Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

arkadaşlar mrb bende aranıza yeni katıldım ilk önce rabbim hepimizim yardımcısı olsun bende tedavi görüyorum bir buçuk yıllık evliyim 3 ay klomen tadavisi gördüm ama hamile kalamadım gelecek ay aşılama yapılacak ben doktor değişikliği yaptım samsunda yaşıyorum fakültede davut hoca var ona bir defa gittim ve bütün kırılan umutlarım onunla yeniden doğdu aşılamamı doktor kendisi yapacak çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar ki kendisi hakikaten mükemmel bir doktor ben sadece görüştüm tahlil sonuçlarımı gösterdim tedaviye yeni başlıcaz ve gerçekten hastalarını boşa oyalamıyormuş benim birkaç komşum gitti bütün doktorlar umutsuzken ilk tedavisinde hamile kaldı çok başarılı bir doktor aranızda bu doktoru bilen giden varmı birde gitmek isteyen varsa mutlaka yardımcı doçent doktor davut güleni tercih etmeli emin olun hiç pişman olmayacaksınız ilgisi bile fazlasıyla yetiyor bana gelecek ay aşılama yapacak sizinle paylaşabilirim ilerleyen zamanlarda

neden kimse yazmıyor sayfayı takip eden yokmu arkadaşlarr

Mrh . Bende Davut beyin hastasının. 1.5 yıldır tedavi görüyorum. Gerçekten hastaları ile ligileniyor. Sizin probleminiz neydi. Benim yumurta rezervi azlığı o yüzden işim biraz zor. Allah im inşallah herkesin istediğini gönlünde verir.görüşmek üzere...

merhabalar ben de fakulteye gıdıyorum samsundayım benım de muayenelerımı davut bey yapıyordu sımdı 6 aylıgına egıtıme gıtmıssanırım sertac hoca yapıcak sımdı sanırım aslında ben davut beye muayene oldugumdafarklı seyler olumluseyler soyluyordu, arada sertac hoca baktıgında tamamen farklı seyler duydum rezervımın cok kotu oldugunu soyledı davut bey herhangı bısey soylememıstı, etraftan da sertac hoca da ısını cok ıyı takıp eder tıtzdır dıyorlar tanıdık hemsıreler var onlar oyle soyluyor bız de fakultesonucta devlettır tıcarı degıldır dıye ılk denemeye baslamakuzereyız su anda tedavısı olan var mı belkı karsılasırızorada

neden kimse yazmıyor sayfayı takip eden yokmu arkadaşlarr

merhaba canım ben de fakultedeyım belkı karsılasmısızdırbıle orda nısandan berı her ay gıdıyorum henuz baslayamadım bu ay sonu ınsallah, sen ne yaptın yaptırabıldın mı asılamanı, davut bey su an yok dıye bılıyorum 6 aylıgınaegıtıme gıtmıs sımdı sertac hoca bakıyor hastalara

Ben oldum ama geçen yıldı ve Tayfun Hoca vardı o zaman, yardımcı olabilir miyim bilmiyorum o yüzden..

Rabbim her birinizin yardımcısı olsun inşallah...

Ben oldum ama geçen yıldı ve Tayfun Hoca vardı o zaman, yardımcı olabilir miyim bilmiyorum o yüzden..

Rabbim her birinizin yardımcısı olsun inşallah...

Amin canm saol herhalde bebişine kavuşmuşsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. sizde sorun neydi bizde önce eşim dolayısı ile başladık ama sonra benim de rezervlerimin çok kötü olduğunu öğrendik ilaç kullanıyorum bir türlü başlayamadı benden dolayık, neler yaşadığını anlatırsan sevinirim belki bize de yardımcı olabilecek bir ayrıntı yakalarız davut bey var mıydı tayfun bey varken de? bir de yumurta toplama işlemi anestezi ile mi yapıldı fakülte devlet ya bazılarıdevlette anestezi olmadan yapılıyor diyorlar da?korku var biraz bende yeterince ilgili değiller ama bu umarım sadece kalabalık olduğundandır bilgisizlikten değildir diye umuyorum....herhalde suanda dasadece ben varım samsunda tedavı olmayı bekleyen....

Öncelikle hayırlı olsun canım başlayacak olduğun tedavin.. Ben kuzuma kavuştum evet, çok şükür. Ama çok uğraştım bu yolda ben de sizler gibi. Tüp bebeği 4 kez denedim ben, Samsun sonununcusuydu, hiçbiri de tutmadı. Bizim sebepsiz infertiliteydi önce ama sonra benim de rezervim azaldı, FSH yükseldi falan. Az sayıda yumurtayla oldum hep tedavileri, Birinde iptal oldu, birinde 1, ikisinde de 2 tane transfer edilebildi ancak hiçbiri tutmadı. Herşeyi bıraktığım, 4.tüp bebeğin ertesi ayı doğal yolla hamile kaldım :) Burda böyle hikayeler çok okurdum ama insan kendi başına gelmezmiş gibi geliyor :) Çok şükür benim mucizem böylece girdi hayatıma.. Size de, bu uğurda emek veren herkese diliyorum böyle mucizeler...

Sorularına gelince canım yumurta toplama yani OPU anestezi ile yapıldı. O yüzden korkulacak bi işlem değil. Uyandığında ufak bir ağrın olabilir, hepsi o kadar. Transferde anestezi yok, idrara sıkışık olman biraz rahatsız edici ama kısa bi işlem zaten. Zaten bebişler için herşeye değer :) Davut Bey yoktu canım ben tedavi olurken, o yüzden bilemiyorum. Ama endişelerini anlıyorum, çünkü fakültede tedavi olma konusunda ben de çok tereddütlüydüm. Burda da paylaşmışımdır hatta, geçmiş sayfalarda vardır, önce Ankara'da sonra İstanbul'da özel merkezlerde oldum hep tedavilerimi. Ama hep elim boş dönünce bir de evimde stressiz bir tedavi geçirmek adına burda denemek istedim. Evet belki özeldeki kadar ilgili değiller, ama yapılan işlemler hemen hemen aynı. Tabi labaratuar çok önemli, bu işin mutfağı diye okurdum hep. Ekip işi tüp bebek. Gözün kapalı git , tedavi ol diyemem. Eksik yönleri var ama şehir dışında tedavi olmanın da başka zor yanları var, o nedenle artısını eksisini değerlendirecek olan sensin, hangisi içine sinerse canım.. Sormak istediğin ne olursa beklerim, elimden geldiğince yardımca olmak isterim. Ne zaman başlamayı düşünüyorsun sen tedaviye ? Hıı bu arada rezervim az diye İstanbul'da Umut Tüp Bebek'de bana femara protokolü uygulamışlardı, gerçi yumurta sayımda pek bir artış olmamıştı o tedavide. Yine de sorabilirsin burda da istersen. Basit bi uygulama, adetin 5.günü femara diye bi ilaç veriyorlar, daha fazla sayıda yumurta elde etmek için. Onun dışında Puregon ya da Gonal F iğnelerin devam ediyor. Yumurta gelişiminine göre 10-12 günlerde toplanıyor ve embiriyo gelişimine göre de 14-16.günlerde transferin oluyor. Ben trasnfer sonrası bazı tedavilerimde kan sulandırıcı kullanmıştım, kan pıhtılaşması olduğu için. Bunu bazı bazı merkezler rutinde de kullandırıyorlar bunu. Samsun'daki tedavimde hiç böyle ekstra şeyler kullanmadım. Her merkez farklı yaklaşıyor. İyi olan şu diyemiyorum, çünkü bende hiçbiri işe yaramadı :) İnşallah hayırlısıyla kavuşursun meleğine canım şimdiden hayırlı olsun tedavin..

Canım Allah razı olsun paylaşımın için bebegın olmus ama burda yardım bekleyen kafası karısık sorularına cevap bekleyen ınsanlara hala yardım edıyorsun ne guzel kendım de oyle olmak ıstıyorum bırakamam buraları ben de, gerçekten 4 kere deneyip mücadele edip normal yolla sahip olmak umutların tükendiği anda mucize, tebrik ediyorum seni, teşekkür ediyorum darısı da bizlerin başına inşallah, bizde çift taraflı problem eşim oligospermi, ancak benim de rezevrlerim azalmış, benım de az sayıda yumurta olucak galiba, pek moralimi bozmamaya çalışıyorum kaliteli olsun da diyorum, bu hafta tedaviye başlayabilirim inşallah, opunun da anestezi ile olmasına sevindim, transferde belki sakinleştirici isterim hersey bebek ıcın dogru dıyorsun dayanacagıma emınım sonucta kısa ıslemler mıllet normal dogum yapıyor dıyorum ne acılarla Allah tasıyamayacagımız yuk vermez dıyorum, bız de esımle basta soyle konusmustuk ılk tedavımızı burda yapalım tanıdık hemsıre de var, hanı sertac beyı de cok tıtız ısınde dıye ovduler, işini iyi yapar dedıler, cok ılerı teknıkler yok herhalde hanı pgt ımsı fılan, senın dedıgın gıbı labaratuar ıslemlerı, esım eger bu ılk deneme tutmazsa gıderız dıyor sehırdısına, cunku ben de calısıyorum uzun ızın alıp kaybolmam mumkun degıl, kımse bılmıyor ne aıle ne iş yeri ne arkadaslar, eşimle ikimiz bırbırımıze destek olarak asacagız ınsallah, o yuzden tercıhım su an samsun, samsundada ozellere guvenemedım yıne de fakulte herseyın sonu ordadır dıye dusunduk,inşallah hayırlısı olur fazla ugrasmadan kavusuruz bız de, sorularım olursa yıne yazabılrıım yardımına ıhtıyacım olabılır tekrar gorusmek uzere selamlar....

hayalcim sertaç bey hakkında daha öncede yazmıştım,çok bilgili ama çok sert bi dr ve moral vermek gibi bi durumu söz konusu değil,kızabiliyo bile hastasına
davut bey i bi defa gördüm,o çok ilgili bi dr a benziyo
biz tedavi olurken tayfun bey vardı,akabinde sertaç bey geldi ve mstrbly in dediği gibi,ben evimde olmanın avantajını kullanmak için genede fakülteyi tercih etmiştim,çok şükür ki tüp bebek için ilaca başlayacağım ay hamile kalmışım,gerek kalmadı ama gerek kalsaydı,dışarda olmanın da çok dezavantajı olduğunu duyduğumdan,tüm ilgisizliğe rağmen samsun da tedaviye devam ederdim
eskiden ilgisizde değillerdi,bu kadar yoğunluk yoktu çünkü,biz iç salonda 3 5 aile olurduk,şimdi koridora kadar kişi var ve ne kadar olsa devlet kurumu olduğu için ilgi azalmış durumda
inşallah senin için zaman gelmiştir ve tedavin başarıyla sonuçlanır

Saol canım inşallah dediğin gibi zaman gelmiştir ne kadar ben tedavi yapacam desem de boş, ilaç içiyorum ve en uygun zamanda olmasını dılıyorum, benım muayenelere sertac bey gırıyordu hep 1 kere yoktu sanırım genelde ultrason aletını davut veya asıstanlar yerlestırırdı canım yanardı ozellıkle davut beyde, en son sertac bey yaptı ınanır mısın hıc canım yanmadı bu ısın de elı hafıfı varmıs dedım ve adamın tecrubesıne ınandım bu ıs de tecrubeyle dıgerlerı hıc acımadan alısmayı beklemeden yanı canım yanmıs umurlarında degıl, sertac bey için evet bende cok duydum sert oldugunu henuz bana oyle davranmadı amamoral konusunda haklısın moralımı cok bozdu once rezerv dedı kıst dedı bı dunya ılac verdı ben gıttım amh hormon testı yaptırdım degerım dusuk olmakla beraber yerlerde deılmıs folıkul sayısını begenmıyor kendı yumurtam cok buyumus baskı yapar dıgerlerını buyutmez dedı en son gecen haftaydı muayenem erteledı yıne 1 ay daha tedavıyı, belkı garantıcı bılemıyorum ınanmaktan baska secenek yok gıbı ben de sehırdısına su an gıdemem ınsallah ılk seferde olur da cok ugrasmam diyorum sımdılık seın gıbı dezavantajlarından dolayı sehırdısına gıtmedım ve burdakı ımkanları kullanıyorum ınsallah sonu guzel olur senın de bebegın hayırlı olsun boyletedavıye baslamadan senı ugrastırmadan gelmesı cok guzelbır surprız olmus güle güle buyut ınsallah bebegını....

mrb arkadaşlar bende samsundayım fakültede dün aşılamamı yaptırdım davut beyin hastasıyım ama idris bey ilgileniyor idris beyde iyi bir doktor yani çok güleryüzlü değil davut hoca kadar güler yüzlü değil ama yinede iyi bir doktor ve işini nasıl yapacağını çok ama çok iyi biliyor benii davut hoca ona yönlendirdi zaten davut hocanın hastalarına hep idris hoca bakıyor çünkü ekip olarak çalışıyorlarmış davut hoca eğitimde evet 6 ay boyunca yok ama arada bir geliyor birde ben tüp bebek merkezine gidiyorum direk bütün kontrollerim ve muayenelerim orada yapılıyor

canım bendede yumurtalıklarda tembellik var gelişmiyorlar yeterince ama herşeyim normal eşimin değerleride normal ama 2 senelik evliyim hamile kalamadım şimdi iğnelerle yumurtalıklarım güçlendirildi uygun büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesi yapılıp aşılama yapıldı bekliyorumm

arkadaşlar samsun tıp fakültesinde tedavi görüyorum aşılamam yapıldı aşılama süreci ile ilgili yada idris hoca ve davut hocayla ilgili soru sormak isteyen merak ettikleriniz varsa bilgilerimi paylaşabilirim seve seve her zaman sorabilirsiniz rabbim yardımcımız olsun

mrh. hayırlı olsun .inşallah güzel haberlerinizi alırız.ben davut beyin hastasıyım. ama şuanda kendisi ocak ayına kadar yokmuş. ankaraya eğitime gitmiş .galiba . buyuk bir ihtimal beni idris beye gönderecek. idris bey nasıl.. ben daha önce hiç karşılaşmadım kendisi ile... hastayla ilgileniyor mu... görüşmek üzere k.i.b....

merhaba canım hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla güzel sonucunu alırsın...

cok saol canım benımkı tup bebek hatta mıkroenjeksıyon olacak ama bıze de emrıyo transferı yapılacak ya sanırım asılama ıslemıyle aynı ben su spekulumla hıc muayene olmadım henuz, ultrason muayenesını de zor oluyordum en son sertac bey yaptı muayenemı cok rahat oldu ama acıkcası o aletten korkuyorum bıraz, zor mu onu soracaktım, sadece aslılamayla ortak ıgneler ve bu spekulum muayenesı var sanırım...guzel haberlerını beklıyorum mutlaka yaz buraya gorusmek uzere canım...bu arada ben ıdrıs hocayı hıc gormedım hep sertac hoca ıle davut beyı gordum...tup bebek merkezıne gırıyorum orda muayene oluyorum...

canım merhaba senınkı de asılama mı olacak, bana da davut bey bakıyordu oncelerı ama genelde sertac hoca da muayeneye gırıyordu tanıdık bır akraba hemsıre var kadın dogumda bızım, o da sertac hoca yapsın dıyor cok tıtızmıs bu konuda bıraz sert tavırlıymıs ama ısınde basarılı dıyor ben ıdrıs hocayı hıc gormedım sımdıye kadar tup bebek merkezıne gırıyorum ben orda muayene oluyorum sızler kadın dogum kısmına mı gıdıyorsunuz?

cnm benim tşk ederim inşallah hepimiz güzel haberler veririz evet davut hocanın hastasıysan seni idris hocaya gönderiyor çünkü onlar ekip olarak çalışıyorlarmış idris bey evet hastayla iyi ilgileniyor ama bazen iyi oluyor bazen böyle sinirli oluyor yani böyle değişik biri bazen oluyorki böyle boynuna sarılıp gerçekten tşkler etmek istiyorsunn o kadar sıcak davranıyor bazende bir an önce yanından çıkıyım istiyorsun ama bir yandan onada hak vermek lazım çünkü o kadar çok hastası varki kaç kişi ile muhattap oluyor ve gerçekten çok garip hastalar var ama şuna emin ol işini gerçekten çok mükemmel ve çok titizlikle yapan bir insan benim tedavim biraz uzun sürdü fakat beni hiç umutsuzluğa sürüklemedi onun yanında yapacağın tek şey vaar muayene sırasında kesinlikle canında yansa sesini çıkarmayacaksın ah demeyeceksin ona çok kızıyor birde onun yanına moralin bozuk gitmeyeceksin seni her gördüğünde geliyor ve hoşgeldin nasılsın diyor sen hep çok iyiyim diyeceksin ve güleceksin yanında umutsuz ve moralsiz hastalara pek yakın davranmıyor ama genelinde gerçekten iyi bir hoca ve işini çok güzel yapıyor

Merhaba bende OMÜ tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum hatta bugün oradaydım idris beyin hastasıyım bir yıldır idris hocayla yoluma devam ediyorum İdris hoca çok iyi bir insan ve bana he konuda çok yardımcı oldu.Ben bazen moralsiz gidiiyorum ve her gidişimde hoş geldın nasılsın diye soruyor ve moralim bozuksa başarı hikayeleriyle beni motive etmeye çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…