Sanal aldatma sayılır mı?

ishil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
160
11
28
Zonguldak
Kızlar , yaklaşık sekiz aydır iyi gittiğini düşündüğüm bir ilişkim var. Bugün canım sıkıldığı için bana üye olduğu bir oyun sitesinin şifresini verdi, çöp kutusunda bir kadınla yazışmaları vardı ,yaklaşık yirmi gün boyunca havadan sudan bir kaç gün aralıklarla günde bir kaç mesaj atmışlar ve kadın ısrarla çalıştığı şehri merak ettiğini yaZmış , bu da gelebileceğini ama kendisiyle ilgilenemeyeceğini ve meşgul oldugunu yaZmış ,ama kadın ısrar etmiş .Ben sert bir şekilde çıkıştım ama o bunun normal olduğunu ve nezaketen davet ettiğini söyledi ,yarın sakinleşince konuşalım diye ısrar etti ,bir yandan evlenme teklif eden öte yandan böyle davranan biri var. Siz olsaydınız napardınız?

sadece havadan sudan konuşmalar mı var peki dialoglarında?

Son düzenleme:
Anlattığın gibiyse konuşmalar bir şey yok gibi görünüyor.

LG-P710 Tapatalk

Evet,havadan sudan şeyler,kadın ısrarla yazmış,ay geleyim ,olsun çok merak edıyorum,ay ruhum daraldı burada,bunun dışında sürekli nasılsın iyi misin diye mesajlar var tek kelimelik, bana eğer gizlim saklım olsa şifremi verir miyim diyor? Şu an konuşmuyorum beyefendiyle tabi cevap verip muhabbeti uzatması ya da kadına gel tabi başımın üstünde yeriniz var ama ilgilenemem yazması vs sinirimi bozdu, bir de kadın bana siz diye hitap etmeyin demiş son konuşmasında..kararsız kaldım ,ilişkiyi bitirmek ve bitirmemek konusunda,bu Temmuz'da söz kesmek istiyordu.

içinize sinmeyen bir şey var sanırım aldığınız cevapta sizi tatmin edememiş olabilir ama tanıdığınız kadarıyla güvenip güvenmemek veya devam etmezk sizin elinizde

ben aşırı kıskancım gerçi ama asla kabul edemem böyle bişeyi....

Şu zamana kadar güvenimi sarsacak bişey olmadı,şu ana kadar çok da iyi anlaşıyorduk ama bunda ne var ki demesi sinirimi boZdu bu kadar rahat olmasından rahatsız oldum onun dışında burada neler okuyoruz,yaptıklarından çok yapacakları konusunda endişem oldu,ben aynı şeyi yapsaydım beyefendi bu kadar büyütmezmiş ,acaba ben mi büyütüyorum ya da çok mu geniş kendisi?

bahsettiğin kadarsa aldatma sayılmaz bence ama sinir bozucu olduğu yadsınamaz tabii.

Senden cekindigi icin kadina ilgilenemem vs demis. Yani az vakit ayiracakti. Ama ihtimalen gorusecekti. Gorusmeyle de kalmayacakti.. Ben cok da masum bulmadim. Gercekten niyeti olmayan insan, hiiic muhatap olmaz o tip niyeti belli kadinlarla. Silmedim demis de silmis zaten. Unutmustur cop kutusunu bosaltmayi..

Aldatmanın sanalı Real'i olamaz daha yolun başlamadan aklını kullan sonra pişmanlıklar yaşama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte kafamın bir tarafında bu zamana kadar neyini gördün ki diyen bir ses var bir tarafında da aynen sizin yazdıklarınız,kadın çok fena yalnız

İşte kafamın bir tarafında bu zamana kadar neyini gördün ki diyen bir ses var bir tarafında da aynen sizin yazdıklarınız,kadın çok fena yalnız

nasıl çok fena? güzel mi? yoksa yapışkan mı?

aldatma sayılır mı dersen sayılmaz herhalde ama çok masum da değil.. ne demek başımın üzerinde yerin var, çok çirkin..

Resim falan yok fena derken ay bunaldım ay gelsem keşke merak ediyorum orayı vs vs demesi,sinir oldum ama kadından çok erkek arkadasıma

Biraz daha sürse bu konuşma iş sanallıktan çıkacak....ayrıca aldatmanın sanalı gerçek hayatı olmaz...ikisindede aynı duygular var...ve konuşmanın sanal olması ilerde gerçek olmayacagı anlamına gelmiyor......Erkeklerin sıkça sığındıgı bir bahane "Öyle bir durum olsa sana şifremi verir miydim ?" pehh peehhh mesajları unutmuş besbelli ve böyle bir yalana dayanmış....bence mesafeni koymalısın....

Ne alaka hem evlenme teklifi Ediyor, hem baska kadinla yazisiyor.
Ben kaldiramazdim, su yüzden, bir daha yaparmi, napiyor diye
Kendimi yerdim. O yüzden gitmesi gerekirdi.

Aynı kanıdayım kesinlikleee

Mesafe koyma derken?tavır gösterdım hem de çok fazla ama bundan sonrasında napalımıpad bılemıyorum?içimden ayrılmak gelmiyor elbette ama bu bır ayrılık sebebı olur muydu?ya da tavır göstermek yeterlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…