Kızlar , yaklaşık sekiz aydır iyi gittiğini düşündüğüm bir ilişkim var. Bugün canım sıkıldığı için bana üye olduğu bir oyun sitesinin şifresini verdi, çöp kutusunda bir kadınla yazışmaları vardı ,yaklaşık yirmi gün boyunca havadan sudan bir kaç gün aralıklarla günde bir kaç mesaj atmışlar ve kadın ısrarla çalıştığı şehri merak ettiğini yaZmış , bu da gelebileceğini ama kendisiyle ilgilenemeyeceğini ve meşgul oldugunu yaZmış ,ama kadın ısrar etmiş .Ben sert bir şekilde çıkıştım ama o bunun normal olduğunu ve nezaketen davet ettiğini söyledi ,yarın sakinleşince konuşalım diye ısrar etti ,bir yandan evlenme teklif eden öte yandan böyle davranan biri var. Siz olsaydınız napardınız?
Aslında bu akşam artık özgürsün rahat rahat takıl vs dedım ama sureklı sınırlısın yarın konuşalım hayatım deyıp durdu o yüzden yarın napmalıyım bılemedıgım için sordum
Sinirlisin yarın konuşalım bu nasıl bir laftır yaasonuçta ben senin yüzünden sinirliyim yanımda olmalısın benle konuşmalısın ki sakinleşebileyim... yarın için nasıl bir tavsiye vereyim bilemedim gerçekten :44: Yarın sevgilinin nasıl bir tavır sergileyecegini bilemediğimden dolayı nabza göre şerbet iyi bir fikir gibi geliyor :26:
Yorumlara bakınca erkeklerin bi'şekerle kaldırılacak saflıkta, gayet iyi niyetli bi'cins olduğu sonucuna çıkıyorum. Akılları yok zaar başka tarafları akılları olmuş tövbe tövbe.
Kaç gündür erkeklerin bu konularda daha dayanıksız olduğuna değiniliyo da bi'kadının sarkmasıyla hemen -gel diyebiliyosa ne kadar güvenilir o adama?
Bariz belli gelse konu sahibinden gizli görüşecekler işte. Ee bu da aldatma.
Mesajları da silmiş belki de kız geldi bile
Özgürsün artık vs vs dedım en sonunda öyle dedı ama bu lafada çıldırdım ne desem tersliceksın dedı benı sınırlendıren kım sanki...yarın öncel hiçbişey olmamış gıbı sabah günaydın askım dıye mesaj atacak sonra öğlen yada ıs çıkışı arayıp işte çok büyüttün hayatım bak zehır etme hayatımızı vs vs ben susarsam şebeklık yapacak terslersem tamam askım sakınles bı saat sonra konuşalım dıcek adım gıbı emınım
Yorumlara bakınca erkeklerin bi'şekerle kaldırılacak saflıkta, gayet iyi niyetli bi'cins olduğu sonucuna çıkıyorum. Akılları yok zaar başka tarafları akılları olmuş tövbe tövbe.
Kaç gündür erkeklerin bu konularda daha dayanıksız olduğuna değiniliyo da bi'kadının sarkmasıyla hemen -gel diyebiliyosa ne kadar güvenilir o adama?
Bariz belli gelse konu sahibinden gizli görüşecekler işte. Ee bu da aldatma.
Mesajları da silmiş belki de kız geldi bile
kısaca seni bastırmaya çalışacak.. şiddete karşı olmakla beraber tam dayaklık bir sevgilin var.. başımın üstünde yarın varmış, başın kopsun deseydin
Fıtrat, yaratılış, hangi erkek yapmaz ki yorumları bir tık uzağımızda (tabi hala yapılmadıysa )
Aynılarını sordum şifreyi pat dıye konuşurken telde vardı onceden sılınmıslerdı belli,her an alabılecegımı mı bılıyordu bılmıyorum ama kadının üslubuna gelınce napıyım oylesıne yazdım cevap verıp gecıstırırdım dıyor.ben aynı şeyı yapsaydım beyefendi normal karşılarmış konuşmada asılma kötü bır üslup vs yokmuş abartıyormusum
Evet,havadan sudan şeyler,kadın ısrarla yazmış,ay geleyim ,olsun çok merak edıyorum,ay ruhum daraldı burada,bunun dışında sürekli nasılsın iyi misin diye mesajlar var tek kelimelik, bana eğer gizlim saklım olsa şifremi verir miyim diyor? Şu an konuşmuyorum beyefendiyle tabi cevap verip muhabbeti uzatması ya da kadına gel tabi başımın üstünde yeriniz var ama ilgilenemem yazması vs sinirimi bozdu, bir de kadın bana siz diye hitap etmeyin demiş son konuşmasında..kararsız kaldım ,ilişkiyi bitirmek ve bitirmemek konusunda,bu Temmuz'da söz kesmek istiyordu.
Şu zamana kadar güvenimi sarsacak bişey olmadı,şu ana kadar çok da iyi anlaşıyorduk ama bunda ne var ki demesi sinirimi boZdu bu kadar rahat olmasından rahatsız oldum onun dışında burada neler okuyoruz,yaptıklarından çok yapacakları konusunda endişem oldu,ben aynı şeyi yapsaydım beyefendi bu kadar büyütmezmiş ,acaba ben mi büyütüyorum ya da çok mu geniş kendisi?
Sanal ortam için ne kadar kibar bi'sevgilin var
Bu lafın üstüne ben %100 aynısını yapardım. Zaten erkek arkadaşıma da hep derim en çok bu huyuma kızar benim hoşuma gitmeyecek ne yaparsan ve benim ne hissettiğimi anlamazsan aynısını yapar anlamana yardımcı olurum
Seninki de bunu istiyo. Nasılsa rahat yapmıycağını biliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?