Sanal aldatma sayılır mı?

hemen hemen hepimzn basina gelebilcek sey yani bzmkiyle aramzdada bu sanal mevzu var.biz kizlara göre aldatmanin sanali falan olmaz ama onlara göre aldatma sayilmaz.kesinliklenayrilmalisnndiyemeyiz zatn baska bir erkeginde bunlari yapmicaginin garantisi yok ve hemen hemen her erkek sanaldan oyindan vs.konusr yani yapmayan yok denecek kadr azdir..ayrica burada erkektn cik karsidaki bayanin hatasi var simdi sanalda tanimadigi br erkege of puslf sikildm oraya geleym gezeyim diosn hakkina girmek istemem ama bi kaşarlik seziorm.böyle bir kiz karsisinda hangi erkek olrsa olsun ayartabilr diye düsüorm cunku erkeklerin nefisi bizler gibi deildir kanabilirler malesef.erkek arkasinz öleaine cvp vermia olabilr.yalnz okiz oraya gelse sadece arkadça gezeceklerini sanmiorm yani o kizin rahat durucahina pek ihtimal vermiorm.ve malesef o kiz baska birseye yeltense arkasinz veya bir baska erkegin hayir diyebilcegini de düsünemiorm..siz biraz korkutun sanalda da olsa böyle ucuz kisiler yüzünden sizi kaybedebilecegini anlasin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bunu çok pis dövesim var dövüp sonrada öylesine tekme attım nezaketen vurdum desem?

Ilerde burda aldattı benı dıye konu açmak istemiyorum,kimseye bekçilik de yapamam ki...ama başka hatasını da görmedım teli hep bendedir ayrıntılı fatura benım mailime gelir vs vs...

Cidden karar veremedim

Aslında bu akşam artık özgürsün rahat rahat takıl vs dedım ama sureklı sınırlısın yarın konuşalım hayatım deyıp durdu o yüzden yarın napmalıyım bılemedıgım için sordum

Sinirlisin yarın konuşalım bu nasıl bir laftır yaa sonuçta ben senin yüzünden sinirliyim yanımda olmalısın benle konuşmalısın ki sakinleşebileyim... yarın için nasıl bir tavsiye vereyim bilemedim gerçekten :44: Yarın sevgilinin nasıl bir tavır sergileyecegini bilemediğimden dolayı nabza göre şerbet iyi bir fikir gibi geliyor :26:

bukadr konusmayla aldatma sayilmaz ama kiz gelse ve mecburen ona gezdirm tabi dediyse ve onunla bulusursa okizin da acaba tanimadigi sanalda tanistigi kimin nesi evlimi bekarmi vs.hicbirseyini bilmesigi birerkege sorgusz bulusmak istiosa kusura bakmasin o kizin bi kaşintisi oldugunu düşürm ben.ne sanslisinz ki önceden görmüsünz mesajlari.erkek arkadasiniza sorun ben olmasam tanimadigim bu kizla bulussan napcaktnz ne geregi vardi kim oldugu belli olmayan bir kadini gezdirp.bunu bana haber verecekmiydn vs.butarz sorulari sorun bakalm ne cvp vereck.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumlara bakınca erkeklerin bi'şekerle kaldırılacak saflıkta, gayet iyi niyetli bi'cins olduğu sonucuna çıkıyorum. Akılları yok zaar başka tarafları akılları olmuş tövbe tövbe.

Kaç gündür erkeklerin bu konularda daha dayanıksız olduğuna değiniliyo da bi'kadının sarkmasıyla hemen -gel diyebiliyosa ne kadar güvenilir o adama?
Bariz belli gelse konu sahibinden gizli görüşecekler işte. Ee bu da aldatma.
Mesajları da silmiş belki de kız geldi bile

Özgürsün artık vs vs dedım en sonunda öyle dedı ama bu lafada çıldırdım ne desem tersliceksın dedı benı sınırlendıren kım sanki...yarın önce hiçbirşey olmamış gıbı sabah günaydın askım dıye mesaj atacak sonra öğlen yada ıs çıkışı arayıp işte çok büyüttün hayatım bak zehır etme hayatımızı vs vs ben susarsam şebeklık yapacak terslersem tamam askım sakınles bı saat sonra konuşalım dıcek adım gıbı emınım

Son düzenleme:

Fıtrat, yaratılış, hangi erkek yapmaz ki yorumları bir tık uzağımızda (tabi hala yapılmadıysa )

kısaca seni bastırmaya çalışacak.. şiddete karşı olmakla beraber tam dayaklık bir sevgilin var.. başımın üstünde yarın varmış, başın kopsun deseydin

Ya hepsi melek melek.....hatun yurtdısındaymıs daha gelmemıstır sanırım

kısaca seni bastırmaya çalışacak.. şiddete karşı olmakla beraber tam dayaklık bir sevgilin var.. başımın üstünde yarın varmış, başın kopsun deseydin

Evet işte öyle bır tepkı koymalıyım kı devam etse de etmese de ilişkimiz sittin sene aklında kalsın ama yarın aynen bunları yapacak bastırmaya çalışacak

sadece bu kadarsa aldatmamış..
Sadece uyar,böyle şeylerden hoşlandığını. ..

Sanalda nezaket diye birşey olmaz canım olur mu öyle şey tanımadığı insana ne nezaketi sürtün burnunu bence

Sevgiliniz , karşısında ki insana kadar ne seviyeli olursa olsun veya ''siz '' diye hitap etsin , doğru şekilde anlaşılmak için uğraşıp nezaket gösterse de, karşı taraf her zaman için bunu anlamak istediği gibi yorumlar..

İş yerini ısrarcı bir tavırla soruyor kadın..
Ay bunaldım , ay sıkıldım , ay oraları görmek istiyorum diyen birine nezaket gösterip, onu yaşadığı şehre davet etme zorunluluğu yok..
Hele ki sevgilisi olan birinin hiç yok !

Senden gizlim saklım yok bir şey olsa şifremi verir miyim diyen adam , ''buraya geldiğiniz de işlerim var sizinle ilgilenemem '' tarzında bir cümle kuruyor olması , karşı taraf için şu anlamada gelebilir '' ha demek ki müsait olsa sevgili mevgili dinlemeyip beni gezdirecek bana eşlik edecek '' diye de yorumlayabilir karşı taraf..

Kadın gelseydi '' sevgilim , oyundan bir kız arkadaş geldi , buluşmaya gidelim mi '' diye size teklif mi sunacaktı hayır..

Dikkat edin ve kanmayın..

Son düzenleme:

Her şeye okey ama karşıdakinin yazdığını görürsen nezaket göstermezsin, tersler kapı dışarı edersin asıl normali budur. Sana biri asılsa mesela sokakta nezaketen cvp verip geçiştirir misin, çantayı kafasına mı indirirsin? Buna göre artık düşünmen gerek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aşkımmmmmmmmm,yarın olsun azcık keyfin yerine gelsin konuşuruz!canını sıkmaya değer bir durum yok.

Biraz önce gelen smsi

Hala idrak edemiyor ben mi anormalim..

Sanal ortam için ne kadar kibar bi'sevgilin var

Bu lafın üstüne ben %100 aynısını yapardım. Zaten erkek arkadaşıma da hep derim en çok bu huyuma kızar benim hoşuma gitmeyecek ne yaparsan ve benim ne hissettiğimi anlamazsan aynısını yapar anlamana yardımcı olurum

Seninki de bunu istiyo. Nasılsa rahat yapmıycağını biliyo.

Şimdi napıyım mesajlarına cevap vermeyeyim mi telefonlarını açmayayımmı tersleyeyim mi yada açıp ağzıma geleni sayayım mı yoksa dinleyip olmayı büyütmeyelim mı?

Ona dedım zaten madem benm düşünce tarzımda sorun var senınkını uygularız bundan sonra ama sonra deme bana bu kımdı dıye o da bana yukardakı mesajı attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…