Sanal aldatma sayılır mı?

Havadan sudan konusmuslar diyorsun bence aldatma sayilmaz konuyu okuyunca ilk olarak boyle dusundum ama kendimi senin yerine koyunca sinirlendim yani tanidigi biri olsa ne bileyim eski bir arkadas yada uzaktan akraba falan bu sekilde konusmasini anlarim da tanimadigi kadinla neden konusmus 20 gun? Kadin fena diyorsun ya sevgilin de bunun gayet farkindaydi bence kimseye nezaketen gel falan demesine gerek yok o kadin kim ki ya sil engelle her neyse konusma yani sanki mecbur da konusmaya. Bazi erkekler gereksiz kibar oluyor safligindan mi yoksa capkinligindan mi bilmiyorum. Yani kadinin iyi niyetli olmadigini anladigi halde konusmaya devam ettiyse suclu bence nezaketen falan bahane. Ama eger kadinin niyetini anlamadan oyle konustuysa saf biraz heralde. Ama bence yine de ayrilmaya gidecek kadar abartma olayi sakin ol iyice dusun. Tek kusuru buysa ayrilma derim

Cnm öncelikle geçmiş olsun diyorum sana
fakat bu olaya ne açıdan baktığınla alakalı dediği gibi gizleyecek birşey olsa şifresini vermez
Ha nezaketen neden konuşmuş dersen oyun sonuçta sanal ona duygusal birşey yazmış mı anladığım kadarıyla yok kaldı ki siz diye hitap etmiş şöyle düşün sen de hayatın olağan akışı içerisinde ne kadar çok kişiyle cinsiyetine bakmaksızın diyalog içerisinde oluyorsundur ayrıca bir süre sonra muhabbetten ötürü ne yapıp ne ettiğini altını çiziyorum NEZAKETEN soruyorsun (=
bence en doğru yargıya kendin varabilirsin sadece aklını ya da kalbini dinleme ikisiyle de düşün derim 8 ay kısa bi zaman değil

Eger icine sinmeyen bisey varsa bu isi kestirip atma derim. Caktirmadan konrol et. Ne oluyorsa bu sanal ortamda oluyor. Bi insanin sevdigi görüstügü bi kiz varsa niye baskalariyla sohbet etme ihtiyaci olur anlamam. Ben asla kabullenemezdim galiba. (Yinede büyük konusmim)...

İşte kafamın bir tarafında bu zamana kadar neyini gördün ki diyen bir ses var bir tarafında da aynen sizin yazdıklarınız,kadın çok fena yalnız

herşeyin bir ilki vardır. kaldı ki siz daha bu ilişkinin çok başında sayılırsınız.
ne olursa olsun, başka bir kadınla konuşma gereği neden duyuyor acaba.. aldatmış bırakın falan demiyorum, ama tavrınızı iyi koyun.
böyle bir durumun bile sizde nasıl bir etki bıraktığını bilsin en azından. burnu biraz sürtülsün yanii

ya da kabul ediyorsa sizde başka bir adamla konuşun havadan sudan, kabul edecek mi.. madem bu kadar masum, bu kadar doğal.. siz neden yapmıyasınız?

Peki ayrılma diyen arkadaşlara bir sorum olacak? Eğer ayrılacak kadar ciddi bir durum değilse nasıl davranmalıyım ki bunu bır daha yapmayı aklından bıle gecırmesın,

Bunu kaldıramam dıyen arkadaslara ise baska bir sorum, bu olay yüzünden mı ayrılırsınız yoksa tekrarlanma ihtimalını düşündüğünüz için mi?

Tabiki böyle bir konu için ayrılık abartılı olur ... Mesafeden kastım, soğuk davran ilgilenme burnu sürtsün birazz bir daha böyle işlere yeltenemesin.... :26: ..Tavrını gerçekten pişman olduğunu hissedene kadar devam ettir... Umarım ikiniz için hayırlısı olur

Ben böyle durumlarda hep tersini düşünüyorum
Aynısını sen yapsan o ne düşünürdü
Başka şehirden birini görmeye gelmek ne demek oluyor
Açıkçası aldatma sayılmaz ama o potansiyel var gibi
Ayrıca farkında olsa konuşmaları silerdi
Sıradan olsa da olmasa da

Tesekkur ederım işte bır tarafım da sızin soyledıklerınızı mantıklı buluyor

Bunu yapıyorum istem dışı zaten ama bır sure daha yapamalı mıyım ?

Bence tekrarlama ya da daha ileriye giden şeyler yapma ihtimali yok değil
Ayrıca anladığım kadarıyla ona göre normalmiş nezaketen (!) davet etmek

Aynısını sordum,bunda buyutelecek bısey yok ben sana guvenırdım dedı işte bu da beni çıldırtıyor

Bilemiyorum, kafam karışık
şimdi şu açılardan bakmak lazım. Eğer gizli saklısı yoksa neden silmiş çöp kutusundaymış. Gizleyecek bişey yoksa duraun normal gelen kutusunda. Belli ki şifreyi verirken unutmuş orda mesajlar olduğunu.
Sonra ikinci nokta, madem normal bişeymiş o zaman sürekli böyle arkadaşça havasan sudan muhabbetler ediyor olması lazım arkadaşlarıyla. Senin de bilgin dahilinde. normal ya hani.
Diğer nokta ise az çok zekası olan herkes karşıdakinin üslubundan kendine yazıp yazmadığını anlar. Kadın baya yazmış seninkine. Dedim ya herkes anlar yani biraz zekayla. Siz i kaldıralım oraya geleyim ler vs. Baya iş atmış seninki de farkında zekasına hürmeten.
Karşıdaki de normal konuşuyo olsa nezaketen gel dersin ama onun niyeti belliyken nezaketen değil niyetin bozuk değilse silah dayasakar da gel demezsin. Öyle bişey yok yani.
Son nokta ise, aynısını sen yapaaydın bi adamla sohbet, adamın sana yazdığını gördüğün halde nezaketen gel buyur desen o ne tepki verirdi çöp kutusunda görünce?
bunları düşünmek lazım.

Aynısını sordum,bunda buyutelecek bısey yok ben sana guvenırdım dedı işte bu da beni çıldırtıyor

Erkek arkadaşın hakkında yorum yapamam bu konuda ama genel düşünüyorum da bizim erkekler bence hiç de olağan karşılamaz

Tesekkur ederım işte bır tarafım da sızin soyledıklerınızı mantıklı buluyor

aşk ve sevgi zaten içinde hem iyi hem kötü tarafı barındırır(=
o yüzden kendini yıpratma çünkü en önemli olan sensin bunu unutma ve kendini üzmemeye çalış

Bunu yapıyorum istem dışı zaten ama bır sure daha yapamalı mıyım ?

Evet devam ettir ettir ki bu konuda ne kadar hassas ne kadar ciddi olduğunu anlasın... Tavrını az koyup hemen affedersen düşüncesi şu yönde olur"aa bak iki tatlı sözüme kandı hemen affettirdim kendimi,bi kere daha yapayım ne olcak bir daha affettiririm kendimi".... ama tavrını çokca ve uzun bir süre koyarsan seni kaybetme korkusu çok ağır basacak ve inan bana kafasını kaldırıp bir kıza dahi bakamayacak

Sonucta konusma havadan sudan ve kadinin israrlariyla dolu erkek arkadasiniz soguk davranmis dert edilecek ve buyutulecek bir konu degil aranizi bozmaya bile degmez

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kevser

Aynılarını sordum şifreyi pat dıye konuşurken telde vardı onceden sılınmıslerdı belli,her an alabılecegımı mı bılıyordu bılmıyorum ama kadının üslubuna gelınce napıyım oylesıne yazdım cevap verıp gecıstırırdım dıyor.ben aynı şeyı yapsaydım beyefendi normal karşılarmış konuşmada asılma kötü bır üslup vs yokmuş abartıyormusum

Normalde tanıdığı bi'kızla bu şekilde konuşsa aa arkadaşı nolucak deriz de sanaldan birisi.
Büyük ihtimal beğenmiş sevgilini ya da karşılıklı beğenmişler konuşmuşlar. Elin kadını keyfinden sanaldaki bi'adamın çalıştığı şehri merak etmiyodur herhalde?
Oyun sitesindeki okadar adamdan kadınla günlerce konuşması kulağa hoş gelmiyo.
Sen de gir oyun sitesine elin adamıyla günlerce normal konuş buluşmak isterse de gel ama senle ilgilenemem yoğunum de bakalım bu kadar medeni mi olacak...

Aldatmanın sanalı vs olmaz. Niyettir önemli olan. Sorun şey gibi bıçaklamış ama öldürmemiş suç sayılır mı? İlla buluşup yatması aldatma sayılmıyo sen şuan huzursuz olduysan bile sorunun cevabı bellidir.

Bu belki aldatma değildir ama aldatmaya giden yol.

Aslında bu akşam artık özgürsün rahat rahat takıl vs dedım ama sureklı sınırlısın yarın konuşalım hayatım deyıp durdu o yüzden yarın napmalıyım bılemedıgım için sordum

Yazan parmaklarina saglik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…