- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi aysekapadokya
-
Aslinda kadin dogum istiyorum ilk onceligim orasi . ancak ozelin fiyatlari hakkinda da pek bilgim yok.
Cok tesekkur ederim ilginiz ve bilginiz icin :) sema kardese gitmistim kadin dogumda ama cok ilgili oldugunu soyleyemem
Samsunda “TAVSİYE EDİLMEYECEK” bir doktor sorarsanız “TOLGA ŞİŞLİ” derim. Kendisi hakkında övgü dolu yorumlar almıştım çünkü. Ama maalesef ki hayal kırıklığı oldu benim için. İlk muayenesinde gayet normaldi hatta memnun kalmıştım. Ama tahlil sonuçlarım için gittiğimde inanamadım. Tahlil sonuçlarımla ilgili bir şey sordum gayet kibar birşekilde ve hakkım olarak... Sormaz olaydım. Öyle tersledi ki şaka yapıyor sandım önce. Sonrasında sadece sustum ve dinledim. O an beni rahatlatacak bir şeyler söyleyecek diye çok bekledim ama kesinlikle yanılmışım. Söylediklerine ne yorum yapabildim ne soracaklarımı sorabildim. Odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım. Günlerce sinirini atamadım üzerimden.
Hatta bir yakınıma da tavsiye etmiştim. O da aynı hafta gitmiş ve benden daha beter bir muamele ile karşılaşmış. Mesela; Doktor kan değerin iyi demiş. O da sevinerek öyle mi doktor bey kaç olmuş kan değerim düşüktü baya demiş (yakınım sıkıntılı bir hamile ve tansiyon düşüklüğü yaşıyor çünkü) Doktorun cevabı: “Ben sana iyi demedim mi ne yapacaksın kaç olduğunu” diye terslemiş. Yine başka soru sormaya kalkmış “ Söylesem anlayacak mısın ne yapacaksın” demiş ve yakınımın eşine dönmüş “ Bu evde de böyle mi ya!” gibi kaba saba tavırlarla morallerini alt üst etmiş. Yakınım da çok üzülmüş ve bana anlattığında o kadar mahçup oldum ki… Ben kulaktan dolma bilgilerle gittim ve birine de tavsiye ettim. Gittiğime de tavsiye ettiğime de PİŞMAN oldum. Kesinlikle tüm samimiyetimle söylüyorum asla tavsiyem değildir. Kusura bakmasın da karşısındaki hasta koyun değil, tabi ki soru soracak, aklına takılanı öğrenecek. Biz özel hastaneye paramızla ÖZEL ilgi görmek için gidiyoruz, paramızla REZİL olmaya değil.
Canım sanciliyken niye eve yolladılar bende zehra hanimin hastasıyim.33.haftadayım.hic gelmediğini falan duymamistim.biraz anlatabilir misin.zehra yılmaz a gidecek olan arkadaşlar sakın ama sakın gitmeyin. zaten tek bi doktora da bağlı kalmayn derim. medicalpark ve zehra yılmaz ın ihmali 40 haftalık bebeğimin ölümüne sebep oldu takipli hasta olmanızın hiç bi önemi yok haftasonu sancıyla gittim hastane doktora ulaşamadı. eve gönderdiler. asla önermiyorum. biz yandık başkaları yanmasın.
Canım sanciliyken niye eve yolladılar bende zehra hanimin hastasıyim.33.haftadayım.hic gelmediğini falan duymamistim.biraz anlatabilir misin.
Çok geçmiş olsun ayni zamanda basın sağolsun cnm.bende ilk dogumumu pazar günü yapmıştim ama ana klinikte doktor sabahtan aksama beni beklemişti.zehra hanimi çok tavsiye ettiler diye gidiyorum inşallah pişman olmam.Allah kimseye yasatmasin yaşadıklarını .Pazar günü gittik canım hafifti zaten sancım nöbetçi ebe aradı aradı ulaşamadık dedi. Ben de sancı hafifleyince başka yere gitmek istemedim sonuçta gebeliğimi başından beri o takip ediyordu. Ebe not aldı nst kağıdını falan pazartesi ne aradı ne kontrole çağırdı zaten ne zaman arasam ulaşamıyodum ben de. Güya takipli hastayız. Suçlu olduğunu kendisi de biliyo hakkımı helal etmiyorum ilk bebeğimdi doğum beklerken bi anda öldüğünü öğrendik çok acı bişey Rabbim kimselere yaşatmasın. Sana da naçizane fakülteyi öneririm canım.
Çok üzüldüm bende Zehra hanıma gidiyordum çok şaşırdım böyle olmasına. Basın sağolsun
Sağol canım sizler ve bebişleriniz sağolun inşaallah. Bu başlığı görünce dayanamadım yazdım. Yani hastane ve doktorun ihmali beni sinir etti. Büyük anadoludan beri takipli hastasıydık. Medicalparka geçti yine devam ettik. Bebeğin kalbi durmuş dedi biz inanamadık bi açıklama bekliyoruz kendini suçlu hissetmiş olacak ki odasına geçti gitti. Biz donduk kaldık orda öyle ağlaşıyoruz. Ee nolcak şimdi diyoruz. Fakülteye gidelim bide dedik çıkarken yanındaki sekreter hanım bile gel konuşalım bi falan diyo sonrasında tekrar aradı sordu ama kendisi hiç bi şekilde arayıp sormadı. Fakültedeki tüm hocalardan asistanlardan ebelerden Allah razı olsun destek oldular moral vermeye çalıştılar ilk önce bebek için yapılabilcek bişey varsa yapmaya çalıştılar her biri muayene etti sakin sakin açıklama yaptılar ve beni en hızlı şekilde kurtarmaya çalıştılar. Öyle pişmanım ki körü körüne tek bi doktora bağlanıp güvendiğime.
ALLAH ım sabır versin arkadaşım. ALLAH ım başka evlat acısı çektirmesin sana. ben de başka doktorlara gittim kontrol amaçlı ama en iyisi kadın doğum hastanesi veya fakülte tabii.onun için kadın doğuma gidiyorum bende ama hakkımızda hayırlısı . ne gelirse güzel ALLAH ımdan onu yaşayacağız
Anadolu hastanesi çiftlikte sezeyan ücretini biliyor musunuzz arkadaşlar ???
Tesekkur ederim canım. Gökhan öcal a gitcem bakalım nasilmis öneren çokcanım ben mayısta sormuştum sanırım çiftlik 1100 meydan 1000 tl demişlerdi ya da tam tersi arada 100 tl fark vardı yani
Arkadaşlar merhaba, öncelikle başın sağolsun arkadaşım Rabbim inşallah böyle bir acıyı hiçbirimize yaşatmasın, ben de Zehra Hanım'ın hastasıyım ve şuama kadar herhangi bir ters durumla karşılaşmadım. Ama aklımda hep soru işareti vardı çok da güvenemiyordum.Şuan için zaten doktoruma birdaha gitmeme kararı aldım.14 haftalık hamileyim şuan ve işin başındayken doğru doktor seçimi yapmak istiyorum.burada bilgilerini deneyimlerini paylaşanlardan Allah razı olsun. Ben de bayan doktor tercihim var o yüzden Nur Hanım'a gitmeyi düşünüyorum fakat randevu alabilirmiyim bilmiyorumçok yoğun sanırım kendisi hamileliğimi ilk öğrendiğimde kendisine gitmek istemiştim ama randevu vermemişlerdi umarım aynı durumu yaşamam. Başka sizlerin önereceği bayan doktor var mi?brn normal doğum istediğimden özel hastanelerde her doktora insan güvenemiyo.doğum anında binbir bahane ile sezeryana alıyorlar ;(allahım yardımcımız olsun hepimizin. Bilgi ve paylaşımlar inşallah devam eder
Sagol canim Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hamilelik ve dogum zor bi sürec hele benim gibi ilk bebeginse mutlaka dogru bi doktor secimiyle en saglikli sekilde tamamlarsin bu süreci insallah. Acikcasi benim de bayan doktor olsun takintim gecti medicanada prof cazip üstün var dikis kontrolü icin gittim ilgilendi sagolsun. Ama sana tavsiyem iyi sec doktorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?