Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

canım inş senınde guzel haberlerını alırız burdan. hayırlı haberlerını bekliyoruz.

kızlar bişey sorcam tayfun beyde ne kadar tuttu ortalama fıyatlar

teşekkür ederim.ben hala inanamıyorum.yarın kanda beta hcg ye yeniden bakılacak.inşallah bir problem yoktur ve sağlıkla büyüyordur.

benim masraflar ilaç da dahil 3500 lira tuttu.benim rapor hakkım yoktu.rapor alabilirsen bu fiyattan 750 daha düş.tabi tayfun beyin muayenehanesine gittiğim için fiyat böyle.yoksa kontrollerim de fakültede olsaydı daha ucuz olurdu.ama fakültenin sitresini çekmektense beş kuruş fazla olsun.bi de yumurta toplama öncesi ben her gün gittim kontrole.Allah tan evim çok yakın oraya okul çıkışı beş dakika uğrayıverdim.

her şey gönlünce olsun inşallah.güzel haberlerini bekliyorum

ben sana dedim sen bu e2 ymiş bilmem neymiş takma bunlara diye.her şey güzel olacak canım inan buna .bak bebişler yola çıkmış geliyorlar bile.yumurta toplamada sayı daha da artabiliyor.sperm kalitesi ve sayısında problem var mıydı?alkisalkisalkis

e2 hala yüksek gidiyo binküsürlerde sperm sayımız iyi fakat hareket sorunumuz var birazda morfoloji düşük canım yarın yine kontrolüm var okulda açıldı transferde sonra istiratetmek lazım herhalde hoca istirahat yazar sende yarın katlanmış sayılarla gelirsin umarım sen okula başladınmı canım başladıysan kendine dikkat et yorulma şekerim Allahım bizede güzel sonuçlar nasip etsin:Saruboceq:

canım değerim katlandı.509 çok rahatladım.ben kızımda bu gerilimlerin hiçbirini yaşamadım.idarda çift çizgiyi görüp sevine sevine bir hal olduk.şimdi sevinemiyorum sürekli bir şeyleri beklemekten.
bizim de spermlerde hareketli sayısı biraz düşüktü ama tüp bebekte bunlar çok problem değil.hiç olmayanlardan bile bir şekilde bulup hamilelik elde ediyorler.
bu hafta raporluyum bu arada.haftaya ne yaparım bilmiyorum.ders yüküm de çok fazla.müdür yardımcımla bir konuşacağım bana ücretliders vermesin diye ama çok zor.

çok sevindim canım Allah yardımcın olsun durumu anlat çekinme bu bir sağlık sorunu branşçısın sanırım bende branşçıyım naranla aynı okuldayım 14 şubatta opüm olabilir dedi hoca baklım hayırlısıyla bende transtan sonra rapor alacam inşallah umarım güzel sonuçlar tüm bekleyenlerın olur allaha emanet olun meleğin ve sen:Saruboceq:

naranla bu akşam konuştum.durumu anlattı.innnnnnnnnnnnşallah çabucak kavuşursun sen de meleğine.
bu arada ananas yemeye başla.tutunmayı kolaylaştırıyormuş.bir de kabak çekirdeği.ayaklarını da sakın üşütme.ben üşüttüğüm için yumurta toplama ve transfer sonrası çok sancılandım.
yumurta toplamadan sonra da dinlen bol bol.ben çok şanslıydım hepsi ara tatile denk geldi.sen de al raporu keyfine bak.hadi canım kendine iyi bak beni de merakta bırakma .ben bi de 110 kez dilek duasını okudum.insana çok güç veriyor inan.yumurta toplamaya giderken de namaz kılıp çok dua ettim.Allah yardımcın olsun

nur merhaba canım transferden sonra kaç gün yatmak gerekiyo bilgi verebilirmisin

transferden sonra doktorlara kalırsa 1-2 gün istirahat yeterli diyorlar.ama ben 4 gün hiç kalkmadım.sadece evin içinde biraz dolaştım.zaten kalkınca kasık ve bel ağrısından duramadım.kasıklarıma sanki bıçaklar saplandı.yani benim dışarı çıkmam 5-6 günü buldu.sen çalışıyor musun?bu arada tedaviya başladın mı?

ben çalışıyorum o yuzden sordum kaç gun izin alsam ii olur diye benım eşimde hareket sorunu vardı şuan ilaç kullanıyo dr 2 aşılamayı yapın diyo ama ben hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum sence napim çok kararsızım.

ben aşılamalarla çok vakit kaybettim.4 aşılama yapıldı.zaten bunlara bir tüp bebek parası verdik.bize de doktor aşılamada şansınız yüksek dedi.çünkü normal yollarla olmuş bir gebeliğim vardı.ama olmadı işte.eşimde çok az hareket problemi vardı.bilmiyorum gerçi aşılamada tutan da var ama çok az.sonra çok yıpratıcı.çok az bir şans için tüp bebekle hemen hemen aynı sitresi yaşıyorsun.benim yaştan dolayı artık bekleyecek sabrım kalmamıştı.ama sana da bekleme derim.
bak mantıklı düşünmeye çalışırsak tüp bebekle aşılama arassında ilaç masrafında pek fark yok.aşılamaya zaten en az 500 verirsin.şimdi kaç lira bilmiyorum ama.tüp bebek içinse rapor hakkın varsa1250,yani arada çok az fark kalıyor.ama tüpte şansın %50-%60,aşılamada%10-%15
sonra bizim çektiğimiz sıkıntılar ne olacak?aşılamalar sırasında ufacık bir şans için beklemek insanı yıkıyor.umutsuz bir yolculuk gibi.tayfun beyin dediği bir şey vardı.buradaki 10 hastadan sadece 1 tanesi aşılamada şanslı derdi.kabul atmek sana kalmış.o şans meleğinin seni bulması ise Allaha.

saol canım çok güzel ve açıklayıcı yaşmışsın Allah razı olsun inş bebeklerınıze kavuşursunuz

güzel dileklerin için sağol canım inan beni çok motive ediyosun Allahın izniyle inşallah bende meleğime kavuşurum çok heycanlıyım bebek hasretiyle yanan herkesin eli boş kalmasın inşallah bügün ananas aldım yemeye baslıycam pazar günü belki opüm olur bugün kasıklarım çok sancılandı yumişlerden sanırım. Bende rapor alacam bunca emek almazsam kötü hissederim sanada sorunsuz bir hamilelik dilerim ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla :Saruboceq:

pazar yumurtalar toplanırsa büyük ihtimal çarşamba transferin olur.benim öyle oldu.kasık ağrılarını hiç sorma .ben transferden beri bel ve kasık ağrısı çekiyorum.transfer sonrası 3 gün kendime gelemedim ağrıdan.ama üşüttüm ona yoruyorum.merkezde transfer günü elektrik problemi vardı çok soğuktu.bir de yere basmak zorunda kaldım.giderken kendine bir terlik götür.toplamadan sonra da karnım çok şişti.okarın şişliği transferden 5-6 gün sonra inmeye başladı.ama şu an da pek rahat değilim.bol şans

Nur ben kararsızım hala merkez konusunda. tayfun beyle konuştum, anladığım kadarıyla daha çok sıfır hastalara yapıyorlar. benim gibi başarısız denemeleri olmuş hastalar için çok da emin konuşamadı haliyle. işlem aynı sonuçta ama labaratuar çok önemli bu işte biliyorsun. senin izlenimin nasıldı burası için ? üniversitenin koşulları belli, 1 ultrasonu kaç dr. kullanıyordu önceden, şimdi tüp bebeğe başlayınca gerekli aletler falan yeni mi gelmiş ? canım çok sordumsa kusura bakma ama ikilemde kaldım ve yumurta rezervimde azalma var. yani zor bir hastayım ve benim için labarauarı çok önemli çünkü geçen denemede 6 yumurtam olmuştu ama sadece 1'i döllenmişti. yumurta kalitesizliğim de var. böyle canım işte nasıl yapsam bilemiyorum.
bir de sen yazmışsın ya kasık ağrıların olmuş, elektrikler yokmuş, böyle aksaklıklar olursa diye korkuyorum. terlik bile yokmuş, tabi getirilir çok mu önemli, konu o değil, anlamışsındır demek istedğimi, daha hazır değil gibi mi burası ? burada bir deneme benim için zaman ve emek kaybı mı olur diye endişeliyim. bir yandan da evimde ve rahat bir tedavi geçirmek artı olur diye düşünüyorum. burada tedavi olmuş ve bilen bir insan olarak sen ne önerirsin ?

mastebull canım çok haklısın kaygılarında Allah yardımcın olsun canım bende çok endişeliyim benım eşimde hareket sorunu vardıda. gerçi nur 5555 aynı sorun varmış Allahın izniyle olmuş inş bizlerinde olur

kızlar samsunun koşullarını tam olarak bilmiyorum ve daha önce yazmıştım bu topiğe tayfun beyin yaklaşımını beğenmemiştim.o yüzden belki ön yargılı davranıyor olabilirim ama ankara ya da istanbuldaki daha deneyimli merkezlere gitmenizi tavsiye ediyorum.tüp bebekte en önemli konu deneyim ve merkezin labaratuvar kalitesi.ayrıca embriyologlarda çok önemli.

durumun bu kadar kritikse bir şey diyemem.tabiki en deneyimli yerlerde yaptır derim.ultrasyonu tayfun bey kullanıyordu.(transfer sırasında)atışı başka bir doktor yaptı.embriyolog da transfer sonrası odamıza geldi.ne bileyim yüzüne bakıp iyi kötü diyemiyorsun.ama merkez yeni olduğu için çok sakindi.sanki her şey bizim içindi o gün.bilemiyorum güzelim ben daha önce de bahsettim tayfun bey bu işi ilk haliyle yaptıklarını söylüyor zaten.senin durumun başka teknikleri de gerektiriyorsa bunları zaten yapamıyorlar.kasık ağrısına gelince transfer sonrası pek çok kişiylle görüştüm .çoğunda aynı yakınmalar var.bebek büyüyp tutunurken rahim büyümeye çalışıyormuş.sen daha önce umut tüpn bahsetmiştin.orası da çok iyi diye duydum.bu kaçıncı denemen senin?ama bu işi defalarca denediysen merkezi ve kullanabildikleri teknikleri ve sende hangi ek teknolojileri kullanacaklarını iyi sorgula.çünkü çoğu bu sayılan yok yumurta traşlama,ypıştırma,genetik tanı gibi şeylerin hepsini sözde yapıyor.sonuçta yaptıkları aynı kapıya çıkıyor.Allah yardımcın olsun canım.umut ta doktorlarla temasa geçip durumunu anlat istersen.bi de defalerca tutmayan hastalarda sebebin sorgulanması da çok önemli.sebep bulunmadan yeniden aynı şeyin yapılması da yanlış.bol şans

master bu arada yumurta kalitesini artırmak içişn.hayıt otu filan içiliyor diye duydum.bi de aktarlarda vitaminler var.benim arkadaşımın bir tanesi menopoza giriyordu.bu otları ve vitaminleri uyguladı bir de tayfun bey hormon ilaçları ile fsh yi düşürmeye çalıştı.şimdi 6 aylık normal yolla olmuş bir kızı var.üstelik başka doktorlar ona menopoza giriyorsun senin çocuğun artık asla olmaz demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…