Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

merhaba bende bu ay görüşmeye gidecem onü tüp ebek merkezine yorumların hepsini okumadım gidenler banada fikir verirse çok memnun kalırım. doktor olarak tayfun hocayı düşünüyorum sizce nasıl arkadaşlar..

Tayfun Alper infertilite hastalarına bakmıyor.İdris hoca ve sertaç hoca bakıyor.Bir iki ay öncesine kadar idris hocanın hastaları çok adı şimdi ise yük ona binmiş günde 20 kişi bakıp tedavisini takip ediyor.bende idris hocanon hastasıyım davranışları çok iyi bana karşı sertaç hoca hastaya fazla açıklma yapmıypormuş ama mesleki bilgisi gerçekten çok iyii biriymiş ankarda gen art da sertaç şen söylemişti sonuna kadar güvencebileceğiniz biri demişti tayfun alpe içinse hiç birşey bilmiyor demişti.Tayfun alper gerçektenbirşey bilmiyormuş benim fsh 13 çıktığı halda bana erkek infertilesi denildi ve bend ebirşey yok diye zaman kaybettim şimdi ise yüksek fsh ile mücadele ediyorum

amin cnm inşallah bende oraya gidiyorum ben hiç spekulumla muayene olmadım benide normal ultrason aletiyle muayene ediyor mutlaka yazarım canım tüp bebekle aşılama hastalarına kullandıkları tek ortak iğne gonal f 450 diye bir ilaç ama idris hoca tüp bebek yapacak hastalarınıda alttan ultrasonla muayene ediyor o sadece yumurtalık takibi için diğer spekulumla olan şey nedir bilmiyorum ama bana aşılama yaptıklarına kateter aldılar çok ince uzun bir alet aşılamamı onunla yaptılar inşallah sende uğraşlarının sonucunu alırsın sende tüp bebek merkezine geliyorsan mutlaka görmüşüzdür birbirimizi ben yaklaşık bir aydır ya hergün yada haftanın en az üç günü oradayım[/QUOTE]

ben her ay adet olunca gıdıp muayenemı oluyorum durum degerlendırılıyor henuz baslayamadım bu ay 22 eylul adet tarıgım 24 unde kısmetse merkezdeyım spekulun metal bır alet onunla rahım agzını acıyorlarmıs asılamada kullanıyorlar dıye bılıyorum sen hıc hıssetmemıs olabılır mısın oyleyse ne mutlu sana....canım belkı karsılasmısızdır tabı kı ne zaman test sonucunu alıcaksın ınsallah sonucun guzel olur...

merhaba canım benım kafam karıstı ya acaba ben sertac hoca dıye tanıdıgım kısı ıdrısbey mı, kısa boylu mınyon hatta benle boyu 1.65 cm dıyebılırım ben sertac hoca sanıyorum onu ve ne zaman gıtsem davut bey olmadıgı ıcın su an o muayene edıyor benı, hatta davut bey nerdeyse tedavıye baslatacaktı ama o kıstler dedı rezerv dedı bu ay olmaz dedı ılaclar verdı en uygun zamanı beklıyo kafam karıstı bırı bu hocanın kım oldugunu soylesın yaaa....

canım kısa boylu minyon olan sertaç hoca ,idris hoca uzun boylu 180 civarı boyu var.davut bey eğitime gitmiş.senin sorunun ne canım?

Son düzenleme:

aminnn canım aminn inşallah aşılama sırasında çokta az olsa bir acı hissettim ama dayanılmayacak gibi değildi ben bu ayın 12 sinde gebelik testine gidicem adet görmezsem ayın 31 inde aşılamam yapıldı 12 gün sonra gel dediler ama dün çok aşırı bulantım oldu fakat miğdeyimi üşüttüm yoksa aşılamammı tuttu bilmiyorum tatildede olduğum için ne oldu anlamadım bakalım bekliyorum canım gelişmeleri yazarım inşallah sende bir an önce güzel haberlerle dönersin

canım kısa boylu minyon olan sertaç hoca ,idris hoca uzun boylu 180 civarı boyu var.davut bey eğitime gitmiş.senin sorunun ne canım?

aaa evet demek ki doğru biliyormuşum şimdi hep sertaç hoca oluyor her muayenede yanına bır de ogrencı asıstan cagırıyor ultrason aletını asıstanlar yerlestırıyor bazen deney oluyoruz yanı bızım ustumuzden bır de ders verıyor ekrandan ama kendı ılgılenmesı karar vermesı tabı kı ıyı bısey, guvenmek zorundayım sımdılık tek umudum samsun evımde kımseye bellı etmeden tamamlamam lazım bu tedavıyı. bizde sorun erkek aslında once oyle basladık esım olıgosperm sperm cok az 100 bın gıbı, kesın mıkroenjeksıyon olacak yazıldı dosyama, ama ben muayenelere gıde gele kontroller sırasında rezerv sorunu cıktı ortaya kıstler vardı dogum kontrol hapı kullanıyorum su an dhea kullanıyorum rezerv ıcın, 22 eylulde adet olup gıdıcem umarım durumum ıyı olur da baslarım tedavıye hayırlısı sertac hoca rıske atmak ıstemedı amh degerım 1.4 cok yerlerde degıl dusuk dedı ama 1 ay daha bekleyelım rıske atmayalım dedı. sen ne zaman gıdıceksın canım tedavın baslamıs mıydı?

inşallah tutunmanın sonucu olmustur kı duyuyorum boyle seylerı bence oyle, saol canım baslasak da gorsek dıyoruz esımle artık ne yasayacagız bıze ıkımıze aıt bır surec bu o yuzden esım de heyecanlı artık beklemekten o da sıkıldı herseyın hayırlısı 2 gun kalmıs senın sonuca ınsallahhhhh guzel haberler ver burda herkese umut ol gorusmek uzere..

amin canım benim inşallah ama son iki gündür çok ama çok aşırı kasık ve bel ağrım oldu şimdi ise ara ara nokta şklinde kahverengi lekelerim geliyor sanırım tutmadı

Ysuer canimesev_3;26459678]maalesef canım tutmadı aşılamam adet gördüm[/QUOTE]

Cok uzuldum canim firsat olmamistir demistim sevincten bu sefernasip degil mis herhalde ama umarim cok ugrastirmadan gelir bebisler bu strese dayanmak zor cok zor isler bunlar allah sabir versin canim insallah kisa zamanda toparlanir ve yeni tedavine baslarsin.....

arkadaşlar ben de samsunda tüp bebek tedavisi düşünüyorum omü nasıl ...yumurta toplama işlemi bayıltılarak mı yapılıyor...ilaçlar devlet desteksiz ne kadar tutuyor ...hastane ne kadar alıyor...hasta mahramiyetine dikkat ediliyor mu..cevap veren bu yolda savaşan arkadaşlarım inşaallah pozitif sonuçlarla karşılaşırsınız...

cevabınız için teşekkür ederim özel felan değil sanırım çok fazla mı alınıyor ne bu kadar arttı mıki... yumurta toplanması anesteziye gerek yokki çünkü çok hafif adet sancısının çok çok azını duyuyorsunuz...ben şahsen bayılmayı istemem ama hastanın isteklerini dinleyeceklerini pek sanmam...ben de yakın diye samsunu tercih etmek istiyorum bu sefer... hastane olsun istiyorum yani özel olmasın özelde çok canım yandı çünkü en son devlette çok rahat etmiştim...samsunda tavsiye edebileceğiniz devlete ait herhangi bir merkez var mı..

Bence de devlet olmasina ragmen fazla aliniyor raporlu olursa 2 bin oluyomus, senin ilk tedavin degil sanirim tecrubelisin samsunda devlet olarak bidigimbaska yer yok ozeller var medicalpark simdi medicana da olucakmis ben de ozeller belki ticari olabilir diye dusunerek fakulteye geldim, basarili olamazsam belki ankara istanbuludenerim ama evimde olmak da avantaj su an....haberdar et mutlaka nereye basladigini belki karsilasiriz fakultede ben de yazarim mutlaka...sehirdisindan is geliceksin buarada...

inşaAllah canım bir tedaviye başlayabilirsem haber veririm. şuan araştırıyorum samsunu da yakın diye öncelikle araştırıyorum.malesef 2. bebek için rapor olmuyor. benim Allah uzun ömür versin 3.5 yaşında bir kızım var.zaman geçmeden bir kardeş yapalım diyoruz ama oturmakla olmuyor önce araştırmam lazım diye çıktık yola ...yani sizlerin verdiği bilgi benim için çok değerli ...

tayfun alper dışında başka doktor var mı bu işlerle uğraşan fakültede...

arkadaşlar samsunda boşa zaman harcamayın derim.başarı oranı oldukca düşük.embriyo labaratuarları tam oturmamış.hocalar hastalarla ilgilenmiyo.hiç bir konuda bilgi dahi verilmiyor.tercih yinede sizin.

suuuperisi arkadaşım bilgi için teşekkür ederim zaten omüyü hiç sevmiyorum ..bir başı boşluk var ...hocalardan mı kaynaklanıyor bu başıboşluk yoksa personelden mi bilemem...yakınlık açısından belki değişmiştir ümidiyle araştırayım dedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…