- 9 Ağustos 2025
- 94
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi yalnizlastirilmisyalniz
-
nereye gittin ya benimle uğraşıyor birisiBiz bizeyiz anlat sen
Sen adamla otele giderken nolucak sandın? Bilerek gitmişsin, nasıl tecavüze döndü iş?lütfen kalbimi daha fazla kırmayın. ben böyle olsun istemedim.
Ben burdayım korkma sennereye gittin ya benimle uğraşıyor birisi
kafam iyiydi gittiğini hatırlamıyorumSen adamla otele giderken nolucak sandın? Bilerek gitmişsin, nasıl tecavüze döndü iş?
Y yalnizlastirilmisyalnizBu abi dedigin adamla 2 dklık cilvelesmissiniz ya hani ya da adı her neyse. Biraz detay verir misin? Nasıl bir fotoğraf attın?
bu konuyu kim siler işim bbitince ya birileri denk gelirse olur diye çekindim bir anBen burdayım korkma sen
ya aldirmaya Allah'tan korkuyorsun ama rezalet bir hayat sunarken korkmuyorsun. Basina gelen olay cok uzucu ama dogurmamaliydin. Neyine guvenip dogurdun. Verdigin yanlis kararlar baska kotu sonuclar doguruyor. Ve hala akillanmamissin. Ah o yavrulara yazik.aynen sokakta kaldgimi söylemiştim sana o sıralar alkollü mekanda fazla kaçırıp gece sonu otel ve bir oc. beni hamile bıraktı sonra da sahip çıkmado Allah'tan korktuğum için aldiramadim bebeği doğurdum bu
hakkını helal etBu konu beni boğdu boğdu duvara attı
Sıkıldım yaa sarmiyor artık sen arkadaşlarla oynanereye gittin ya benimle uğraşıyor birisi
bu konuyu nasıl sildirebilirim korkularım var okunmasından yana ben kendim silebiliyoruz sanıyordum yardımcı olurmusunSıkıldım yaa sarmiyor artık sen arkadaşlarla oyna
bu konuyu nasıl sildirebilirim korkularım var okunmasından yana ben kendim silebiliyoruz sanıyordum yardımcı olurmusun
Kalbinizi hiç umursamıyorum. O iki küçük çocuğu umursuyorum. Annelerinin yaptığı abuk sabuk seçimler yüzünden yaşayacakları hayatı düşününce kalbim sızlıyor.lütfen kalbimi daha fazla kırmayın. ben böyle olsun istemedim.
sahipsizligimdene ne geldiyse geldi başımaTüm sayfaları okudum. Eğer fake değilsen gerçekten hayatın çok sıkıntılı o çocuklara yazık olmasın.
Çok içip biriyle otele gitmişsin adama ne suç buluyorsun neden içiyorsun elin adamıyla ona da dert anlatırken mi birden çocuk oldu?
Genceciksin çok kızdım sana.
Kızın var mı ?sahipsizligimdene ne geldiyse geldi başıma
elimden alsınlar diye mi ugrascaksin sendeKızın var mı ?
öldürürüm kendimi onları benden alırlarsa onlar bu hayattaki tek tutundugum dalelimden alsınlar diye mi ugrascaksin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?