- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Inşallah kuzum benim :) olabilir tabi yaş cekiyoduray canım benim❤
bence kesinlikle minnosluk faktördaha da fazla konusacağımız günlerimiz olsun insallah
Kalp kalbe karşı canım benimSadecebirisiyim (tam anlamıyla bi abla sırdaş dost destekçi 2 gün konuşmasam özlüyorum benim canimmm)
H E (güzel hamişim heyecanıyla heyecanlanip umutlandıgm içindeki hayvan sevgisi bile seni coook sevmeme yetiyor Rabbim kalbinin güzelliğini hayatına kaderine yansitsin inşallah )
G gamzeli_bebis (aynı yolda arka arkaya pes etmeden hep guzele tesvik eden pozitif enerjili melegim benim)
@morcivertkedi (bi prenses annesiii pek fazla konusmuslugumuz yok aslında ama kendime cook yakın buluyorum çok sempatik buluyorum nedense sanırım ikimizde minnoş olunca)
Seviyom kız seniKalp kalbe karşı canım benim
ayyyy tesekkür ederimm canımmm bunlar senin güzel bakışındanSadecebirisiyim (tam anlamıyla bi abla sırdaş dost destekçi 2 gün konuşmasam özlüyorum benim canimmm)
H E (güzel hamişim heyecanıyla heyecanlanip umutlandıgm içindeki hayvan sevgisi bile seni coook sevmeme yetiyor Rabbim kalbinin güzelliğini hayatına kaderine yansitsin inşallah )
G gamzeli_bebis (aynı yolda arka arkaya pes etmeden hep guzele tesvik eden pozitif enerjili melegim benim)
@morcivertkedi (bi prenses annesiii pek fazla konusmuslugumuz yok aslında ama kendime cook yakın buluyorum çok sempatik buluyorum nedense sanırım ikimizde minnoş olunca)
Ay kuzumm inşallah sizinde hayırlı haberlerini almak nasip olurSadecebirisiyim (tam anlamıyla bi abla sırdaş dost destekçi 2 gün konuşmasam özlüyorum benim canimmm)
Canim benim sende iyi ki varsin ❤❤Saol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20-Adel- Dil-i bitab @mahperi hatun @Hannaz @Madammor @kahvesevmemben balbocuuu Blue_Peri @Aydassa daha sayamadiklarim var iyiki varsiniz tanimadan sevdigim insanlar
Ya cokkkkk teşekkür ederimmmm iyi ki varsın kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?