Sanal Aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki yıllık evlisin iki çocuğun var
Yani bebekler daha
Bu halde boşanamazsın da, o evden de gidemezsin. İş bulup Çalışsan çalışamazsın, çocuklara bakacak kimsen yok çünkü

Yapacağın şey
O adamdan uzak dur engelle her yerden
Bir iş bul çalış
O evden ayrılma şimdilik
Çocuklar biraz büyüyene kadar birikiminde olur
Sonrasına sonra bakarsın

Evli miydi ki acaba ya da şu an evli mi?
Anlatırken tavrına ve rahatlığına bakarsak bunları takıyor gibi gözükmüyor zaten.
başıma gelen kötü olaydan sonra eşim beni çocuğumla kabul etti bu sebeple şuanda da ikincisini doğurmak zorunda kladim çünkü adam çocuğuma sahip çıktığı için ona da çocuk vermek durumunda kaldım hemen anlatabiliyor muyum

ya sen mi tecavüze ugradin da çocuk sahibi oldum benim çocuğuma açıyorsun hadi baş git işine sanane benim cocugumdan zavallı sensin ben başındayım iyi veya kötü ikisininde .
Hıhım başındasınız. Telefonda seks muhabbetleri, kadınlar kulübünde fake muhabbetler. O çocukların sizden alınması gerekiyor. İlkinin babası kim, attı gitti muhtemelen. Diğerinin babası uyuşturucu müptelası, hapiste ve annenin ne yaptığı belli değil erkeklerle sanal seks yapıyor. Ziyan edeceksiniz sabileri.

aynen sokakta kaldgimi söylemiştim sana o sıralar alkollü mekanda fazla kaçırıp gece sonu otel ve bir oc. beni hamile bıraktı sonra da sahip çıkmado Allah'tan korktuğum için aldiramadim bebeği doğurdum bu
İyi de adamla otele gitmişsin ne sanıyodun pişpirik oynayacağını mı?

çalıştırmıyorlar ki canım. benim kv. kendi diyor kadın çalışıp özgürlüğünü eline alınca terk edip gidiyor diyor zaten bu sadece kadının fikri erkekler zaten kadının çalışmasına karşı kapalı cezada olan benim asıl

saçma sapan şeyler yazma şuraya lütfen bir anneyi evlatlarından ayırmaya kalkarsan eğer bunun vebalini ömür boyu ödeyemezsin tamam mı üstüne vazife olmayan şeylere karışma bence

Bu böyle gitmez sen al çocukları kadın sığınmaya git bence

saçma sapan şeyler yazma şuraya lütfen bir anneyi evlatlarından ayırmaya kalkarsan eğer bunun vebalini ömür boyu ödeyemezsin tamam mı üstüne vazife olmayan şeylere karışma bence
ben gayet çocuklarıma sahip cikiyorum geceleri kalkıp sen emzirmiyorsun onları tamam mı haddini aşma

Cocuklara cok uzuldum. Sizin yolunuz yol degil, baslarinda dimdik durmazsaniz bu babayla bu kayinailede helak olurlar. Hatalariniz olmus ama cocuklara karsi merhamet edecek bir tek siz var gibi duruyorsunuz. Aklinizi basiniza alin. Cocuklar kucuk simdilik idare edin o evde. Biraz buyuyunce calismanin yollarini arayin.

Öyle mi?
Anneyseniz şayet, çocuklarınız çok kıymetliyse şayet kırar dizinizi edebinizle oturur kol kanat gerersiniz onlara. Çocukları uykuya yatırıp elin herifiyle konuşmak nedir?
Ayrıca; Alkol kullanıp bilmediğiniz herifle yatıp çocuğu doğurup uyuşturucu müptelası kocaya varan siz vebale girmiyorsunuz ama ben çocuklar alınmalı dediğim için vebale giriyorum.
Kendiniz gibi yapacaksınız o çocukları. Nikahsız birliktelikler, her adamdan bir çocuk, şiddet, alkol, uyuşturucu. Sizinle birlikte kalırlarsa başlarına gelecekleri hayal bile edemiyorum.

dimdik dururum inan dururum imkanım olsa erkeklere bakmam o bir hataydı inan çok pismanim

lütfen kalbimi daha fazla kırmayın. ben böyle olsun istemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…