Allah tamamına erdirsin Sen bana umut oluyorsun çok sevindim bugün benim yumurtalarda büyümüş 9 tanede benim var bakalım umarım bende senın gibi hayırlı haberler veririm Rabbim senide meleklerinide korusun canım:hooray::teytey:alkisalkisalkis:sm_cool:
kızlar bişey sorcam tayfun beyde ne kadar tuttu ortalama fıyatlar
Allah tamamına erdirsin Sen bana umut oluyorsun çok sevindim bugün benim yumurtalarda büyümüş 9 tanede benim var bakalım umarım bende senın gibi hayırlı haberler veririm Rabbim senide meleklerinide korusun canım:hooray::teytey:alkisalkisalkis:sm_cool:
ben sana dedim sen bu e2 ymiş bilmem neymiş takma bunlara diye.her şey güzel olacak canım inan buna .bak bebişler yola çıkmış geliyorlar bile.yumurta toplamada sayı daha da artabiliyor.sperm kalitesi ve sayısında problem var mıydı?alkisalkisalkis
e2 hala yüksek gidiyo binküsürlerde sperm sayımız iyi fakat hareket sorunumuz var birazda morfoloji düşük canım yarın yine kontrolüm var okulda açıldı transferde sonra istiratetmek lazım herhalde hoca istirahat yazar sende yarın katlanmış sayılarla gelirsin umarım sen okula başladınmı canım başladıysan kendine dikkat et yorulma şekerim Allahım bizede güzel sonuçlar nasip etsin:Saruboceq:
canım değerim katlandı.509 çok rahatladım.ben kızımda bu gerilimlerin hiçbirini yaşamadım.idarda çift çizgiyi görüp sevine sevine bir hal olduk.şimdi sevinemiyorum sürekli bir şeyleri beklemekten.
bizim de spermlerde hareketli sayısı biraz düşüktü ama tüp bebekte bunlar çok problem değil.hiç olmayanlardan bile bir şekilde bulup hamilelik elde ediyorler.
bu hafta raporluyum bu arada.haftaya ne yaparım bilmiyorum.ders yüküm de çok fazla.müdür yardımcımla bir konuşacağım bana ücretliders vermesin diye ama çok zor.
nur merhaba canım transferden sonra kaç gün yatmak gerekiyo bilgi verebilirmisin
naranla bu akşam konuştum.durumu anlattı.innnnnnnnnnnnşallah çabucak kavuşursun sen de meleğine.
bu arada ananas yemeye başla.tutunmayı kolaylaştırıyormuş.bir de kabak çekirdeği.ayaklarını da sakın üşütme.ben üşüttüğüm için yumurta toplama ve transfer sonrası çok sancılandım.
yumurta toplamadan sonra da dinlen bol bol.ben çok şanslıydım hepsi ara tatile denk geldi.sen de al raporu keyfine bak.hadi canım kendine iyi bak beni de merakta bırakma .ben bi de 110 kez dilek duasını okudum.insana çok güç veriyor inan.yumurta toplamaya giderken de namaz kılıp çok dua ettim.Allah yardımcın olsun
güzel dileklerin için sağol canım inan beni çok motive ediyosun Allahın izniyle inşallah bende meleğime kavuşurum çok heycanlıyım bebek hasretiyle yanan herkesin eli boş kalmasın inşallah bügün ananas aldım yemeye baslıycam pazar günü belki opüm olur bugün kasıklarım çok sancılandı yumişlerden sanırım. Bende rapor alacam bunca emek almazsam kötü hissederim sanada sorunsuz bir hamilelik dilerim ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla :Saruboceq:
Nur ben kararsızım hala merkez konusunda. tayfun beyle konuştum, anladığım kadarıyla daha çok sıfır hastalara yapıyorlar. benim gibi başarısız denemeleri olmuş hastalar için çok da emin konuşamadı haliyle. işlem aynı sonuçta ama labaratuar çok önemli bu işte biliyorsun. senin izlenimin nasıldı burası için ? üniversitenin koşulları belli, 1 ultrasonu kaç dr. kullanıyordu önceden, şimdi tüp bebeğe başlayınca gerekli aletler falan yeni mi gelmiş ? canım çok sordumsa kusura bakma ama ikilemde kaldım ve yumurta rezervimde azalma var. yani zor bir hastayım ve benim için labarauarı çok önemli çünkü geçen denemede 6 yumurtam olmuştu ama sadece 1'i döllenmişti. yumurta kalitesizliğim de var. böyle canım işte nasıl yapsam bilemiyorum.
bir de sen yazmışsın ya kasık ağrıların olmuş, elektrikler yokmuş, böyle aksaklıklar olursa diye korkuyorum. terlik bile yokmuş, tabi getirilir çok mu önemli, konu o değil, anlamışsındır demek istedğimi, daha hazır değil gibi mi burası ? burada bir deneme benim için zaman ve emek kaybı mı olur diye endişeliyim. bir yandan da evimde ve rahat bir tedavi geçirmek artı olur diye düşünüyorum. burada tedavi olmuş ve bilen bir insan olarak sen ne önerirsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?