Sana iyi bakamamışlar.

Allah razi olsun harika anlatmissin bircok hatami da görmüş oldum .mantikli ve sonuca odakli ve ac kalmayacak sayende.. bizim sorunumuz gece basliyor ben malum bebekten dolayi iftar sonrasi siziyorum. sahuru hazirlamak icin kalktigimda domates salatalik muz kabuklari ile karsilasiyorum.sizin yazdiklarinizi bir kagidda gecirip bir sistem oluşturacağım cokk tesekkurler

Boş ver sıkma canını

Adam seninle aynı düşüncede ve açıkça söylüyor da iyi bakıyor diye

Densizleri umursama

evine geldiklerinde yine iyi bakılmıyorsun diye bir konusma gecerse pardon nedemek istedin anlayamadım de sonrada basla saglıktan sıhhatten be karsı tarafın böyle düsüncesinin ne kadar yersiz oldugundan .artniyetli anlamlarına gelebileceginden .göm orada onu bidaha terbiyesizlık edemesinler ailecek

Ne mutlu sana ki böylesine arkanda duran sana toz kondurmayan bir eşe sahipsin :) Söylenenleri, yapılanları da fazla umursama bence çünkü senin hayatını paylaştığın kişi neyin ne olduğunun gayette farkında gerisi çokta önemli değil. Sonuç olarak milletin ağzı torba değil. E tabi birde içten içe kıskançlıkta var :) ama onların böyle düsünmeleri ne senin esini düzene sokup herşeyi onun iyiliği için yaptığın gerçeğini, nede eşinizin sizin için herkesi karşısına alıp gerekli cevapları verdiği gerçeğini değiştiremez. Gerçekten eşinize bravo cok zor bulunan birsey bu :)

125 kilodan 85 kiloya düşmesi illaki dikkat çeker ve bu söylenir de. Ancak sürekli sürekli çok zayıflamışsın, sana iyi bakmamışlar deniyorsa ve hep aynı kişiler diyorsa bunu, altında ben de bir art niyet ararım. Hani herkes dese bir yerde anlarım, zira zayıf olmak demek fit, mükemmel vücut anlamına gelmiyor; sarkmış cilt, cılız bir görüntüdeki zayıflık da iyi değil gerçekten, spor yapmalı ki vücudu sıkı ve fit görünsün. Ama anladığım kadarıyla eşinizin vücuduyla ilgili bu tarz yorumları hep aynı kişiler yapıyor o zaman art niyetli söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…