- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Bdv de neler var öyle :) bende aZcık dolaştımdaYok kız dolaştım azcık
Senden de izni kopardıkTamm tamm şaka gez dolaş kkyi istediğin gibi ahahah
Gözüme çok batiyon ondan ahahmSenden de izni kopardık
Tam dolaşamadımki tatliş çekip aldı :)bi gezek gelBdv de neler var öyle :) bende aZcık dolaştımda
Bu kırmızılı uyelik iyimi canım? 50 tlymiş almadan sorayım memnunmusun :)Senden de izni kopardık
Iyi iyi gidin siz bende dolap silcem hihTam dolaşamadımki tatliş çekip aldı :)bi gezek gel
Yok be beyin yakan konular içim şişti resmenTam dolaşamadımki tatliş çekip aldı :)bi gezek gel
Benmi senmi mübarek heryerdesin casus gibin çıkıyın karsımaGözüme çok batiyon ondan ahahm
4 gömleğim var ütülencek birde pilav yapcam ama kalkamıyorumIyi iyi gidin siz bende dolap silcem hih
Şuan aşağıda bizi gözetleyenleri görebiliyom meselaBu kırmızılı uyelik iyimi canım? 50 tlymiş almadan sorayım memnunmusun :)
izini takip edip heryerde kistircam seni dur sennBenmi senmi mübarek heryerdesin casus gibin çıkıyın karsıma
4 gömleğim var ütülencek birde pilav yapcam ama kalkamıyorum
Benimde yemeğaaam yok gıIyi iyi gidin siz bende dolap silcem hih
Vaay gözetleniyoz demekŞuan aşağıda bizi gözetleyenleri görebiliyom mesela.ben yarışmaya katılmıştım oradan aldım canım ,
Özele bak hele bir gitmedenizini takip edip heryerde kistircam seni dur senn
Blue_Peri akilini çeliyor hadi kalkalim işimizi yapak
Aynen vala gittim geri döndüm :)))Yok be beyin yakan konular içim şişti resmen
Kuru iftiraaa yapasınız yok işizini takip edip heryerde kistircam seni dur senn
Blue_Peri akilini çeliyor hadi kalkalim işimizi yapak
BincideeeVaay gözetleniyoz demekeskiden onlar beleşti ya hepsini görürdük tabi artık paralı, herşey zamlandı onlarda haklı :)
Görüşürüz canımNeyse canlar bende kalkayım bebe uyanmadan birşeyler yapayım. Görüşürüz ❤
Benimde yemeğaaam yok gı
Aynen üşeniyiz kalkiyim ahamda 5e5keadsr dolaplari bitirirsem yemek yapmaya giricem öptüm bebeimmKuru iftiraaa yapasınız yok iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?