bende endometriozis var.ben eski hastası olduğum için yapacak bana öyle demişti.belki değişmiştir.bana geçen ay aşılama yaptı olmadı.fiyatları bilmiyorum.mehmet beyin yaptığı işlem üçretleri farklı.
tşk.ederim. ben de bu hafta içinde görüşmeye gideceğim. bakalım ALLAH nasip ederse inşallah bende mehmet beyde yaptırmayı düşünüyorum. bende yumurta rezervi azlığı var...
inşallah olur canım.
tsk.ederim.insallahhepimizintedavisi guzel sonuclanir.benim isim biraz sabir gerektiriyor.bakalim.insan buisinicinde olunca baziseyleri kabullenmek cok zor oluyor.(ben ebe olarak gorevypiyorum)hayirli geceler...
bende hemşireyim....
neguzel meslektasiz.nerde calisiyorsunuz.bende gorustum.bu ay folekul kistim olusmus.ama fsh 4 dusmus.insallah hayirlisi ilebizde sonunda mutlu haberlerialiriz.gorusmek uzere...
gazi devlet hastanesinde çalışıyorum.haberlerini bekliyorum....
gazide benim arkadaslarim var.emine oznur ozturk bashemsire yard.ve evrim tanriver .bende sizden guzel haberler bekliyorum.
Evet 2003 omu mezununuz.ebelik bölümü. Sis ne yaprtiniz gittinizmi. Mehmet beye. Ben biraz kararsızım fakültede mı yoksa medikal parkmi. Bakalim...yoksa omü mezunumusun.ben 2004 mezunuyum....
Evet 2003 omu mezununuz.ebelik bölümü. Sis ne yaprtiniz gittinizmi. Mehmet beye. Ben biraz kararsızım fakültede mı yoksa medikal parkmi. Bakalim...
gorusmek uzere....
ben gittim .bende polip var adetten sonra histereskopi yapacak.sonra tüp bebeğe başlıyacak.görüşürüz
Mrh arkadaslar aranızda hipofiz adenomu olukta tup bebek tedavisi olan var mı. Benim adenomum 6mm boyutunda .. Bu konuda bilgisi olan bizimle bilgilerini paylasabilir mı...
bende endometriozis var.ben eski hastası olduğum için yapacak bana öyle demişti.belki değişmiştir.bana geçen ay aşılama yaptı olmadı.fiyatları bilmiyorum.mehmet beyin yaptığı işlem üçretleri farklı.
Mrb canım ben de Mehmet beye başladım. Acaba sana aşılamayı ne kadara yaptı paylaşırsan sevinirim
750 aşılama 300 sperm yıkama.benim olmadı inşallah seninki olur.
İnşallah canım . Sen şuan hangi tedaviyi uyğuluyosun ?
canım bende 2.denememi samsun omüde düşünüyorum dha önce 2 aşılama orda yaptırdım tabi ozaman tüpbebek emrkezi yoktu..
3.aşılamamıda fakülten,n hocası tayfun alperin samsun çiftlikte özel muayenahanesidne oldum..
şimdi arşatırdım sordum burda ençok onu tavsiye ettiler 2 gün önce aradım kendisiyle görüştüm enazından onu tanıyoruz dedik onda başlıyalım..infertilite hastalarına artık bakmıyorum dedi gebelik olursa takibine bakarım dedi bende kararsız kaldım yaşadığım yer oslun istedim herkesi sert dediği hocaya kaLDIM YANİ..MEDİKALİ düşünmedim oralara para çok gidiyor 1.tüpü ank.da özelde yaptırdım tatsız olayla ryaşadım burdada yine en uygun omü geldi bana inş.iiyi olur bende psikolojiye öenm verdiğimden daha önceki doktroumda ank.da sakindi pozitifti ama merkezden uyugulamalardan memnun kalmadım inş.iişini iyi yapar napıyım artık günlerdir araştırdım ama gözümüde kararttım rabbime sığındım inş.iyi olur..
p.tesi sabahada randevu aldım ali sertaç hocaya..görünce karar vercem devamedip etmeyeceğime...
merhaba ben de ne zamandır yazmıyorum sanırım unutmak için insan her şeyden uzaklaşıyor..Mrh arkadaslar aranızda hipofiz adenomu olukta tup bebek tedavisi olan var mı. Benim adenomum 6mm boyutunda .. Bu konuda bilgisi olan bizimle bilgilerini paylasabilir mı...
merhaba ben de ne zamandır yazmıyorum sanırım unutmak için insan her şeyden uzaklaşıyor..
Bende bugün hipofiz adenomu için mr çektireceğim sonuç ne olcak bilmiyorum ama sanırım yaptığım araştırmalara göre ben de de çıkacak..
Siz nasıl tedavi oldununz?
3 kadın doğumcu ve 1 endokrinci önemli değil dediler ama ben çektirmeye karar vredim:))
heyecanlıyım dua edin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?