Samsunda Kadın Doğum Doktoru

Aslinda kadin dogum istiyorum ilk onceligim orasi . ancak ozelin fiyatlari hakkinda da pek bilgim yok.

ben hamileliğimin başında çok araştırdığım için istediğin bilgiyi verebilirim kadın doğuma gideceksen hatice kayadaş var ona git. ben doktorum dolu olduğu için ona gitmiştim bir kere gayet ilgiliydi.muhabbet şahinkaya yı da iyi diyorlar. ama illede bayan olsun demiyorsan benim doktorum erol yazar.gayet memnunum. özelde de fiyatlar 60 tl den başlıyor. atasam hastanesinde aysin akçay,anadolu hastanesinde de aynur dağdemir iyi diyorlar.

Cok tesekkur ederim ilginiz ve bilginiz icin :) sema kardese gitmistim kadin dogumda ama cok ilgili oldugunu soyleyemem

Yarin icin randevu aldim hatice hanimdan sizin oneriniz uzerine. Tesekkur ederim :)

Kesinlikle ben de tavsiye etmiyorum.Ilk muayeneye gittigimizde gayet normal guleryuzlu gorunmustu,sonlara dogru tersler sekilde konusmalar.hastanin soru sormasi yasak kompleks yapmis adam bilgilerini sorguluyoruz zannediyo.n sonunda cati muayenesinde cok canim yanmisti.kontrolu yapan ebe ne drdiyse artik,tolga sisli odasina gittigimizde "o bu eziklikle hayatta normal dogum yapamaz" dedi vs.. ve bir gun gecmeden sabah erken dogum yaptim.tatile gidecegi gune ve haftasonuna denk geldigi icin coook zor getirdiler hastaneye.ben ameliyathanede oylece onu bekledim.nihayetinde geldi sacmasapan espiri mi desem laf sokmalarla mi.beni ameliyat ettti ve adam uctu gitti kimseyi gormeden.kontrolu gectim sekreterine bile haber vermemis kiz tesadufen ogreniyo ve bizi buluyo.hic arayip sormadi bile ve bir hafta sonra kontrole gittigimizde hastaneyi hep aradim sordum dedi ne kadar da rahatti yalan soylerken.bunlar bana durdukca zaman gectikce daha fazla koymaya basladi cunku lohusaydim ve durup durup agliyordum bir ay bebrgimi kucagima alamadim.esek kafam simdiki aklim olsa hastane yonetkmine sikayette bulunurdum ama esim ugrasamayiz simdi dedi sonra bebek falan kendi derdimize dustuk.ve ona 2 aylik kontrolume gittigimde gobek ne zaman gider dedim gayet normal bisey soruyorum.sporla gider dedi.orda yine benim diyecrm bu dedi agzimi kapadi muaynehaneden cikarken de torunumu getirin bana diyor.daha yolun basindasin doktor daha dur bakalim..bir site var hakkinda guzel yorumlar yapilip duruyor.hicbirine inanmiyirum.onda bu psikoloji varken kendisi bile girip yazar sasirmam.samimiyetsiz ve cok da isini ciddiye alan biri degil ama nasil tutulmus.

zehra yılmaz a gidecek olan arkadaşlar sakın ama sakın gitmeyin. zaten tek bi doktora da bağlı kalmayn derim. medicalpark ve zehra yılmaz ın ihmali 40 haftalık bebeğimin ölümüne sebep oldu takipli hasta olmanızın hiç bi önemi yok haftasonu sancıyla gittim hastane doktora ulaşamadı. eve gönderdiler. asla önermiyorum. biz yandık başkaları yanmasın.

Canım sanciliyken niye eve yolladılar bende zehra hanimin hastasıyim.33.haftadayım.hic gelmediğini falan duymamistim.biraz anlatabilir misin.

Canım sanciliyken niye eve yolladılar bende zehra hanimin hastasıyim.33.haftadayım.hic gelmediğini falan duymamistim.biraz anlatabilir misin.

Pazar günü gittik canım hafifti zaten sancım nöbetçi ebe aradı aradı ulaşamadık dedi. Ben de sancı hafifleyince başka yere gitmek istemedim sonuçta gebeliğimi başından beri o takip ediyordu. Ebe not aldı nst kağıdını falan pazartesi ne aradı ne kontrole çağırdı zaten ne zaman arasam ulaşamıyodum ben de. Güya takipli hastayız. Suçlu olduğunu kendisi de biliyo hakkımı helal etmiyorum ilk bebeğimdi doğum beklerken bi anda öldüğünü öğrendik çok acı bişey Rabbim kimselere yaşatmasın. Sana da naçizane fakülteyi öneririm canım.

Çok geçmiş olsun ayni zamanda basın sağolsun cnm.bende ilk dogumumu pazar günü yapmıştim ama ana klinikte doktor sabahtan aksama beni beklemişti.zehra hanimi çok tavsiye ettiler diye gidiyorum inşallah pişman olmam.Allah kimseye yasatmasin yaşadıklarını .

Çok üzüldüm bende Zehra hanıma gidiyordum çok şaşırdım böyle olmasına. Basın sağolsun

Çok üzüldüm bende Zehra hanıma gidiyordum çok şaşırdım böyle olmasına. Basın sağolsun

Sağol canım sizler ve bebişleriniz sağolun inşaallah. Bu başlığı görünce dayanamadım yazdım. Yani hastane ve doktorun ihmali beni sinir etti. Büyük anadoludan beri takipli hastasıydık. Medicalparka geçti yine devam ettik. Bebeğin kalbi durmuş dedi biz inanamadık bi açıklama bekliyoruz kendini suçlu hissetmiş olacak ki odasına geçti gitti. Biz donduk kaldık orda öyle ağlaşıyoruz. Ee nolcak şimdi diyoruz. Fakülteye gidelim bide dedik çıkarken yanındaki sekreter hanım bile gel konuşalım bi falan diyo sonrasında tekrar aradı sordu ama kendisi hiç bi şekilde arayıp sormadı. Fakültedeki tüm hocalardan asistanlardan ebelerden Allah razı olsun destek oldular moral vermeye çalıştılar ilk önce bebek için yapılabilcek bişey varsa yapmaya çalıştılar her biri muayene etti sakin sakin açıklama yaptılar ve beni en hızlı şekilde kurtarmaya çalıştılar. Öyle pişmanım ki körü körüne tek bi doktora bağlanıp güvendiğime.

Çok üzüldüm ya ne dessem bilemedim de bu duruma. Bende Zehra hanıma gidiyorum ama memleketimdeyim suan farklı doktorlara da gitme olanağı oldu o yüzden içim rahat. Yine de uyarin için sağol :)

ALLAH ım sabır versin arkadaşım. ALLAH ım başka evlat acısı çektirmesin sana. ben de başka doktorlara gittim kontrol amaçlı ama en iyisi kadın doğum hastanesi veya fakülte tabii.onun için kadın doğuma gidiyorum bende ama hakkımızda hayırlısı . ne gelirse güzel ALLAH ımdan onu yaşayacağız

Allah razı olsun ecmainn. İnan çok iyi yapıyorsun. Allahın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşaallah.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle başın sağolsun arkadaşım Rabbim inşallah böyle bir acıyı hiçbirimize yaşatmasın, ben de Zehra Hanım'ın hastasıyım ve şuama kadar herhangi bir ters durumla karşılaşmadım. Ama aklımda hep soru işareti vardı çok da güvenemiyordum.Şuan için zaten doktoruma birdaha gitmeme kararı aldım.14 haftalık hamileyim şuan ve işin başındayken doğru doktor seçimi yapmak istiyorum.burada bilgilerini deneyimlerini paylaşanlardan Allah razı olsun. Ben de bayan doktor tercihim var o yüzden Nur Hanım'a gitmeyi düşünüyorum fakat randevu alabilirmiyim bilmiyorum çok yoğun sanırım kendisi hamileliğimi ilk öğrendiğimde kendisine gitmek istemiştim ama randevu vermemişlerdi umarım aynı durumu yaşamam. Başka sizlerin önereceği bayan doktor var mi?brn normal doğum istediğimden özel hastanelerde her doktora insan güvenemiyo.doğum anında binbir bahane ile sezeryana alıyorlar ;(allahım yardımcımız olsun hepimizin. Bilgi ve paylaşımlar inşallah devam eder

Sagol canim Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hamilelik ve dogum zor bi sürec hele benim gibi ilk bebeginse mutlaka dogru bi doktor secimiyle en saglikli sekilde tamamlarsin bu süreci insallah. Acikcasi benim de bayan doktor olsun takintim gecti medicanada prof cazip üstün var dikis kontrolü icin gittim ilgilendi sagolsun. Ama sana tavsiyem iyi sec doktorunu

Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim inşallah sana da tekrar bu mutluluğu yaşatır. Zehra doktorun artık değil yüzünü görmek adını bile duymak istemiyorum . Nasıl bu kadar vurdumduymaz ve ilgisiz olabiliyorlar. İlk zamanlarda tabi hastayı kaybetmemek için hepsi güleryüzlü çok iyi ama son anlarımızda asıl yardımcı olacak zamanlarda nedense ortalarda gözükmüyorlar . Allah ıslah etsin başka birsey demiyorum. Sen dualarını azaltma canım inşallah Rabbim sizi de mükafatlandıracaktır. Tek sığınağımız o elimizden gelen dua etmek. Allah hayırlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Allah'a emanet ol, tekrardan paylaşımın içinde teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…