Samsunlular ve Samsun'u bilenler yardım

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
herkese merhaba. .Samsun'da avm ler dışında mobilya satan,işte izmirin kemeraltı çarşısı gibi aradığın herşeyi bulabileceğin bir yer yok mu varsa neresinde? büyük ya da küçük ev eşyaları almak istiyorum. bu konuda yardımcı olur musunuz?

cnm çoğu mobilya mağazaları tekkeköyde çarşamba yolu üzerinde yol kenarında şehir içinde hepsi bir arada şeklinde olan bir yer mevcut değil diye biliyorum ev tekstili küçük eşya falan dersen de mecidiye de evve gibi mağazalar falan elden taksit yapan

cnm çoğu mobilya mağazaları tekkeköyde çarşamba yolu üzerinde yol kenarında şehir içinde hepsi bir arada şeklinde olan bir yer mevcut değil diye biliyorum ev tekstili küçük eşya falan dersen de mecidiye de evve gibi mağazalar falan elden taksit yapan

evveyi biliyorum ama çok küçük.mecidiye de de bişe yok kalabalıktan başka. bilemedim samsunu anlayamadım

Evet cnm mecidiye biraz karisik ilk geldigimde ben de bir sey bulamiyordum samsunda ama arabaniz varsa tekkekoye dogru bir bakin derim ev ile ilgili buyuk magazalar var mobilya ozellikle

Evet cnm mecidiye biraz karisik ilk geldigimde ben de bir sey bulamiyordum samsunda ama arabaniz varsa tekkekoye dogru bir bakin derim ev ile ilgili buyuk magazalar var mobilya ozellikle

benim eşim samsunlu ben ızmırlıyım o yüzden bılemıyorum. ay sonu samsuna geleceğim o zaman bakarız herhalde. pekı avıze falan nerde bulabılırm.

Back
X