- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
bende merak ettim canım,olmayan yumurtayla nasıl denemeye kalktılar,sen nelerinden şüphelenip fakülteye gittin?
sertaç beyin kesinlikle uzman olduğunu düşünüyorum bende ama bir o kadar da sert ama yapabileceğimiz bişey yok,mecburen oraya gitcem.
ama ben bi süre ertelemek zorunda kaldım,başvurmuştum,tahlillerim alıncaktı,bi hesapladım,yeni adet tarihinde mutlaka şehir dışında oluyoduk ve ondan sonra da öğrendim ki 35 yaşı içerisinde olursan çift embriyo konuluyomuş,bende yılbaşından sonra 35 den gün almış olcam ve o kadar uğraşmışken çift embriyo koysunlar diye beklemeye aldık şu an.
devam eden herhangi bi tüp bebek topiği yok sanırım omü ile ilgili
merhaba arkadaşlar,
herkesin yazması konusunda haklısınız, size katılıyorum,
ben Ağustos ayında Brüksel tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım, 11 tane yumurta toplandı, 5. güne sadece bir tane embriyo kaldı, onu da transfer ettiler, o da tutmadı,
merkezden aradılar periferik diye genetik bir tahlil vermemi istediler,
Acaba Sertaç hoca tüp bebek merkezinin başına geldikten sonra hamile oranında artış olup olmadığı konusunda bilgisi olan varsa lütfen yazsın,
Çünkü birbirimize destek çıkmamız gerekiyor, yoksa insan depresyona giriyor, hiç kimse yazmayınca:
ne kadar pozitif olursa o kadar seviniyorum, çünkü benim de bir umudum var, belki olur diyorum,
onun için herkesten ricam tecrübelerini paylaşsınlar, ancak biz birbirimizi daha iyi anlarız:
merhabamerhaba arkadaşlar bende bu ay sertaç beyde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.çok sert bir hoca bu beni çok tedirgin ediyor bu sürecte bizlerin çok rahat olmamız gerekli.benim ikinci tüp bebek denemem ilkini asm de aydın arıcıya yaptırdım sonuç negatif.şimdi samsunda denemek istiyorum bakalım ne olacak.ama pisikolojik olarak çok yıpranırsam tedaviyi yarıda bile bırakabilirim.sertaç beyden olumlu sonuç alan varmı belki duyarsam katlanması daha kolay olur.en son muayenede kendimi tutmasam kavga edecektim valla
merhaba
aynen katılıyorum. cok bilgili
bir doktor. kesinlikle sertaç bey demiştim,ama artık katlanamıyorum. dayanamayacagım sevıyeye geldı aşağılama.bıraktım.cok sey biliyor cok deneyımlı bilgili ama bilgisini aktaramıyor , yada bilgisini kullanmaya tenezzul etmıyor. çünkü sureklı kongre ve toplantı ve sehırdısında. toplantı ve kongre vs hastalrından once gelıyor.tlfnda sadece 1-2 dk ıcınc edoktorlar fikir alıyor üstünkörü , artık hangı hasta nın hangı tahlılını tlfnda 2 dk ne kadar ıfade edebilrse, buda hastalrının Allah emanet olması demek. ben 6 ay gıttım omuye. ve en basıt şey, en uyduruk klinikte yapılabilcek şeyi, duzenlı yumurta takıbı yapamadılar. cunku her seferın baska bır doktor muayene ettı.yada sertaç bey kongredeydı.doktorlar kendlerı karar veremıyor yada hastaya bilgi akataramıyorlar sertaç beyın şerrinden korktukları ıcın :) tek kelimeyle 'komik' diyorum.
yanı bence samsunda tüp bebek dıye bişi yok.
olmayan yumurta sorusuna cvp veriyim hemen. beni muayeneye alıp.hemen igneye yonlendıler.1 yumurta ile tüp bebek için.yumurta olup olmadııgnı hemsıreyı cagırıp soruyor. once şaka zannetım. ama onceki muayendede aynı sahne aklıma geldı. hemen omuyu aradım cmrtsıydı.randevu aldım, kontorle gıttım . kiiiii yumurta deforme imiş, yanı içinde yumurta yokmuş şekil degiştirmiş. tüp bebek olcak bişi yokmuş zaten.şok oldum. en ıyısı fakulte dedim.
6 ayım gitti. moral maddıyat iyice çökerttı benı omü, tayfun başarısızdı.sertaç bilgili ama hastasına faydası yok.hem demorolize edıyor aşağılıyor 5 dk lık muayenede. dıger doktorlarda agızlarını acmaya korkuyorlar azar yeriz dıye.
şuanda bıraktım bahara dogru ıstanbul yada ankara araştırıp gıdıcem. burda daha fazla fakultede malzeme - yeşillik yada özel hastaelerde nakit para- enai olarak kullanılmaya nıyetım yok.
keşke samsunda guvenle gıdebilcegim, başarılı bir yer olsaydı
selam kızlar
ben de hepiniz gibi sertaç hocanın sertliğinden şikayetçiydim ve yazmıştım da zaten.
çok şükür ben bu bekleme sürecinde kendiliğinden hamile kaldım,rabbim nasib etti,inşallah herkez merkezlere gerek kalmadan,hiç bi dr un egosunu,kahrını çekmeden hamile kalır.
ama madem sertaç hoca hakkında bu kadar rahatsızlık var bence birleşip,ya da tek tek sağlık bakanlığına bu konuda şikayetimizi dile getirebiliriz,ya da hasta haklarına başvurabiliriz diye düşünüyorum.
çok hassas bi dönemden geçerken,çok ince bi çizgide isyan etmemeye çalışarak çareler ararken,bir de insanların bu konuda bize ihtimam göstermemeye lüksleri olmamalı,neticede babalarının hayrına tedavi etmiyolar,hepimizin cebinden milyarlar çıkıyo.
Merhaba arkadaşlar bende annelik hasreti çekenlerden biriyim, rabbim hiçbir kadını evlatsızlıkla sınamasın, bizim durumumuzda olmayan bizi hiç bir zaman anlamaz ve anlayamaz. Bende tüp bebek deniyenlerden ve başarısız olanlardanım ilk denememi istanbul da özel kalamış tüb bebek merkezinde yaptırdım 2. denememi samsun omü istiyordum ama doktur hakkında yorumları okudukca korkmaya başladım yetirince piskolojik olarak yıkıntıdayım birde doktorun davranışında yıkılmak istemiyorum. şuan omü tedaviye başlayan arkadaşlarımız varsa lütfen yazabilirmi doktorun ilgisini.
kardelen özleinede mesaj attım ama seni burda buldum
Herkse merhaba bu sayfayı ara ara okuyordum ben de samsunda yaşıyorum ve evlat hasreti çekiyorum.Bu sayfayı okuyup da fikir almak isteyen arkadaşlar için yazmaya karar verdim.Ben önce tayfun alper zmanında omü tıpa gittim benim fsh yükseldiği halde söylenilmedi ve erkek infertiletisi dendi.Aradan altı ay geçtikten sonra acı gerçeği öğrewndik fsh yüksekdi ve yumurta revlerim oldukça azalmıştı.Biz önce Anakaradaki anatolida denedik fakat sonuç negatif oldu.Negatif soncu aldıktan somnra omü tıp fakültesine gittim tesadif eseri idris koçakla karşılaştim ve beni muayne etti.Bazı testlerimi yaptrıdı pıhtılaşma,genetik ,toksoplazma vb. Acil tüp bebek yapalım dedi ama yaklaşımı çok ama çok iyiyidi bana telefon numrarasını verdi adet olduğunda ara işlemlere başlalayalım dedi.Neyse daha sonra adet oldum ve aradım fakat hiç yumurta gelişmedi.Tedavi iptal oldu.İki ay sonra yani 10 gün önce tekrar idris hocayı aradım ve tekrar devasiye başladık.İdris hoca tüp bebek merkezi sorumlusu değil ama hastalarını takip ediypor tüp bebek merkezinde ve yaklaşımı da çok iyi.Ben herkse tavsiye derim gerçkten karakter olarak çok anlayışlı ve yadım sever bir kişi.Koskoca prof benim tüp bebek iğnemi yaptı.Neyse bugün itibariyle yumurtlar toplandı şimdi bekliyroz transferi.Fakat omü.ye gideksenzi önce idris hocayala görüşün onun hastası olun gerçkten çok yadımcı oluyor.
merhaba arkadaşlar. öncelikle her şey gönlünüzce olur inşallah.ben biraz kararsız kaldım. fakültede ilk denememi yaptım negatif sonuç aldık. şuanda medikal parkta mehmet bilge çetinkaya var oarayı düşünüyorum. mehmet bilge çetinkaya fakülteden yeni geçti medikal parka .. dr. hakkında ve samsun medikal park hakkında bilgisi olan lütfen acil olarak benimle paylaşabilirmii?
canım ben mehmet beyin hastasıyım.fakültede ameliyatımı yaptı.bebek için ona devam ediyorum.bende martta tüp bebek yaptırcam.mehmet beyden çok memnunum.çok iyi bir insan ve iyi bir doktor.
tsk ederim cevabin icin medikl parkta mehmet bey yapacak tup bebegini degilmi ..tup bebek fiayti ne kadar medikal parkta biliyormusunuz; sizin probleminiz ne ydi acaba....hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?