Sana zarar gelmesin hangi anlamlara gelir?

elifkubra546

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
35
1
86
31
Daha önce size açılmış, kibarca reddettiğiniz biri bir gün size sana zarar gelmesin Allah'a emanet ol derse ne düşünürsünüz?

Daha önce de açmıştınız konunun aynısını. Zarar vermesinden mi korkuyorsunuz? Sen üzülme demiş iste.

Hangi konu/konusma uzerine de soyledigine bavli olmakla birlikte, seni hala dusunuyorum, sen uzulmeyesin istiyorum mesaji vermeye calisiyor diye dusunurum:kahve:

Sana zarar gelmesin demek aslında kuşlar uçuyor, hayat akıyor, saksağanlar dama çıkmış, kazmalar bebek yapmış, mandanın yavrusunu sinek sahiplenmiş demek.. ikna oldunuz mu?
Yok yok ikna olması için o sana deli gibi aşık ondan senin iyiliğini reddetmene rağmen hala düşünüyor demeliyiz ki egosu şişsin bu nedir beee :D

Seni versinler ellere, bana kurşunlar demek. Yahu ya benimsin ya toprağın diyip alnınızın çatından mı vursun adam ? Kibarca Allah'a emanet ol demiş daha ne desin ?

Allah başka dert vermesin ne diyim, Benimde arkadasım 2 cümle konuşsak bile mutlaka benden bir isteğin varmı allaha emanet ol gibi şeyler der bunun dert yapılacak nesi var çok dusunme

Sen yoluna ben yoluma demek. Ben bi baskasini buldum demekte olabilir. Ne bekliyosunuz ki?

Back
X