Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

tşk.ederim. ben de bu hafta içinde görüşmeye gideceğim. bakalım ALLAH nasip ederse inşallah bende mehmet beyde yaptırmayı düşünüyorum. bende yumurta rezervi azlığı var...

arkadaşlar merhaba.. öncelikle herkese sağlıklı hamilelikler.. ve sağlıklı bebekler dilerim.. bende 2 başarısız tüp bebeğin ardından 3. kez denedim. suan transferin 6. günü. 2 embryo yerleştrdiler. dün test yaptım ikinci çizgi çok çok silikti. bugün tekrar yaptım. baya belirgenleşti. böyle olupta negatif olabilirmi?? bu arada transferım 5. gun oldu

:18::18:

Mrb canım ben de Mehmet beye başladım. Acaba sana aşılamayı ne kadara yaptı paylaşırsan sevinirim

Merhabalar Sertaç Beyle görüştünüz mü acaba ben de nisanda görüşeceğim olumlu fikir edindiniz mi?

Mrh arkadaslar aranızda hipofiz adenomu olukta tup bebek tedavisi olan var mı. Benim adenomum 6mm boyutunda .. Bu konuda bilgisi olan bizimle bilgilerini paylasabilir mı...
merhaba ben de ne zamandır yazmıyorum sanırım unutmak için insan her şeyden uzaklaşıyor..
bende bugün hipofiz adenomu için mr çektireceğim sonuç ne olcak bilmiyorum ama sanırım yaptığım araştırmalara göre ben de de çıkacak..
siz nasıl tedavi oldununz?
3 kadın doğumcu ve 1 endokrinci önemli değil dediler ama ben çektirmeye karar vredim:))
heyecanlıyım dua edin :))

mrh.öncelikle geçmiş olsun. Burda adenomun boyutu onemli 1cm den küçük olanlar mikroadenom olarak geçiyor. çok önemli değil. Korkulacak bir boyut değil.. Ben ilaç kullanıyorum. 3 yıldır. 2 yıl dostinex kullandım. Son bir yılda gebelik düşündüğümüz için parledol kullanıyorum. Prolaktinim normal sınırlarda.sizin dr. Kim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…