Kızlar , yaklaşık sekiz aydır iyi gittiğini düşündüğüm bir ilişkim var. Bugün canım sıkıldığı için bana üye olduğu bir oyun sitesinin şifresini verdi, çöp kutusunda bir kadınla yazışmaları vardı ,yaklaşık yirmi gün boyunca havadan sudan bir kaç gün aralıklarla günde bir kaç mesaj atmışlar ve kadın ısrarla çalıştığı şehri merak ettiğini yaZmış , bu da gelebileceğini ama kendisiyle ilgilenemeyeceğini ve meşgul oldugunu yaZmış ,ama kadın ısrar etmiş .Ben sert bir şekilde çıkıştım ama o bunun normal olduğunu ve nezaketen davet ettiğini söyledi ,yarın sakinleşince konuşalım diye ısrar etti ,bir yandan evlenme teklif eden öte yandan böyle davranan biri var. Siz olsaydınız napardınız?
İşte kafamın bir tarafında bu zamana kadar neyini gördün ki diyen bir ses var bir tarafında da aynen sizin yazdıklarınız,kadın çok fena yalnız
Mesafe koyma derken?tavır gösterdım hem de çok fazla ama bundan sonrasında napalımıpad bılemıyorum?içimden ayrılmak gelmiyor elbette ama bu bır ayrılık sebebı olur muydu?ya da tavır göstermek yeterlı mı?
Cnm öncelikle geçmiş olsun diyorum sana
fakat bu olaya ne açıdan baktığınla alakalı dediği gibi gizleyecek birşey olsa şifresini vermez
Ha nezaketen neden konuşmuş dersen oyun sonuçta sanal ona duygusal birşey yazmış mı anladığım kadarıyla yok kaldı ki siz diye hitap etmiş şöyle düşün sen de hayatın olağan akışı içerisinde ne kadar çok kişiyle cinsiyetine bakmaksızın diyalog içerisinde oluyorsundur ayrıca bir süre sonra muhabbetten ötürü ne yapıp ne ettiğini altını çiziyorum NEZAKETEN soruyorsun (=
bence en doğru yargıya kendin varabilirsin sadece aklını ya da kalbini dinleme ikisiyle de düşün derim 8 ay kısa bi zaman değil
Tabiki böyle bir konu için ayrılık abartılı olur ... Mesafeden kastım, soğuk davran ilgilenme burnu sürtsün birazz bir daha böyle işlere yeltenemesin.... :26: ..Tavrını gerçekten pişman olduğunu hissedene kadar devam ettir... Umarım ikiniz için hayırlısı olur
Peki ayrılma diyen arkadaşlara bir sorum olacak? Eğer ayrılacak kadar ciddi bir durum değilse nasıl davranmalıyım ki bunu bır daha yapmayı aklından bıle gecırmesın,
Bunu kaldıramam dıyen arkadaslara ise baska bir sorum, bu olay yüzünden mı ayrılırsınız yoksa tekrarlanma ihtimalını düşündüğünüz için mi?
Ben böyle durumlarda hep tersini düşünüyorum
Aynısını sen yapsan o ne düşünürdü
Başka şehirden birini görmeye gelmek ne demek oluyor
Açıkçası aldatma sayılmaz ama o potansiyel var gibi
Ayrıca farkında olsa konuşmaları silerdi
Sıradan olsa da olmasa da
şimdi şu açılardan bakmak lazım. Eğer gizli saklısı yoksa neden silmiş çöp kutusundaymış. Gizleyecek bişey yoksa duraun normal gelen kutusunda. Belli ki şifreyi verirken unutmuş orda mesajlar olduğunu.Bilemiyorum, kafam karışık
Aynısını sordum,bunda buyutelecek bısey yok ben sana guvenırdım dedı işte bu da beni çıldırtıyor
Tesekkur ederım işte bır tarafım da sızin soyledıklerınızı mantıklı buluyor
Bunu yapıyorum istem dışı zaten ama bır sure daha yapamalı mıyım ?
şimdi şu açılardan bakmak lazım. Eğer gizli saklısı yoksa neden silmiş çöp kutusundaymış. Gizleyecek bişey yoksa duraun normal gelen kutusunda. Belli ki şifreyi verirken unutmuş orda mesajlar olduğunu.
Sonra ikinci nokta, madem normal bişeymiş o zaman sürekli böyle arkadaşça havasan sudan muhabbetler ediyor olması lazım arkadaşlarıyla. Senin de bilgin dahilinde. normal ya hani.
Diğer nokta ise az çok zekası olan herkes karşıdakinin üslubundan kendine yazıp yazmadığını anlar. Kadın baya yazmış seninkine. Dedim ya herkes anlar yani biraz zekayla. Siz i kaldıralım oraya geleyim ler vs. Baya iş atmış seninki de farkında zekasına hürmeten.
Karşıdaki de normal konuşuyo olsa nezaketen gel dersin ama onun niyeti belliyken nezaketen değil niyetin bozuk değilse silah dayasakar da gel demezsin. Öyle bişey yok yani.
Son nokta ise, aynısını sen yapaaydın bi adamla sohbet, adamın sana yazdığını gördüğün halde nezaketen gel buyur desen o ne tepki verirdi çöp kutusunda görünce?
bunları düşünmek lazım.
Evet devam ettir ettir ki bu konuda ne kadar hassas ne kadar ciddi olduğunu anlasın... Tavrını az koyup hemen affedersen düşüncesi şu yönde olur"aa bak iki tatlı sözüme kandı hemen affettirdim kendimi,bi kere daha yapayım ne olcak bir daha affettiririm kendimi".... ama tavrını çokca ve uzun bir süre koyarsan seni kaybetme korkusu çok ağır basacak ve inan bana kafasını kaldırıp bir kıza dahi bakamayacak
Normalde tanıdığı bi'kızla bu şekilde konuşsa aa arkadaşı nolucak deriz de sanaldan birisi.
Büyük ihtimal beğenmiş sevgilini ya da karşılıklı beğenmişler konuşmuşlar. Elin kadını keyfinden sanaldaki bi'adamın çalıştığı şehri merak etmiyodur herhalde?
Oyun sitesindeki okadar adamdan kadınla günlerce konuşması kulağa hoş gelmiyo.
Sen de gir oyun sitesine elin adamıyla günlerce normal konuş buluşmak isterse de gel ama senle ilgilenemem yoğunum de bakalım bu kadar medeni mi olacak...
Aldatmanın sanalı vs olmaz. Niyettir önemli olan. Sorun şey gibi bıçaklamış ama öldürmemiş suç sayılır mı? İlla buluşup yatması aldatma sayılmıyo sen şuan huzursuz olduysan bile sorunun cevabı bellidir.
Bu belki aldatma değildir ama aldatmaya giden yol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?