elimizden gelen dua etmek. Allah hayırlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Allah'a emanet ol, tekrardan paylaşımın içinde teşekkürler :)[/QUOTE
aminn ecmain canım senden de Allah razı olsun. güya özel hastane güya her an ulaşabilcez falan hepsi yalan hastane bile kendi doktoruna ulaşamadı. sakın ilk baştaki Güleryüzlerine aldanma. iyi araştır git. ahh ahh benim burda kimsem yok ki bi tavsiye eden bi yol gösteren olmadı ilk bebeğim de olunca tecrübesizlik var tabi işte böyle oldu
zehra hanında doğum yaptım 3 kasımda . cok memnun kaldimArkadaslar.gebelik için zehra hanıma gidiyorum.henüz birşey yok ama inşallah en kısa zamanda hamile kalirim. zehra hanımdan memnunum ben .muayenelerde ve diğer işlemlerde sakinleştiriyor.açıklayici konuşuyor.doğru uyarılarıyla da ona güvenmem gerektiğini hissettiriyor bana.fakat burada okuduğum şeyler gözümü korkuttu yaa çelişkiye kapıldım
Ben kasım ayında doğum yaptım .doktoru zehra hanimdi. Epidural normal doğum yaptım . nagihan hanımı tanımıyorum maalesef .atakum medikal parkta nagihan hanıma giden varmı? hastane şartları doğumhane ve ebeler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?